Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yeni güncellemedeki 2 adet bug.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yeni güncellemedeki 2 adet bug.
İkisi de bayağıdır var. Yeni fark etmiş galiba :ehe Ama 1.si ile hiç karşılaşmadım, sadece duydum.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İkisi de bayağıdır var. Yeni fark etmiş galiba :ehe Ama 1.si ile hiç karşılaşmadım, sadece duydum.
Ben en son 11 yada 12. güncelleme de kalmıştım, klavyede ki £ problemi ve bazen tarayıcı da adres yazarken ki klavyenin yazmaması sorunları çözüldü mü son yapıda. Bir de bazen kameranın yemyeşil olup reset atmadan düzelmemesi giderildi mi?

drangela61

drangela61

Üye
çar
sim de parola olduğunda ilk çıkan kısımda girmeyince daha sonra tekrar girme kısmı var mı ayarlardan baktım hiç bir şekilde bulamadım ben bildirimler kısmında oin girin diyor ama uçak moduna aldım tekrar normale aldım yine parola girme ekranı gelmedi windows 10 da aslında bu da bir eksik
ben onu birini aramaya çalışarak çözüyorum.. tabi böyle olmamalı ama bulduğum çözüm yolu bu..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben en son 11 yada 12. güncelleme de kalmıştım, klavyede ki £ problemi ve bazen tarayıcı da adres yazarken ki klavyenin yazmaması sorunları çözüldü mü son yapıda. Bir de bazen kameranın yemyeşil olup reset atmadan düzelmemesi giderildi mi?
Kamera eski nesillerde öyle oluyor, başıma hiç gelmedi. Diğerleri bayağıdır yok.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kamera eski nesillerde öyle oluyor, başıma hiç gelmedi. Diğerleri bayağıdır yok.
925 kullanırken kamera öyleydi bende, önümüzdeki hafta 1520 ye geçiyorum bakalım onda nasılmış Windows 10 deneyimi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Windows 10 mobile redstone olduğu söyleniyor ama kesin bir bilgi yok.

bir fark yok yine yavaş yine yavaş telefon tabi yine ilk redstone yapısı olacağı için belki öyledir diyeceğim ama inş. böyle olmaz önemli büyük kararlar alınır

System X

System X

Üye
şu sistemin herşeyi bi sıkıntı yaf. güncelleme yüklemek için akla karayı seçiyoruz. yetersiz alan diyor gidiyorum oyun felan siliyorum telefonu kapatıp açtım bi baktım sildiğim oyunlar yine menüde... bir de önce güncellemeyi indiriyor sonra yetersiz alan diyor baştan söylesene... hata verdiğinde baştan indiriyor. daha yeni çarklara geldim.bence bu insiderleri bilgisayarla yükleyebilmeliyiz.androidde rom atmak ne kadar kolay iki dk sürmüyor 40 tane rom bakabiliyorum bir windows phone güncellemesine ayırdığım sürede...iki tane özelliği var türlü türlü huyu var. ne tripli bir sistem anlamadım gitti...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bu akşamki güncelleme en çok beni mutlu etti her halde. Lumia 1520 ler yanlızca 2.0ampere kadar şarj cihazı destekliyordu. Artık 2.1 de destekliyor. Piyasada çok fazla 2.1 amper power bank v şarj cihazı var bunları Artık kullanabiliriz.
Ayrıca son 3 yapıdır cihaz kablo seçiyordu. Orj harici kablolarda yavaş şarj ediyordu. Bu guncelleme ile o problem düzelmiş.
Batarya performansı yine iyileştirilmiş. Bu iyileşmeyi özellikle world of tank ile de test ettim. Baya bi farkettirdi...

System X

System X

Üye
bu akşamki güncelleme en çok beni mutlu etti her halde. Lumia 1520 ler yanlızca 2.0ampere kadar şarj cihazı destekliyordu. Artık 2.1 de destekliyor. Piyasada çok fazla 2.1 amper power bank v şarj cihazı var bunları Artık kullanabiliriz.
Ayrıca son 3 yapıdır cihaz kablo seçiyordu. Orj harici kablolarda yavaş şarj ediyordu. Bu guncelleme ile o problem düzelmiş.
Batarya performansı yine iyileştirilmiş. Bu iyileşmeyi özellikle world of tank ile de test ettim. Baya bi farkettirdi...
:D
şarj aletinin amperi şarj süresini etkiler.bunun desteklenmesi gibi birşey söz konusu değil.
cihazın kablo seçmesi diye de bir şey söz konusu değil. data kablosu olmayan veya kopukluk olan kablolarla yavaş şarj olur.bunun usb standartları ile alakası var.

bayon

Üye
bana bidaha güncelleme geldi surum numarası aynı l930

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Selam arkadaşlar ben telefona kulaklığı takınca aksesuarlar uygulamasına girince kulaklığımı bulmuyor neden acaba.lumia 820

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera(2015.1201.41.0 > 2015.1215.41.0) güncellendi.
Fark edebildiğim Lensler ekranı değişmiş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
8.1den geçtim. 29 sürümünü indirdi. Şuan 36yı buldu ama uzun süredir %0da

braayn

braayn

Üye
Güncelleştirmeler İndiriliyor 0% şeklinde kaldı cihazı kapa aç yaptım ama 2 saate yakın bu şekilde ne yapmak lazım acaba ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Ulen çalışan göz atma ekranım son 2 yapıdır çalışmıyor.
Bi düzeltin şunu be.yapacağı yerde bozuyolar.ya sabır

mTalk'tan 920 gönderdi

Üst Alt