Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Sistemin kararsızlığı kafamı çok karıştırıyor. Bu hafta kapalı kutu 1520 gelecek, satıp Iphone 5s mi alsam diye düşünmüyor değilim.
iyiymiş
banada 920 yerine 950xl gönderseler keşke ama garantisi biteli 1 yılı geçti :heyo2:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
iyiymiş
banada 920 yerine 950xl gönderseler keşke ama garantisi biteli 1 yılı geçti :heyo2:
o kadar kolay gelsin valla. Ben beklerim 950 gelene kadar 1520 istemiyorum dedim ama kabul etmediler.

erhanercan

erhanercan

Üye
Isınınca ekran renkleri değişiyor benim 925 te bende göndereceğim var mı böyle sorun yaşayan acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sanrım ben yeni farkettim.

Lumia yardım ve ipuçları uygulamasını açınca, kullanım kılavuzu için güncelleme indiriyor ve Windows 10 Mobile kullanım kılavuzu oluyor.

0MG90

0MG90

Üye
Eski modeller Şubat'a ertelenmiş, bravo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mağazada bir anda 26 uygulama güncellemesi görünce ne oluyor dedim:blink:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Eski modeller Şubat'a ertelenmiş, bravo
Valla şubat olursa mart belki nisan. Bakarsınız build etkinliğinde lansman yaparlar Windows 10 mobile a. Bunların işi belli olmaz.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
mağazada bir anda 26 uygulama güncellemesi görünce ne oluyor dedim:blink:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi, MS'nin son günlerdeki erteleme işleri, düzene oturamayan güncellemeler, bundan sonrası için beklentilerin ne zaman karşılanacağı, MS'nin bu işi becerip beceremediği vs vs bu konu da ne düşünüyorsun bir blog yazısı yazsan da okusan, son kullanıcıların kafası karıştı son zamanlardaki gidişat hakkında. @papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi, MS'nin son günlerdeki erteleme işleri, düzene oturamayan güncellemeler, bundan sonrası için beklentilerin ne zaman karşılanacağı, MS'nin bu işi becerip beceremediği vs vs bu konu da ne düşünüyorsun bir blog yazısı yazsan da okusan, son kullanıcıların kafası karıştı son zamanlardaki gidişat hakkında. @papakudioflu
Olabilir ama zor ve uzun bir makale olacaktır.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 1320 de 8.1 de şebeke sorunsuzdu. Ne zaman insider kurup Wp 10 a geçtim sorunlar başladı! Şebeke çekmiyor Wp 8.1 döneyim dedim usb den telefonu gösteremedim! Şimdi usb tamir olsun diye servise verdim!.

Cihaz gelsin gene sorunlar devam ederse cihazı direkt Microsoft'a hediye etmek için kargolayıp gönderecem.
Ben hayrını göremedim siz hayrını görün diyeceğim....

• Beğen
Tepkiler: saynesim, flutewoddy ve suyunsesi
saynesim

saynesim

Üye
dışardan uygulama yükleme nasıl yapacağız madem bu özeliği gedirdiler windows 10 hiç bir uygulama oyun yükleyemedik bilgisi olan varmı

serinaga

serinaga

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Windows mobil platformun kronolojisi olmuş, sade ve net, teşekkürler bilgilendirme için ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Yazı başlarda, konuya hakim olanlar için sıkıcı olabilir ama bilmeyenler için gerekliydi. Sonlara doğru daha fazla detay vermeye çalıştım. Belki devamını da yazarım. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz, serinaga ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yazı başlarda, konuya hakim olanlar için sıkıcı olabilir ama bilmeyenler için gerekliydi. Sonlara doğru daha fazla detay vermeye çalıştım. Belki devamını da yazarım. :hmmm
Ms Türkiye bu konuya senin kadar duyarlı olsaydı keşke,,teşekkürler,

onursarii

Üye
Ben ki 2.5 seneyi aşkın suredir windows phone cihaz kullanıyorum. Artık ben de bıktım bu ertelemelerden, gecikmelerden ve uygulama yoksunluğundan. Tek istediğim uygulama snapchat ya başka bir şey değil. Microsoft bunu bilerek neden gidip bu uygulamayı yaptıramıyor snapchat'in sahiplerine ben cidden anlamıyorum. Sırf bu yüzden IPhone'a geçiş yapabilirim. Daha 6 ay bile olmadı 735 alalı fakat artık bıktım bu sistemdeki hatalardan. Doğru düzgün edge'de internette gezinemiyorum bunu ben nokia 6300'da bile daha iyi yapıyordum. Artık önerebileceğim hiçbir şey kalmadı Microsoft'ta kendine bi çeki düzen vermezse sadık müşterilerini de kaybedecektir. Umarım düzeltirler uygulama ve sistem sorunlarını da terk etmek zorunda kalmayız şu sistemi. Bozmayın, düzeltin!

Üst Alt