Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
bildirim ekranından parlaklık ayarı hatası devam ediyor,düşük te yüksek oluyor,ortaya alıncada düşük oluyor,bakalım ne zaman düzeltçekler :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

bayon

Üye
bende mağazadan gelen güncellemeleri yapmıyor sizdede oyle mi ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
The Windows 10 Mobile upgrade will begin rolling out early next year to select existing Windows 8 and 8.1 phones.

Windows 10 Mobile güncellemesi mevcut cihazlar için yılbaşından sonraya kalmış.

This means we won’t be releasing any new builds to Windows Insiders until January, for both PC and mobile.

Windows Insider programında Ocak ayından önce yeni bir yapı yayınlanmayacak. Bu durum telefon ve pc için geçerli.

Bu yıllık bu kadar yeter dedi adamlar resmen:ehe

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun ve hayaleturk

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar önceden arama engelleme filtresi vardı şimdi onu göremiyorum nasıl yapabiliriz kısa yolunu atabilirim ekrana
arkadaşlar önceden arama engelleme filtresi vardı şimdi onu göremiyorum nasıl yapabiliriz kısa yolunu atabilirim ekrana

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Resmi sürüm geldiğindede sanırım bu sürüm 10586.36 olucak değilmi ?

dakamon

dakamon

Üye
MS yine şaşırtmadı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
uygulamaların tamamınında açılışların da yavaşlama var gibi mağazadan tüm uygulamalar da indi ama biraz dursun bakalım yarın falan ne olacak

ademoz05

ademoz05

Üye
Ben artık güncelleme takip etmeyi vs bırakıyorum :) siz de beklentiyi fazla tutmayın bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 mobile redstone olduğu söyleniyor ama kesin bir bilgi yok.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
İlk Redstone güncelemesine göre kararımı vereceğim.gelecek olan özellikler en azından sızar diye düşünüyorum @bulutsuzgece nin hiç sesi çıkmıyor bu aralar :hmmm

volumezoom

volumezoom

Üye
bildirim ekranından parlaklık ayarı hatası devam ediyor,düşük te yüksek oluyor,ortaya alıncada düşük oluyor,bakalım ne zaman düzeltçekler :D

Lumia 930 sorun yok, şimdi denedim.

mTalk'tan gönderildi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 mobile redstone olduğu söyleniyor ama kesin bir bilgi yok.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanırım ana ekranda gruplandırma yapılabiliyor onun dışında bir şey göstermemiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada güncellemeden sonra görev yöneticisinden uygulama kapatma biraz daha geliştirilmiş.

alaca61

Üye
Saat 10dan beri %23 anlamadım gitti.
Sunucumu yoğun acaba

Üst Alt