papakudioflu
Emekli Yönetici
Eskiden uygulamaları kapatmak için baya bir aşağıya doğru çekmek gerekiyordu. Çünkü ben çift sıralı kullanıyorum. Şimdi çekip bırakmak yetiyor.Tam olarak nasıl geliştirilmiş.
Eskiden uygulamaları kapatmak için baya bir aşağıya doğru çekmek gerekiyordu. Çünkü ben çift sıralı kullanıyorum. Şimdi çekip bırakmak yetiyor.Tam olarak nasıl geliştirilmiş.
İkisi de bayağıdır var. Yeni fark etmiş galibaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni güncellemedeki 2 adet bug.
Ama 1.si ile hiç karşılaşmadım, sadece duydum.Ben en son 11 yada 12. güncelleme de kalmıştım, klavyede ki £ problemi ve bazen tarayıcı da adres yazarken ki klavyenin yazmaması sorunları çözüldü mü son yapıda. Bir de bazen kameranın yemyeşil olup reset atmadan düzelmemesi giderildi mi?İkisi de bayağıdır var. Yeni fark etmiş galibaAma 1.si ile hiç karşılaşmadım, sadece duydum.
ben onu birini aramaya çalışarak çözüyorum.. tabi böyle olmamalı ama bulduğum çözüm yolu bu..sim de parola olduğunda ilk çıkan kısımda girmeyince daha sonra tekrar girme kısmı var mı ayarlardan baktım hiç bir şekilde bulamadım ben bildirimler kısmında oin girin diyor ama uçak moduna aldım tekrar normale aldım yine parola girme ekranı gelmedi windows 10 da aslında bu da bir eksik
Kamera eski nesillerde öyle oluyor, başıma hiç gelmedi. Diğerleri bayağıdır yok.Ben en son 11 yada 12. güncelleme de kalmıştım, klavyede ki £ problemi ve bazen tarayıcı da adres yazarken ki klavyenin yazmaması sorunları çözüldü mü son yapıda. Bir de bazen kameranın yemyeşil olup reset atmadan düzelmemesi giderildi mi?
925 kullanırken kamera öyleydi bende, önümüzdeki hafta 1520 ye geçiyorum bakalım onda nasılmış Windows 10 deneyimi.Kamera eski nesillerde öyle oluyor, başıma hiç gelmedi. Diğerleri bayağıdır yok.
bir fark yok yine yavaş yine yavaş telefon tabi yine ilk redstone yapısı olacağı için belki öyledir diyeceğim ama inş. böyle olmaz önemli büyük kararlar alınırWindows 10 mobile redstone olduğu söyleniyor ama kesin bir bilgi yok.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu akşamki güncelleme en çok beni mutlu etti her halde. Lumia 1520 ler yanlızca 2.0ampere kadar şarj cihazı destekliyordu. Artık 2.1 de destekliyor. Piyasada çok fazla 2.1 amper power bank v şarj cihazı var bunları Artık kullanabiliriz.
Ayrıca son 3 yapıdır cihaz kablo seçiyordu. Orj harici kablolarda yavaş şarj ediyordu. Bu guncelleme ile o problem düzelmiş.
Batarya performansı yine iyileştirilmiş. Bu iyileşmeyi özellikle world of tank ile de test ettim. Baya bi farkettirdi...
Şimdi denetledim, bulamadı.bana bidaha güncelleme geldi surum numarası aynı l930
W10 mu WP8.1 mi? Çünkü 820'de WP8.1'de denedim, bulmadı. Hatta 8.1'de öyle destek yok gibi.Selam arkadaşlar ben telefona kulaklığı takınca aksesuarlar uygulamasına girince kulaklığımı bulmuyor neden acaba.lumia 820
mTalk'tan gönderildi
Şimdi denetledim, bulamadı.
W10 mu WP8.1 mi? Çünkü 820'de WP8.1'de denedim, bulmadı. Hatta 8.1'de öyle destek yok gibi.
Başka bir kulaklık deneyin bir de.Windows 10
mTalk'tan gönderildi