4MaGuS
Üye
8.1 de tam neredey di bende hatırlamıyorum hiçBenimki 8.1 nasıl oluyorsa yapayım bendede 4.5G var.Nasıl bilgileri paylaşabilceğimi yazarsan yardımcı olabilirim.
8.1 de tam neredey di bende hatırlamıyorum hiçBenimki 8.1 nasıl oluyorsa yapayım bendede 4.5G var.Nasıl bilgileri paylaşabilceğimi yazarsan yardımcı olabilirim.
dediğin yere baktım ama orada sadece varsayılan apn uygulandı yazıyor.başka bişey bulamadımarkadaşlar 4.5g hat alınca internet ayarları gitti sms atıyorum turkcell'de karşı taraftan yapamıyorun bir sorun var diyor 532 yi arayın falan acaba windows 10 da turkcell'li biri hücresel veri sim ayarları kısmından internet erişim adı bilgilerini paylaşır mı benimle
8.1 de tam neredey di bende hatırlamıyorum hiç
teşekkürler bunu yaptım geldi çok basitmiş ama bilmeyince olmuyor işteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu şekilde bende.
Önemli değil.teşekkürler bunu yaptım geldi çok basitmiş ama bilmeyince olmuyor işte
ben kullanırken bi bakıyorum müziği kapamış. bazen hiç bi şekilde tepki vermiyor. Şarkılara basıyorum açmıyor çalmıyor. Güncelleme vererek neden bozdular kiGroove Music Player acayip işler yapıyor! Müzik dinliyorum,şarkı değiştiriyorum 3 kere şarkıyı sayıp (aynı şarkı ismini geçiyor) dörtte çalıyor!!
Geri bildirimde "Allah belanızı versin" dedim.ben kullanırken bi bakıyorum müziği kapamış. bazen hiç bi şekilde tepki vermiyor. Şarkılara basıyorum açmıyor çalmıyor. Güncelleme vererek neden bozdular ki
Ben hiçbir fark göremedim.Microsoft Kişiler(10.0.3351.0 > 10.0.3451.0) güncellendi.
Küçük bir güncellemeBen hiçbir fark göremedim.
Mesajlaşmaya ise hareketli Skype emojileri eklendi. Ayrıca yatay görünümde birkaç arayüz değişikliği var.Küçük bir güncellemeMesajlaşmaya ise hareketli Skype emojileri eklendi.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ankete katılalımSon gün 22 aralık ve belki bir Surface Book kazanırsınız.