Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

salihoglu1

Üye
Edge de geçmişi görebilen var mı? Ben geçmşi görmek istediğimde donuyor sonra tarayıcıdan atıyor.

skynet

Üye
%23'de kaldı ilerlemiyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Edge de geçmişi görebilen var mı? Ben geçmşi görmek istediğimde donuyor sonra tarayıcıdan atıyor.
şuan kontrol ettim günlere ayrılmış şekilde kontrol edip istediğim geçmişteki linke tıklayarak o sayfaya gidebiliyorum yani sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: salihoglu1
dakamon

dakamon

Üye
Benimki de gece indirmiş kendi yüklemedeyim çarkalr dönüyor. Ben slow kullanıyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: salihoglu1
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ses güncellendi. Yeni adı "Ekolayzer" oldu ve Windows 10 görünümüne kavuştu.
güncellendi ama kulaklığı takmama rahmen ekolayzır ayarları gelmiyor onu geçtim önceden telefonu ters döndürünce sesize alma ayarıda gitmiş farklı yeremi taşınacak acaba neyse zamanla göreceğiz
bu arada dün kü son yapıyı kurup sıfır kurulum yapan oldumu belki farklar vardır sıfırlama öncesi ve sonrası bazı sorunlar giderilmiş olabilir
düzenleme: bir kaç kez deneyince ekolayzır türleri falan geldi ama çıkar tak yapmak gerekiyor galiba her seferinde bunuda düzeltirler ilerleyen zamanlar inş.

salihoglu1

Üye
Eskiden bende de öyleydi. Göz atma geçmişini temizleyince düzeldi.
Teşekkür ederim düzeldi(gerçi bana da göz atma geçmişi lazımdı ama )
Lumia 820 mobil etkin nokta, ekran kapanınca artık kesilme olmuyor,hadi ms olacak bu iş:))

erhanercan

erhanercan

Üye
serinaga

serinaga

Üye

Bende Edge sorunsuz, geçmiş, yüklenenler, kısayollar vb. hepsi çalışıyor. Tek bir sıkıntı var o da yavaş çalışıyor, muhtemelen resetlemem gerekebilir, son 2-3 yapıdır resetlemedim ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkür ederim düzeldi(gerçi bana da göz atma geçmişi lazımdı ama )
Lumia 820 mobil etkin nokta, ekran kapanınca artık kesilme olmuyor,hadi ms olacak bu iş:))

Ahanda, bir arkadaşın 925'inde bu sıkıntı vardı, çokta kullanıyordu, hemen haber vereyim güncellesin bu akşam, dönüş yaparım ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

skynet

Üye
8.1'den 14. yapıya yükselttim sonra da dünkü gelen yapıyı kurdum ardında da telefonu sıfırladım ve şuan en sinir olduğum mağaza güncellemelerini yüklenmesini bekliyorum :destere:
Yav o değil şu romun içinde ön yüklü gelen uygulamaları güncellemeden telefondan siliyorum ama içine tükürdüğümünün sistemi tekrar bulup onları yüklüyor gel de çıldırma :@

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8.1'den 14. yapıya yükselttim sonra da dünkü gelen yapıyı kurdum ardında da telefonu sıfırladım ve şuan en sinir olduğum mağaza güncellemelerini yüklenmesini bekliyorum :destere:
Yav o değil şu romun içinde ön yüklü gelen uygulamaları güncellemeden telefondan siliyorum ama içine tükürdüğümünün sistemi tekrar bulup onları yüklüyor gel de çıldırma :@
Hepsinin kurulmasına izin verip, sonra sileceksiniz. Başka çaresi yok.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Güncelleştirmeler İndiriliyor 0% şeklinde kaldı cihazı kapa aç yaptım ama 2 saate yakın bu şekilde ne yapmak lazım acaba ?
Sıfırladoktan sonra tekrar dene hala olmadıysa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Microsoft Edge'in kaynak kullanımı optimize edilmiş. Bir miktar hızlanma ve kararlılık artması olmuş. Ayrıca ısınma yok ve pil kullanımı da iyi durumda.

skynet

Üye
Böyle saçmalık görmedim mağazada ki uygulamaların hepsini güncelledim tekrar denetlediğimde hepsini yeniden bulup indirmeye başlıyor şaka gibi :off:

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Lumia 920 de her yapıda sıkıntı problem doluydu. Anakartı yanınca lumia 830 aldım. 14 ve 15 yapılarını yükledim sıfır sıkıntı ile kullanıyorum . İlk nesil cihazlar ile ikinci nesil arasında çok fark var.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

skynet

Üye
Ms telefon numarama doğrulama kodunu göndermiyor sorun mu var ?
Ekran win10 arayüzüne güncellenmedi mi

Üst Alt