Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
Arama engelleme arama ayarlarından uygulama olarak seçili ancak be zaman tıklasam hep yeniden başlatın döngüsüne giriyor

erhanercan

erhanercan

Üye
Pardon çalışıyormuş ancak Ayarlardan uygulamaya girince saçılmayıp çalışmıyor diyor yeniden başlatın diyor ama çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: technicker
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihaz merkezi güncellendi.
- Adı değişerek "Aksesuarlar" oldu.
- Windows 10 görünümüne kavuştu.
- Diğer eklenenlerden çıkıp uygulamalar menüsüne eklendi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pardon çalışıyormuş ancak Ayarlardan uygulamaya girince saçılmayıp çalışmıyor diyor yeniden başlatın diyor ama çalışıyor
Ayarlarda uygulaması yok. 8.1'deki uygulamayı kullanmaya çalışıyor olmayasınız?

alaca61

Üye
Outlook posta ve takvimi güncellemeyen birtek benmiyim her şeyi denedim olmuyor olmuyor ya uygulamayıda açamıyorum artık. Kim bilir kaçtane email geldi göremiyorum kaç gündür. Güncelleme hatası veriyorhala depolamadan silip yeniden yükleyeyim dedim kaldırılmıyor farklı wifilerden indirmeyi denedim olmuyor internetten araştırdım cevap bulamadım. Hala0x8103010D. Hatası veriyor mağada

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu ay içinde Fotoğraflar'a otomatik albüm oluşturmayı da içeren büyük bir güncelleme gelecek.
Aslında büyük bir güncelleme demek yetmez. Windows 10 masaüstü sürümünün aynısı olacak Windows 10 Mobile fotoğraflar uygulaması. Buna kaydedilen konuma göre otomatik albüm oluşturma, otomatik geliştirme gibi tüm yetenekler dahil olacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

erhanercan

erhanercan

Üye
Ayarlarda uygulaması yok. 8.1'deki uygulamayı kullanmaya çalışıyor olmayasınız?

Ayarlarda arama engelleme uygulaması varya kendisinin onu diyorum eskisi değil yani sıfırlandıktan sonra gelen
Arama sms filtresi yani

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayarlarda arama engelleme uygulaması varya kendisinin onu diyorum eskisi değil yani sıfırlandıktan sonra gelen
Arama sms filtresi yani
O eski uygulama, onu kullanmayacaksınız. Yukardaki dediğim yerden ayarlayın.

erhanercan

erhanercan

Üye
İlginç olanda bu zaten yükledikten sonra sıflayarak kurdum son yapıyı

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Telefonda ilginç bir sorun var telefonun sesi açık olmasına rağmen kendi kendine titreşim moduna geçiyor arayanları duymuyorum kontrol ediyorum ses son ayarda böyle bir sorun yaşayan varmı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Telefonda ilginç bir sorun var telefonun sesi açık olmasına rağmen kendi kendine titreşim moduna geçiyor arayanları duymuyorum kontrol ediyorum ses son ayarda böyle bir sorun yaşayan varmı
Windows 10'u yüklerken veya sıfırlarken;
Genel olarak dikkat edilecek ayrıntılar veya yöntemlere uygun olarak mı yükledin, yoksa sistem çalışırken ayarlarla mı oynadın ya da telefonun başlatılması gereken her anında bunu yapmayıp ertelediniz mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son birkaç yapıdır böyle. Telefon belli bir süre sonra ya da müzik filan dinleyince ayarını sapıtıyor. Düzelmesi için illa çubukları kaydırarak değiştirme yapmak gerekiyor. Ayrıca görünen simge sessiz veya titreşim simgesi olsa da sessizde veya titreşimde olmuyor telefon.

Bende hep çubuklardan değil soldaki simgelerden değiştirirdim modları. Ama artık sıkıntı olmaması için illa çubukları kaydırmak zorunda kalıyorum.

Tamda şimdi başıma canlısı geldi: Telefonun her şeyi sessizdeydi ama kendi kendine 9 yapmış ve simgesi sessizde!

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kamil5028347
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Cihaz merkezi güncellendi.
- Adı değişerek "Aksesuarlar" oldu.
- Windows 10 görünümüne kavuştu.
- Diğer eklenenlerden çıkıp uygulamalar menüsüne eklendi.
uygulama menüsünde gözükmüyor bende ayarlarda da yok anlamadım nereye gitti uygulama girdim bir defa çıkınca bir daha bulamadım
Aslında büyük bir güncelleme demek yetmez. Windows 10 masaüstü sürümünün aynısı olacak Windows 10 Mobile fotoğraflar uygulaması. Buna kaydedilen konuma göre otomatik albüm oluşturma, otomatik geliştirme gibi tüm yetenekler dahil olacak.

peki pc deki fotoğraf uygulamasında olan fitreleme ve fotoğraf düzenleme seçeneklerinin tamamı gelecek mi

gkhntlbs

Üye
arama engelleme filtresi yok değilmi?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Son birkaç yapıdır böyle. Telefon belli bir süre sonra ya da müzik filan dinleyince ayarını sapıtıyor. Düzelmesi için illa çubukları kaydırarak değiştirme yapmak gerekiyor. Ayrıca görünen simge sessiz veya titreşim simgesi olsa da sessizde veya titreşimde olmuyor telefon.

Bende hep çubuklardan değil soldaki simgelerden değiştirirdim modları. Ama artık sıkıntı olmaması için illa çubukları kaydırmak zorunda kalıyorum.

Tamda şimdi başıma canlısı geldi: Telefonun her şeyi sessizdeydi ama kendi kendine 9 yapmış ve simgesi sessizde!

Hatayı capcanlı ve tam da zamanında yakalamışsınız..
Bu örneği Microsoft'a göndermek lazım.. Ancak bu kadarı olur.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
uygulama menüsünde gözükmüyor bende ayarlarda da yok anlamadım nereye gitti uygulama girdim bir defa çıkınca bir daha bulamadım

peki pc deki fotoğraf uygulamasında olan fitreleme ve fotoğraf düzenleme seçeneklerinin tamamı gelecek mi
Zeki Müren de bizi görecek :ehe evet öyle olacağı söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, 4MaGuS ve kamil5028347

Üst Alt