Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ulen çalışan göz atma ekranım son 2 yapıdır çalışmıyor.
Bi düzeltin şunu be.yapacağı yerde bozuyolar.ya sabır

mTalk'tan 920 gönderdi

Bende önceki yapıda da sorunsuz du şuanda sorunsuz çalışıyor

mTalk'tan gönderildi

ademoz05

ademoz05

Üye
640 xlde videoyu farklı kaydet hala çalışmıyor
Boş adamlar

braayn

braayn

Üye
acaba OTG geldimi deneyen oldumu ?

erhanercan

erhanercan

Üye
One drive güncellendi arkadaşlar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
:D
şarj aletinin amperi şarj süresini etkiler.bunun desteklenmesi gibi birşey söz konusu değil.
cihazın kablo seçmesi diye de bir şey söz konusu değil. data kablosu olmayan veya kopukluk olan kablolarla yavaş şarj olur.bunun usb standartları ile alakası var.
dostum elimde 3 tane 2.1 şarj cihazı ve sayısını bilmediğim kadar luna kablo var. Neyin ne olduğunu neye yaradığını bende biliyorum. Kablo seçme olayını geçen hafta 1520 de bi arkadaş daha yaşıyordu. Buraya da yazmıştı ama görmediniz her halde . Seçme sebebi de her luna girişlerin pin sayısının aynı olmaması. Problemi yaşamadığınız için size anlatmak çok zor ama şu aşamada yapacak bir şeyim yok. Şarj cihazı olayına gelince de şuan bile deneyebilirsin. Grrçek 2.1 amper değer veren bi şarj cihazını ( araba yada gp gibi markaların şarj cihazı mesela ) windows 8.1 ve windows 10'un ir önceki durumunde test et. Şarj cihazı bağlandıktan sonra 30sn içinde yavaş şarj oluyor uyarısı verecek ve cidden yavaş şarj edecek. Ama 10586.36 da bu problem yok. Denemediğim bilmediğim birşeyi laf olsun diye yazmadım denemesi bedava ;)

• Beğen
Tepkiler: mp2934
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada Windows kamera da güncellendi arkadaşlar.
acaba OTG geldimi deneyen oldumu ?
Bu güncelleme de herhangi bir özellik gelmediği soyleniyor,sadece hata düzeltme ve performans ile ilgili bir güncelleme imiş.

ko4fun

ko4fun

Üye
Bende 6tag twittir WhatsApp bir çok program son güncellemeden acılmamaya başladı ne olacak boyle

volumezoom

volumezoom

Üye
Bende sıkıntı yok çalışıyorlar

Bundan önceki .29 la biten güncellemeye 8.1 den geçmiştim sıfırlama yapmamıştım. Son güncellemeyide bu yapının üzerine kurdum sonrasında sıfırlama yaptım ve şuan farkettiğim herhangi bir sorun yok, şarj nasıl olacak şimdilik bişey söyleyemiyorum.

mTalk'tan gönderildi

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende 6tag twittir WhatsApp bir çok program son güncellemeden acılmamaya başladı ne olacak boyle

6tag bende de çalışmıyor.

Ayrıca şarj durumu çok iyi denilmiş fakat gece %85 bıraktım sabah uyandığımda %25 idi. Arka planda bir şeyler yapsın tamam da bu kadar da değil

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Programlarda sıkıntı yok şuanda şarj durumuda iyi gibi sonra bozmazsa.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Şarj durumu sanırım modele göre farkediyor. Bir önceki yapıda benimde şarj hızlı bitiyordu 8 saat dayanmıyordu 8.1e döndüm 18 saat gidiyor artık en iyisi kararlı sürümü beklemek şuan yükleniyor yazısı görmüyorum kafam rahat sırf görsel için boşuna işkence çekmişim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dostum senin bu mesajına cevap vermek isterdik ama ne yazık ki muhattap MS olunca ne kadar yakınız soruna cevap belki yarın belki yarından da yakın diyemiyoruz
Bu MS ile yola devam edilmez diyecem en sonunda

Tarkansoylu35

Üye
Arkadaşlar şu arama motorunu nasıl değiştireceğiz yandex denen şeyden nasıl kurtulacam bing veya google varsayılan yapıyorum yine yandex açılıyor sırf onun yüzünden 8.1 dönecem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şarj için birşey söyleyemem henüz çok erken ama kullanım oldukça geliştirilmiş. Görev Yöneticisi ve Eylem merkezi çok iyi. Açık uygulamaları veya bildirimleri kapatmak için küçük bir kaydırma hareketi yeterli. Deyim yerindeyse yağ gibi olmuş bu iki özellik. Tabi kullandığım cihazın da etkisi olabilir bunda. (Lumia 930)

Ayrıca geri tuşu bekleme süresi de ciddi oranda azaltılmış. Yani bir saniye gibi bişey yapmışlar herhalde.

skynet

Üye
Fiziksel arama tuşunu sadece 8.1'e dönüp google veya bing yaparak yükseltirseniz o şekilde olur ama eğer win10 da sıfırlama yaparsanız tekrar yandex olur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ses güncellendi. Yeni adı "Ekolayzer" oldu ve Windows 10 görünümüne kavuştu.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve skynet

Üst Alt