Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
10586 slow ring olarak gelmiş şimdide..

braayn

braayn

Üye
13.yapı uğursuzluk getirdi adam gibi çalışmıyor bir sonraki yapıya kadar dayanacağım ulan ms

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
slow yüklemeye gerek var mı? bi değişiklik bi artısı var mı şuan yukleyen var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arama kaydı yapabilen var mı? Çünkü Lumia 950 arama kaydı yapabiliyor!

braayn

braayn

Üye
Nesi var? Sıfırladınız mı?
Sıfırladım ama outlookda mailde dosya ekleyip yollarken bekletiyor.face ve 6tag çok geç açılıyor.whatsapp web telefon ekranı kilitliyken bağlantısını koparıyor mail geldiğinde uyarı sesi çıkmıyor.uygulamayı mail yoluyla arkadaşla paylaştığımda mağazaya gidip linki alması bayağı sürüyor.Her ana ekrana döndüğümde arka plandaki resim sağa sola kayıyor.foto galeride resimlere bakarken silmek istediğim resimi sil dedikten sonra bir önceki resimim gölgesi ekranda kalıyor.Edge ve ucbrowserda webde gezerken ileri geri butonları çalışmıyor bazen iki browser tepki dahi vermiyor. Bunlar hatırladıklarım.Bir önceki yapıda bu kadar sorunum yoktu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıfırladım ama outlookda mailde dosya ekleyip yollarken bekletiyor.face ve 6tag çok geç açılıyor.whatsapp web telefon ekranı kilitliyken bağlantısını koparıyor mail geldiğinde uyarı sesi çıkmıyor.uygulamayı mail yoluyla arkadaşla paylaştığımda mağazaya gidip linki alması bayağı sürüyor.Her ana ekrana döndüğümde arka plandaki resim sağa sola kayıyor.foto galeride resimlere bakarken silmek istediğim resimi sil dedikten sonra bir önceki resimim gölgesi ekranda kalıyor.Edge ve ucbrowserda webde gezerken ileri geri butonları çalışmıyor bazen iki browser tepki dahi vermiyor. Bunlar hatırladıklarım.Bir önceki yapıda bu kadar sorunum yoktu.
Bu Edge sorunu bende de var. Uygulamadan geri tuşuyla çıkmak bazen imkansız oluyor, gerçi bu tek bu yapıda yoktu. Bazen de site önerileri gezmemi engelliyor, çıkmak zorunda kalıyorum :ehe
E-posta bildirimlerini uygulama içinden ayarladınız mı? 6tag(telefon hafızasına kurulu) hızlı açılıyor. Diğer sorunlar hakkında bir şey diyemeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: braayn
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şu Windows Phone çöküş'e geçti ! - MaxiCep konuda MS/Lumia'yı ve WP'yi resmen rencide edip dalga geçiyorlar he! :angry:
Evet,yazılanlar biraz abartı olsa dahi.Şuan Microsoft,windows phone ölü bir piyasa.Boşa yatırım.Bu böyle dışardan görünüş bu.Kabullenmek lazım.Hangi telefon satıcısı wp yi öneriyor?İkinci el satışında wp telefonlarda memnun olan var?Düşünüyorumda 10 kişiden 1i dir

System X

System X

Üye
son yapı da rezalet herkese geçmiş olsun.Bunların anlaşılan hiç aceleleri yok.bir sürü eksik şey var.temel şeylerden bile yoksun sistemi satmaya çalışacaklar ama ellerinde patlayacak.Ben bundan sonra bu platformdan bişey beklemiyorum.iyi ki üst seviye cihaz alma gafletinde bulunmadım.bu platform benim için fiilen bitmiştir.final sürüm yayınlandığın da da son kararımı verip resmen bitircem.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajlaşma ve Skype(1.11.13005 > 1.11.19004.0) güncellendi.

Son düzenleme:
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
O kadar övüp, savunduğum sistemi, zaman zaman şu tür yorumlara istemeden de olsa hak verdiğimden ve eksikleri göz önüne getirdiğimden dolayı ne yazık ki ben de RTM'nin durumuna göre hareket etmeyi düşünüyorum.
Zevk vermez bir OS oldu resmen!
İlk defa bu düşünceye sahip oldum, o yüzden resmi sürüm de adam olmazsa 2016'da SD820'li cihazlara yöneleceğim artık.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
OzkDmr

OzkDmr

Üye
Tubecast'ı kullananlara bir sorum olacak.eskiden tubecastta müzik çalarken ekranı kilitliyordum.sonra kilit ekranındayken ses tuşuna basınca duraklatma işareti çıkıyordu.şimdi çıkmıyor.sizde de öyle mi ?

Tubecast programının ayarlarında arka planda oynatma seçeneğini aktif etmen gerekiyor.
Apps geçişlerinde oynatmaya devam.

mTalk'tan gönderildi

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar İstanbul'da yaşayıp mobiett uygulamasını kullanabilen var mı?ben de çalışmıyor(programdan atıyor).

İki hafta hafta gelen güncelleme ile bozulmuş, çalışmıyordu fakat sonradan iki güncelleme daha geldi ve şu an sorunsuz bende.

afwerker

afwerker

Üye
Sonunda OTG için video geldi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, BLasTeaR, 4MaGuS ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
O bu değil de maşallah şarjım çok iyi sabah 6:30 gibi aldım şu an 90% normalde 60% larda oluyordu, 930-13. yapı

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve afwerker
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende Edge çalışmıyor. Tıklıyorum açmıyor bile @Sensation @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: runo6

Üst Alt