Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
Uygulama menüsünde geri tuşuna basıp tekrar uygulama menüsüne dönüldüğünde arka plan koyu olmaktan çıkıyor.(Ekran saydamlığı %100)Sizde durum aynı mı?

skynet

Üye
Evet şimdi baktım aynı

onursarii

Üye
arkadaşlar bazen sizin telefonlarınızda da oluyor mu sanki hoparlör patlakmış gibi ses geliyor bildirimlerde ama çok nadir oluyor. Sonrasında müzik açıyorum bangır bangır çalıyor :D

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar benim telefonda bi sorun farkettim telefonun ekranını sağa-sola yukarı-aşağı kaydırırken üst kısımda titreme oluyor saat ve pil göstergesinin altındaki ilk karoda çok belirgin video çekebilirsem atarım bu sorun donanımsalmıdır yoksa yazılımsalmı dünde sıfırladım yedek kurmadım üstelik

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
slow ringde yayınladı şimdi önümüzdeki günler haftalarda bizi güncelleme adına ne bekliyor ? red stonemi yoksa bir iki yapıda slow ringte verip finalimi göreceğiz bu durum bende tam olarak ne değil !!
Bu sürümün RTM, yani üreticilere gönderilecek sürüm olduğu iddia ediliyor. Slow Ring için de yayınlanması bu durumu işaret ediyor. Zaten Windows 10 Threshold 2 güncellemesinin her iki platformda da tamamlandığı söyleniyor. Bu durumda önümüzdeki haftalarda Windows 10 Redstone için ön izleme sürümleri gelmeye başlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: braayn
mp2934

mp2934

Üye
arkadaşlar bazen sizin telefonlarınızda da oluyor mu sanki hoparlör patlakmış gibi ses geliyor bildirimlerde ama çok nadir oluyor. Sonrasında müzik açıyorum bangır bangır çalıyor :D
Doğru bu sorun da arada bir oluyor son dönemlerde olmaya başladı belirgin cızırtı oluyor bazen

csH

csH

Üye
Bu sürümün RTM, yani üreticilere gönderilecek sürüm olduğu iddia ediliyor. Slow Ring için de yayınlanması bu durumu işaret ediyor. Zaten Windows 10 Threshold 2 güncellemesinin her iki platformda da tamamlandığı söyleniyor. Bu durumda önümüzdeki haftalarda Windows 10 Redstone için ön izleme sürümleri gelmeye başlayabilir.
Bizim yüklediğimiz fast 10586 ile slow 10586 arasında bi fark var mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bizim yüklediğimiz fast 10586 ile slow 10586 arasında bi fark var mı
Hayır ikisi de aynı sürüm. Sadece daha az risk taşıdığı için Slow Ring için yüklenmesine izin veriliyor.

• Beğen
Tepkiler: csH
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Yaklaşık 1 haftadır dpi ayarını %125 de kullanıyorum ve çok önemli bir şey fark ettim, WhatsApp font boyutu çok büyük lanet olası derecede büyük hatta :(...

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Arkadaşlar benim telefonda bi sorun farkettim telefonun ekranını sağa-sola yukarı-aşağı kaydırırken üst kısımda titreme oluyor saat ve pil göstergesinin altındaki ilk karoda çok belirgin video çekebilirsem atarım bu sorun donanımsalmıdır yoksa yazılımsalmı dünde sıfırladım yedek kurmadım üstelik
Hocam aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum fakat bende de ekranın üstten alta 1/3 lük kısmının olduğu çizgide titreme oluyor. Özelikle multi-tasking ekranında belirgin bir şekilde fark ediliyor.Bunun haricinde başlangıç ekranını tam ekran arka plan yerine
kutucuk resmi yaptığımda geçiş animasyonları belirgin şekilde hızlanıyor gibi geldi bana.Özellikle arka planda zaten çalışır halde olan uygulamalara tıklayınca daha hızlı geçiş yapıyor telefon.Uygulama arkada açık değilse zaten Ayarlara bile tıklasanız loading ekranını görüyorsunuz.Kaç yapıdır şunu dahi düzeltemediler Microsoft'a ne desem gg vallahi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 10586.11 sürümünde dikkatimi çeken mağazadan uygulamaları indirme veya güncelleme hızı oldu. Bazen o kadar hızlı güncelleniyor ki hata vardı herhalde güncellemedi diyorum kendi kendime.
Sizde durum nasıl arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: trepcan ve serinaga
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Önizleme surumu kullanıyoruz zaten. Önizlemeler sorunlu oluyor ben bu surumun sorunlu olduğu surumu düşünemiyorum. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yapı 10586.11 sürümünde dikkatimi çeken mağazadan uygulamaları indirme veya güncelleme hızı oldu. Bazen o kadar hızlı güncelleniyor ki hata vardı herhalde güncellemedi diyorum kendi kendime.
Sizde durum nasıl arkadaşlar?

