Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaş bu nedir yahu? Windows 10 Mobile yayınlandı da bizim mi haberimiz yok. Windows 10 Mobile kullanım oranı %9'a ulaştı

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkadaş bu nedir yahu? Windows 10 Mobile yayınlandı da bizim mi haberimiz yok. Windows 10 Mobile kullanım oranı %9'a ulaştı

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen Windows 10 previewları saysalar bile ancak bu kadar çıkar mı ki? Ayrıca şu WP 7 kullananları da merak etmiyor değilim :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynen Windows 10 previewları saysalar bile ancak bu kadar çıkar mı ki? Ayrıca şu WP 7 kullananları da merak etmiyor değilim :D
En son açıklanan rakamlara gore Windows Insider kullanıcıları 7 milyonu aşmıştı. E haliyle son yapılarda kararlılık arttıkça yükleyenler de doğru orantılı olarak artmıştır.

Ben hala WP7 Kullanıyorum:ehe

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
En son açıklanan rakamlara gore Windows Insider kullanıcıları 7 milyonu aşmıştı. E haliyle son yapılarda kararlılık arttıkça yükleyenler de doğru orantılı olarak artmıştır.

Ben hala WP7 Kullanıyorum:ehe
Hangi cihaz o WP 7 :D

afwerker

afwerker

Üye
Telefonda C: bölümünde ki dosyalara ulaşmak isteyen arkadaşlara kolay bi yöntem.
-Bilgisayarımdan C: Bölümüne sağ tıklayıp kısayol oluştur diyoruz ve bu kısayolu telefonumuza atıyoruz.

Tıkladığınızda sisteme girebiliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Lumiance ve Rock Ve Roll
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Telefonu saat 9da cebime %100 şarjda pil tasarrufu açıkken koydum 11 buçuk gibi elime aldığımda %28 şarjı kalmıştı. Hiç kullanmadım ve telefonda ısınmada yoktu. Yeniden başlattım %24e düştü bu son güncelleme benim telefona hiç yaramadı.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Telefonda C: bölümünde ki dosyalara ulaşmak isteyen arkadaşlara kolay bi yöntem.
-Bilgisayarımdan C: Bölümüne sağ tıklayıp kısayol oluştur diyoruz ve bu kısayolu telefonumuza atıyoruz.

Tıkladığınızda sisteme girebiliyoruz
hassss :D

çok kolaymış :D

System X

System X

Üye
anasaydaki yazıyı okdum.çok iyimser olmuş.windows mobile 6dan beri adamlar bir gelişme gösterememişken ilerisi için artık tümevarım yapabilirsiniz.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
anasaydaki yazıyı okdum.çok iyimser olmuş.windows mobile 6dan beri adamlar bir gelişme gösterememişken ilerisi için artık tümevarım yapabilirsiniz.
iddialı bir cümle olmuş bu , dün bi yarım saat wp 8 kullanma fırsatım oldu da dağlar kadar fark vardı. :hmmm

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
iddialı bir cümle olmuş bu , dün bi yarım saat wp 8 kullanma fırsatım oldu da dağlar kadar fark vardı. :hmmm
Görsel olarak evet ama hız ve batarya olarak dağlar var ama eksi yönde

braayn

braayn

Üye
Bu yılın bitmesine ortalama 11 gün var ve en son yapıyıda aldık ocağın ilk 10 günü içerisinde bir güncelleme gelse ortalama 21 gün daha telefonu bu yapısı ile kullanacağız demektir.Yaz aylarında kasımın 2 haftası win 10M'nin Full sürümünü alırız diye düşünüyordum ilk parti cihazlar için düşüncem böyleydi ama görüyoruz ki MS zamanlama konusunda bizi hep yanılttı . Şahsım adına Redstone güncellemelerinden de birşey beklemiyorum bu nedenle ilk fırsatta ben sistemden uzaklaşma kararı aldım .

• Beğen
Tepkiler: dakamon
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bu yılın bitmesine ortalama 11 gün var ve en son yapıyıda aldık ocağın ilk 10 günü içerisinde bir güncelleme gelse ortalama 21 gün daha telefonu bu yapısı ile kullanacağız demektir.Yaz aylarında kasımın 2 haftası win 10M'nin fu ll sürümünü alırız diye düşünüyordum ilk parti cihazlar için düşüncem böyleydi ama görüyoruz ki MS zamanlama konusunda bizi hep yanılttı . Şahsım adına Redstone güncellemelerinden de birşey beklemiyorum bu nedenle ilk fırsatta ben sistemden uzaklaşma kararı aldım .

Aynen katılıyorum dediklerine kardeşim.Özellikle ilk Redstone güncellemelerinde de yeni özelliklerin gelmeyeceğini öğrendikten sonra benim için wp bitmiştir @bulutsuzgece ocak ortası ilk redstone güncellemesine kadar bekleyeceğim diyordu ama artık onun da bir espirisi kalmadı gibi.Olur da sistem istediğim boyutlara ulaşırsa o zaman yeniden gözden geçirebilirim.Şimdilik ara vermek lazım gibi duruyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu yılın bitmesine ortalama 11 gün var ve en son yapıyıda aldık ocağın ilk 10 günü içerisinde bir güncelleme gelse ortalama 21 gün daha telefonu bu yapısı ile kullanacağız demektir.Yaz aylarında kasımın 2 haftası win 10M'nin fu ll sürümünü alırız diye düşünüyordum ilk parti cihazlar için düşüncem böyleydi ama görüyoruz ki MS zamanlama konusunda bizi hep yanılttı . Şahsım adına Redstone güncellemelerinden de birşey beklemiyorum bu nedenle ilk fırsatta ben sistemden uzaklaşma kararı aldım .
Valla benim de imkanım olsa 1520 yi çekmeceye kaldırıp mümkünse ios a olmadı androide geçerim, ms wp kullanıcılarının tahammül sınırlarını çok zorladı diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Batarya olayından sonra şimdide wifi sapıtmaya başladı kendi kendine bağlantıyı kesip kullanılamaz oluyor wifiyi kapatıp açıyorum kullanılabilir oluyor ama benim modem hariç hepsini buluyor ağı unut diyorum bağlanıyor 15-20dk bağlı kalıp yine kullanılamaz oluyor şu 36lı güncelleme içine etti telefonun.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
dakamon

dakamon

Üye
Acaba kendilerine rakip gördükleri firmaları alarak mı piyasada başarı sağlamayı düşünüyorlar. Alsınlar alsınlar da sisteme yarar sağlasın dişe dokunur şekilde bu satın almalar.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Acaba kendilerine rakip gördükleri firmaları alarak mı piyasada başarı sağlamayı düşünüyorlar. Alsınlar alsınlar da sisteme yarar sağlasın dişe dokunur şekilde bu satın almalar.
Eposta ve takvim uygulamlarını satın aldıkları geliştiriciler ile yapmışlar. Bir ara kilit ekranı yapımcısı da satın almışlardı, onu da ekleseler artık sisteme.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Batarya olayından sonra şimdide wifi sapıtmaya başladı kendi kendine bağlantıyı kesip kullanılamaz oluyor wifiyi kapatıp açıyorum kullanılabilir oluyor ama benim modem hariç hepsini buluyor ağı unut diyorum bağlanıyor 15-20dk bağlı kalıp yine kullanılamaz oluyor şu 36lı güncelleme içine etti telefonun.
bende de otomatik bağlanmamaya başladı...

afwerker

afwerker

Üye
Son yapıda Sıfırlama yapan oldu mu ? Sıfırlamayı düşünüyorum

Üst Alt