Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@Sensation bu arada Aksesuarlar uygulamasına yeni güncellemeden sonra kulaklık takıldığında Groove Müzik uygulamasını başlatma seçeneği gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve bozkirdangelen

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@Sensation bu arada Aksesuarlar uygulamasına yeni güncellemeden sonra kulaklık takıldığında Groove Müzik uygulamasını başlatma seçeneği gelmiş.
Sadece müzik değil, telefon, whatsapp, ooVoo Video call, MixRadio
Demek ki tüm medya oraya yığılıyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Dayanamadım son yapıyı indirmeye başladım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Cihaz merkezi güncellendikten sonra bende de kaybolmuş . İlginç :D

Raskoln

Raskoln

Üye
14.yapıyı yükledikten sonra reset yapmıştım device hub güncellemesi gelmesine rağmen ekstralar da görünmüyor? Neyini güncellemişler sıfırlayınca kaybolduktan sonra. ☺
kulaklık takınca müzik başlatma yok bende

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
14.yapıyı yükledikten sonra reset yapmıştım device hub güncellemesi gelmesine rağmen ekstralar da görünmüyor? Neyini güncellemişler sıfırlayınca kaybolduktan sonra. ☺
kulaklık takınca müzik başlatma yok bende
kulaklığı taktıktan sonra geliyor ayarı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sıfırlama yaparsanız, büyük bir ihtimal düzelecektir.
kaç kez sıfırladım ben bile sayısını unuttum.
Windows Device Recovery Tools ile sürüm düşüreyim dedim onu da yapmıyor!!! usb den göremedim . Cihazımı bul dedim onu bile beceremedi!

Servise yollayacağım artık. 15- 20 gün cihazsız kalacaz.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
uygulama menüsünde gözükmüyor bende ayarlarda da yok anlamadım nereye gitti uygulama girdim bir defa çıkınca bir daha bulamadım

Telefondan mağazada cihaz merkezi uygulamasını arattım . Aç butonuna tıklayınca güncellemeyi tamamlamak için yeniden başlat diye bir uyarı geldi . Tamam dedim yeniden başlattı telefonu ama hala yok :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefondan mağazada cihaz merkezi uygulamasını arattım . Aç butonuna tıklayınca güncellemeyi tamamlamak için yeniden başlat diye bir uyarı geldi . Tamam dedim yeniden başlattı telefonu ama hala yok :D
ben mağazadan bakıyorum da yok orada da güncellenmiş hali gözükmüyor ama bluetooth kulaklık ayarını yapmıştım ben o bağlanınca bildirim gelecek oradan belki girebilirim

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ben mağazadan bakıyorum da yok orada da güncellenmiş hali gözükmüyor ama bluetooth kulaklık ayarını yapmıştım ben o bağlanınca bildirim gelecek oradan belki girebilirim

Şu anda mağazadan aç'a tıklayıp tekrar denedim girdi aksesuarlara . Ama uygulama menüsünde hala yok .

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu anda mağazadan aç'a tıklayıp tekrar denedim girdi aksesuarlara . Ama uygulama menüsünde hala yok .
bende anca eski yöntem lumia pusher kurup oradan bu uygulamayı tıklayıp mağazadan bulabildim ismini kendim yazınca bulmuyor nedense bu şekilde açabildim sorunsuz
edit: bu arada pazartesi günü 4.5 turkcell hattı alacağım ücretsiz 1gb internet hediyeli, bakalım nasıl çekim gücü olsun diğer şeyler falan şuan bazen sesin karşıya gitmeme sorunu var, bu sorun devam edecek mi normalde donanımla ilgili oluyor ama bazen sim kartın kesilmesi ile ilgili olabiliyor

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bende anca eski yöntem lumia pusher kurup oradan bu uygulamayı tıklayıp mağazadan bulabildim ismini kendim yazınca bulmuyor nedense bu şekilde açabildim sorunsuz
edit: bu arada pazartesi günü 4.5 turkcell hattı alacağım ücretsiz 1gb internet hediyeli, bakalım nasıl çekim gücü olsun diğer şeyler falan şuan bazen sesin karşıya gitmeme sorunu var, bu sorun devam edecek mi normalde donanımla ilgili oluyor ama bazen sim kartın kesilmesi ile ilgili olabiliyor
ben iki gün önce vodafone'dan turkcelle geçtim.internet konusunda fark hissediliyor gerçektende

braayn

braayn

Üye
önümüzdeki hafta birşeyler olsun artık yok muziğe yok foto galeriye parça parça vereceğine kökten ver hepsine güncelleme olsun bitsin..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Aslında büyük bir güncelleme demek yetmez. Windows 10 masaüstü sürümünün aynısı olacak Windows 10 Mobile fotoğraflar uygulaması. Buna kaydedilen konuma göre otomatik albüm oluşturma, otomatik geliştirme gibi tüm yetenekler dahil olacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fall 2015 diyor ben sonbaharda büyük bi güncelleme göremedim kışa girdik ne gelmez sonbahar güncellemesiymiş. Acaba Avustralya takvimine göre mi çalışıyor bu adamlar hep ters oluyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fall 2015 diyor ben sonbaharda büyük bi güncelleme göremedim kışa girdik ne gelmez sonbahar güncellemesiymiş. Acaba Avustralya takvimine göre mi çalışıyor bu adamlar hep ters oluyor :D
Onların Fall 2015 diye belirttikleri tarih Aralık-Ocak-şubat dönemini kapsayan kış mevsimi. Bizde artık genelde mevsimler çeyrek dönemlerle karıştırılır oldu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu gece Groove Müzik ve Filmler ve TV uygulamaları için yeni güncelleme gelecek desem :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben iki gün önce vodafone'dan turkcelle geçtim.internet konusunda fark hissediliyor gerçektende
fark var ya, zaten şuan ben turkcell kullanıyorum da bakalım 4g de hızı nasıl olacak onu şuan test etme şansım tabiki yok ama zamanı gelince göreceğiz

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Gabe bu aralar çok sessiz biri şu adamı dürtsün

Üst Alt