Eskisine nazaran hız daha iyi gibi...

Bu arada ben twitterdan Gabe ve Jason'a istek ve öneri yağdırmaya devam ediyorum :kıskıs:

Lumia 920'den gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve suyunsesi
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Hocam aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum fakat bende de ekranın üstten alta 1/3 lük kısmının olduğu çizgide titreme oluyor. Özelikle multi-tasking ekranında belirgin bir şekilde fark ediliyor.Bunun haricinde başlangıç ekranını tam ekran arka plan yerine
kutucuk resmi yaptığımda geçiş animasyonları belirgin şekilde hızlanıyor gibi geldi bana.Özellikle arka planda zaten çalışır halde olan uygulamalara tıklayınca daha hızlı geçiş yapıyor telefon.Uygulama arkada açık değilse zaten Ayarlara bile tıklasanız loading ekranını görüyorsunuz.Kaç yapıdır şunu dahi düzeltemediler Microsoft'a ne desem gg vallahi

Ekrandaki bahsettiğiniz olay bendede var ana ekranda çok belirgin oluyor ve fotolara bakarkende çok farkediliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Önizleme surumu kullanıyoruz zaten. Önizlemeler sorunlu oluyor ben bu surumun sorunlu olduğu surumu düşünemiyorum. :)
Yalnız şöyle bişey var. Bu güncelleme ilk olarak ikinci nesil Lumia cihazlarına verilecek ve bu cihazların çoğunda "firmware düzenlemesi olmamasına rağmen" sorunsuz çalışıyor. Lumia 920,820 ya da 512MB sistem belleğine sahip cihazlar bu güncellemeyi muhtemelen iki ay daha bekleyecek.

O yüzden şu anda kullandığınız sürümleri firmware düzenlemesi ile cihaza özel optimizasyon yapılmış güncelleme ile karşılaştırmayın. En basitinden ülkemizdeki gsm şebekeleri için bile düzenleme yapılmamış bir yazılım kullanıyoruz şu anda.

Bu arada ben twitterdan Gabe ve Jason'a istek ve öneri yağdırmaya devam ediyorum :kıskıs:

Lumia 920'den gönderildi
Yürü arkanda ben varım:kop:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, suyunsesi ve bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Lumia 920'den gönderildi
Umursadıklarını sanmıyorum. O kadar dil dökdük saydam bildirim merkezi için. Tık yok

kamil5028347

kamil5028347

Üye
aynı durumdan bahsediyoruz kutucuk resmi yaptığımda ekranda titreme olmuyor yazılımsal sorun diyebiliriz o zaman

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Umursadıklarını sanmıyorum. O kadar dil dökdük saydam bildirim merkezi için. Tık yok
Daha ben yazmaya yeni başladım dur hele :)
Hepsini getirteceğim sisteme.
*Paylaşım seçeneklerinde varsayılanlar arasına bluetooth ayarı
*Dosyalar için tıpkı masaüstünde olduğu gibi "birlikte aç" seçeneği
*Kilit ekranı ve arkaplan resmi için harekerli gif/swf desteği
Vs. vs.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve suyunsesi
serinaga

serinaga

Üye
Bluetooth tan müzik paylaşamıyorum "Maalesef bu şarkı groove kataloğunda olmadığından paylaşılamıyor" hatası veriyor

Ne yazık ki Grove Müziğin daha geliştirilmesi gerekiyor

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada Microsoft, İngiltere, Hollanda ve Hindistan'da Windows Insider kullanıcıları için özel bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlikte Lumia 950 ve Lumia 950 XL testleride yapılacak.

Üst Alt