YkPkY
Üye
iyiymişSistemin kararsızlığı kafamı çok karıştırıyor. Bu hafta kapalı kutu 1520 gelecek, satıp Iphone 5s mi alsam diye düşünmüyor değilim.
banada 920 yerine 950xl gönderseler keşke ama garantisi biteli 1 yılı geçti

iyiymişSistemin kararsızlığı kafamı çok karıştırıyor. Bu hafta kapalı kutu 1520 gelecek, satıp Iphone 5s mi alsam diye düşünmüyor değilim.

o kadar kolay gelsin valla. Ben beklerim 950 gelene kadar 1520 istemiyorum dedim ama kabul etmediler.iyiymiş
banada 920 yerine 950xl gönderseler keşke ama garantisi biteli 1 yılı geçti![]()

Valla şubat olursa mart belki nisan. Bakarsınız build etkinliğinde lansman yaparlar Windows 10 mobile a. Bunların işi belli olmaz.Eski modeller Şubat'a ertelenmiş, bravo
Abi, MS'nin son günlerdeki erteleme işleri, düzene oturamayan güncellemeler, bundan sonrası için beklentilerin ne zaman karşılanacağı, MS'nin bu işi becerip beceremediği vs vs bu konu da ne düşünüyorsun bir blog yazısı yazsan da okusan, son kullanıcıların kafası karıştı son zamanlardaki gidişat hakkında. @papakudioflumağazada bir anda 26 uygulama güncellemesi görünce ne oluyor dedim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olabilir ama zor ve uzun bir makale olacaktır.Abi, MS'nin son günlerdeki erteleme işleri, düzene oturamayan güncellemeler, bundan sonrası için beklentilerin ne zaman karşılanacağı, MS'nin bu işi becerip beceremediği vs vs bu konu da ne düşünüyorsun bir blog yazısı yazsan da okusan, son kullanıcıların kafası karıştı son zamanlardaki gidişat hakkında. @papakudioflu
Valla sen yazabilirsen biz okuruz abi uzun olması sorun değilOlabilir ama zor ve uzun bir makale olacaktır.

Uygun bir vakit bulursam detaylıca yazarım.Valla sen yazabilirsen biz okuruz abi uzun olması sorun değil![]()

Bunu şuraya bırakayım, sonra vay ben görmedim duymadım durumları olmasın canlarValla sen yazabilirsen biz okuruz abi uzun olması sorun değil![]()

Abi eline sağlık gayet güzel olmuş yazı çok teşekkürler.Bunu şuraya bırakayım, sonra vay ben görmedim duymadım durumları olmasın canlar
Microsoft ve Windows 10 Mobile için 2016 Beklentileri - MaxiCep

Beğenmenize sevindim umarım faydalı olmuştur.Abi eline sağlık gayet güzel olmuş yazı çok teşekkürler.![]()
Beğenmenize sevindim umarım faydalı olmuştur.
Yazı başlarda, konuya hakim olanlar için sıkıcı olabilir ama bilmeyenler için gerekliydi. Sonlara doğru daha fazla detay vermeye çalıştım. Belki devamını da yazarım.Microsoft Windows mobil platformun kronolojisi olmuş, sade ve net, teşekkürler bilgilendirme için ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Ms Türkiye bu konuya senin kadar duyarlı olsaydı keşke,,teşekkürler,Yazı başlarda, konuya hakim olanlar için sıkıcı olabilir ama bilmeyenler için gerekliydi. Sonlara doğru daha fazla detay vermeye çalıştım. Belki devamını da yazarım.![]()