mami_61_29
Üye
Başka bir kulaklık deneyin bir de.
Başka yok bu telefonla verilen kulaklık
mTalk'tan gönderildi
Başka bir kulaklık deneyin bir de.
Ulen çalışan göz atma ekranım son 2 yapıdır çalışmıyor.
Bi düzeltin şunu be.yapacağı yerde bozuyolar.ya sabır
mTalk'tan 920 gönderdi
Bende önceki yapıda da sorunsuz du şuanda sorunsuz çalışıyor
mTalk'tan gönderildi
dostum elimde 3 tane 2.1 şarj cihazı ve sayısını bilmediğim kadar luna kablo var. Neyin ne olduğunu neye yaradığını bende biliyorum. Kablo seçme olayını geçen hafta 1520 de bi arkadaş daha yaşıyordu. Buraya da yazmıştı ama görmediniz her halde . Seçme sebebi de her luna girişlerin pin sayısının aynı olmaması. Problemi yaşamadığınız için size anlatmak çok zor ama şu aşamada yapacak bir şeyim yok. Şarj cihazı olayına gelince de şuan bile deneyebilirsin. Grrçek 2.1 amper değer veren bi şarj cihazını ( araba yada gp gibi markaların şarj cihazı mesela ) windows 8.1 ve windows 10'un ir önceki durumunde test et. Şarj cihazı bağlandıktan sonra 30sn içinde yavaş şarj oluyor uyarısı verecek ve cidden yavaş şarj edecek. Ama 10586.36 da bu problem yok. Denemediğim bilmediğim birşeyi laf olsun diye yazmadım denemesi bedava
şarj aletinin amperi şarj süresini etkiler.bunun desteklenmesi gibi birşey söz konusu değil.
cihazın kablo seçmesi diye de bir şey söz konusu değil. data kablosu olmayan veya kopukluk olan kablolarla yavaş şarj olur.bunun usb standartları ile alakası var.
Bu güncelleme de herhangi bir özellik gelmediği soyleniyor,sadece hata düzeltme ve performans ile ilgili bir güncelleme imiş.acaba OTG geldimi deneyen oldumu ?
Bende 6tag twittir WhatsApp bir çok program son güncellemeden acılmamaya başladı ne olacak boyle
Bende sıkıntı yok çalışıyorlar
Bende 6tag twittir WhatsApp bir çok program son güncellemeden acılmamaya başladı ne olacak boyle
Bu MS ile yola devam edilmez diyecem en sonundaDostum senin bu mesajına cevap vermek isterdik ama ne yazık ki muhattap MS olunca ne kadar yakınız soruna cevap belki yarın belki yarından da yakın diyemiyoruz
lumia 920 kullanıyorum belki bir sıfırlama falan yapınca sorun çözülürAyarlara girer girmez boş ekrana geçiyor.cihazın ne
mTalk'tan 920 gönderdi