Telefon veya Mesajlaşmayı açıp üç noktaya basın göreceksiniz.arama engelleme bende hiç görünmüyor ki![]()
Hangisi seçili? Görüntü atar mısınız?Arama engelleme arama ayarlarından uygulama olarak seçili ancak be zaman tıklasam hep yeniden başlatın döngüsüne giriyor
Ayarlarda uygulaması yok. 8.1'deki uygulamayı kullanmaya çalışıyor olmayasınız?Pardon çalışıyormuş ancak Ayarlardan uygulamaya girince saçılmayıp çalışmıyor diyor yeniden başlatın diyor ama çalışıyor
Aslında büyük bir güncelleme demek yetmez. Windows 10 masaüstü sürümünün aynısı olacak Windows 10 Mobile fotoğraflar uygulaması. Buna kaydedilen konuma göre otomatik albüm oluşturma, otomatik geliştirme gibi tüm yetenekler dahil olacak.Bu ay içinde Fotoğraflar'a otomatik albüm oluşturmayı da içeren büyük bir güncelleme gelecek.
Ayarlarda uygulaması yok. 8.1'deki uygulamayı kullanmaya çalışıyor olmayasınız?
O eski uygulama, onu kullanmayacaksınız. Yukardaki dediğim yerden ayarlayın.Ayarlarda arama engelleme uygulaması varya kendisinin onu diyorum eskisi değil yani sıfırlandıktan sonra gelen
Arama sms filtresi yani
O eski uygulama, onu kullanmayacaksınız. Yukardaki dediğim yerden ayarlayın.
Bende gözükmüyor. Sıfırlamadan sonra da gelmiyor.Anladım ama neden menüde gözüküyor anlamadım teşekkür ederim
Depolamadan kalkmıyor mu?İlginç olanda bu zaten yükledikten sonra sıflayarak kurdum son yapıyı
Windows 10'u yüklerken veya sıfırlarken;Telefonda ilginç bir sorun var telefonun sesi açık olmasına rağmen kendi kendine titreşim moduna geçiyor arayanları duymuyorum kontrol ediyorum ses son ayarda böyle bir sorun yaşayan varmı
Son birkaç yapıdır böyle. Telefon belli bir süre sonra ya da müzik filan dinleyince ayarını sapıtıyor. Düzelmesi için illa çubukları kaydırarak değiştirme yapmak gerekiyor. Ayrıca görünen simge sessiz veya titreşim simgesi olsa da sessizde veya titreşimde olmuyor telefon.Telefonda ilginç bir sorun var telefonun sesi açık olmasına rağmen kendi kendine titreşim moduna geçiyor arayanları duymuyorum kontrol ediyorum ses son ayarda böyle bir sorun yaşayan varmı
uygulama menüsünde gözükmüyor bende ayarlarda da yok anlamadım nereye gitti uygulama girdim bir defa çıkınca bir daha bulamadımCihaz merkezi güncellendi.
- Adı değişerek "Aksesuarlar" oldu.
- Windows 10 görünümüne kavuştu.
- Diğer eklenenlerden çıkıp uygulamalar menüsüne eklendi.
peki pc deki fotoğraf uygulamasında olan fitreleme ve fotoğraf düzenleme seçeneklerinin tamamı gelecek miAslında büyük bir güncelleme demek yetmez. Windows 10 masaüstü sürümünün aynısı olacak Windows 10 Mobile fotoğraflar uygulaması. Buna kaydedilen konuma göre otomatik albüm oluşturma, otomatik geliştirme gibi tüm yetenekler dahil olacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hatayı capcanlı ve tam da zamanında yakalamışsınız..Son birkaç yapıdır böyle. Telefon belli bir süre sonra ya da müzik filan dinleyince ayarını sapıtıyor. Düzelmesi için illa çubukları kaydırarak değiştirme yapmak gerekiyor. Ayrıca görünen simge sessiz veya titreşim simgesi olsa da sessizde veya titreşimde olmuyor telefon.
Bende hep çubuklardan değil soldaki simgelerden değiştirirdim modları. Ama artık sıkıntı olmaması için illa çubukları kaydırmak zorunda kalıyorum.
Tamda şimdi başıma canlısı geldi: Telefonun her şeyi sessizdeydi ama kendi kendine 9 yapmış ve simgesi sessizde!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zeki Müren de bizi görecekuygulama menüsünde gözükmüyor bende ayarlarda da yok anlamadım nereye gitti uygulama girdim bir defa çıkınca bir daha bulamadım
peki pc deki fotoğraf uygulamasında olan fitreleme ve fotoğraf düzenleme seçeneklerinin tamamı gelecek mi
evet öyle olacağı söyleniyor.