Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

can1516

can1516

Üye
Batarya nasıl iyiyse hemen yüklücem

alaca61

Üye
3 kez yazdım ama kimse cevap vermedi mağazada Outlook posta ve takvim güncelleme hatası veriyor 0x810310D. Çözümü bilen varmı internette aradım bulamadım
14. Yapı yüklü lumia 620
0x8103010D. Hatası veriyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
3 kez yazdım ama kimse cevap vermedi mağazada Outlook posta ve takvim güncelleme hatası veriyor 0x810310D. Çözümü bilen varmı internette aradım bulamadım
14. Yapı yüklü lumia 620
farklı wifi ağı ile tekrar dene

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
14. Yapı yüklü lumia 620
Yada kapa aç sonra tekrar dene
Batarya nasıl iyiyse hemen yüklücem
Benim bir önceki yapıda çok iyiydi ama bu sürümde berbat durduk yere bitiyor

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
son sürümde kamerada mı bende mi bozukluk var yoksa sürümle alakalı bi durum mu karıncalanma var net cekmiyor L1520

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
son sürümde kamerada mı bende mi bozukluk var yoksa sürümle alakalı bi durum mu karıncalanma var net cekmiyor L1520
aynen, dün tam artizlik yapacakken kamera cortladı ve yüzümüzü kızarttı. umarım biran evvel düzelir...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Dün maddeler halinde yazmıştım bende de kamera aynı, kamera değil yazılım cortladi cyan sürümünde güzel çekiyordu şimdi bu halde lumia 925 bu arada telefonum

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Dün maddeler halinde yazmıştım bende de kamera aynı, kamera değil yazılım cortladi cyan sürümünde güzel çekiyordu şimdi bu halde lumia 925 bu arada telefonum
dostum ben telefonu yeni yaptırdım 1.5 ay uzak kaldım bu siteye yenilik ne var ne yok bilmiyorum henüz ne eksiklik var onu dahi bilmiyorum ve herkesin telefonunda kamera karıncalı mı onu bilmek istitorum

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
dostum ben telefonu yeni yaptırdım 1.5 ay uzak kaldım bu siteye yenilik ne var ne yok bilmiyorum henüz ne eksiklik var onu dahi bilmiyorum ve herkesin telefonunda kamera karıncalı mı onu bilmek istitorum

Benim telefon karıncalı demiyelim de puslu ve mat çekim yapıyor. Renkleri göründüğü gibi çekmiyor. önceden canlı ve renkler tam çekiyordu git gide bozuldu. Artık resim çekesim gelmiyor o kadar yani

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
@ERsin YAvuz dostum kısacası cihazlarından 820 ye yükleyeceksen pek tavsiye etmiyorum. Ancak 1520 ye yükleyeceksen için rahat olsun ...
bu surumde ilk problemi dun foto çekerken yaşadım. Başka da bşi yaşamadım. Rtm gibi rahat kullanıyorum ben ...

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Son gelen güncellemeler sistemde kararsızlığa yol açtı.biraz önce aynı yerin fotoğrafını on defa çektim ve arada üç tanesi farklı.diğerleri eskisi gibi ama o üçü karıncalı gibi.farkı bariz belli yani.bişey var ama ne bilmiyorum.whatsaptan gelen sesleri açmıyor şimdi de.son güncellemeler birbiriyle çakışıyor sanırım.bi ara da kilit ekranı gitti bugün.güç tuşuna bastıktan beş saniye sonra gelip gitmeye başladı.reset attım düzeldi.ama yapı gittikçe berbatlaşıyor.yeni yapıyı versinler artık

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
demekki sorun bende tek değilmiş neyse sağalun Yardımlarınız için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
adblock plus eklentisi yakında Microsoft Edge Tarayıcı için geliyor. Bakarsınız evrensel uygulama olur

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, bedby, Bruce Lee QQ ve 5 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Üye
retrica heralde geldi galiba indirme linki var tıklayamıyorum

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar fhotoroom uygulamasının geliştiricisi windows 10 için hazırladığı sürümü Microsoft tan 5 aydır ödeme alamadığı için mağazadan geri çekmiş . Twitter dan yazmış .

Son düzenleme:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
retrica heralde geldi galiba indirme linki var tıklayamıyorum
vay be! bir çok uygulama wp mağazasında olmasına rağmen bir kısmının resmi sitesinde wp mağaza butonu bulunmazken (bu kadar ilgililer işte) retrica daha gelmeden siteye aktif olmasa bile butonunu koymuş, tebrik etmek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar fhotoroom uygulamasının geliştiricisi windows 10 için hazırladığı sürümü Microsoft tan 5 aydır ödeme alamadığı için mağazadan geri çekmiş . Twitter dan yazmış .

mTalk'tan gönderildi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sorun çözülmüş.

Ekli dosyalar

Üst Alt