Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
yüklenirken uygulama listesine ekleniyor ama yükledikten sonra kayboluyor. Ne listede ne de Ayarlarda yok. Mağazadan açtım uygulamayı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Diğer eklenenlere gidiyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Cihazın ne? Eger 1520 veya 930ise sistemden ayrılma. Onlar gelene kadar kullanabilecegin ucuz ama kötü olmayan bir android cihaz al rom falan atabilecegin(bu konuda lg ve samsung öne geciyor) gelene kadar onu kullan. Ben 1520yi emekliye ayırdım g3 kullaniyorum şu an. Tabi yine de sen bilirsin
4 senedir falan kullanıyorum. Yaza kadar süre verdim. Hala bişey yoksa androide geçeceğim

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
serinaga

serinaga

Üye
Yapı 10586.11 sürümünde dikkatimi çeken mağazadan uygulamaları indirme veya güncelleme hızı oldu. Bazen o kadar hızlı güncelleniyor ki hata vardı herhalde güncellemedi diyorum kendi kendime.
Sizde durum nasıl arkadaşlar?

Evet bunu bende farkettim, hatta bir uygulama güncellenirken önce 22 Mb. civarındaydı, bir anda 7-8 Mb. yazıp güncellemeyi şimşek hızında tamamlayınca ne olduğunu anlayamamış, saf saf bakınıp, acaba feyk mi atıyor diye şüphelenmedim desem yalan olmaz, ama taaa ki Here Maps güncellenince çalışmaz hale gelince, üzülsem mi sevinsem mi anlayamadım ...

saynesim

saynesim

Üye
Bana göre berbat bir yapı

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Mesajımı silen zihniyete sesleniyorum, konu wp insider preview se yüzlerce alakasız mesaj var ikidir yazdıklarımı itinayla siliyorsunuz, terbiyesizliğin lüzumu yok arkadaş herkes görüşünü beyan ediyor bende aynı şeyi yapmaktayım sitenin kurallarına aykırı davranmıyorum. Saygıyla duyrulur.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, BLasTeaR ve ogzhnoTr
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar benim telefonda bi sorun farkettim telefonun ekranını sağa-sola yukarı-aşağı kaydırırken üst kısımda titreme oluyor saat ve pil göstergesinin altındaki ilk karoda çok belirgin video çekebilirsem atarım bu sorun donanımsalmıdır yoksa yazılımsalmı dünde sıfırladım yedek kurmadım üstelik
o titreme bende de çok oluyor ama benim telin ekranı değişme o yüzden bendenmi kaynaklı yoksa yazılımdanmı bir fikir yürütemiyorum. özellikle facebook tarzı uygulalarda sayfayı aşağı sürüklerken sürekli titriyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
13. Yapıya Lumia kamera klasiği yükledim resim çekimleri başarılı lakin video kaydı yapmıyor bende.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
o titreme bende de çok oluyor ama benim telin ekranı değişme o yüzden bendenmi kaynaklı yoksa yazılımdanmı bir fikir yürütemiyorum. özellikle facebook tarzı uygulalarda sayfayı aşağı sürüklerken sürekli titriyor.
sonraki yorumumda belirttiğim gibi başlangıç ekranını tam ekran resim yerine kutucuk resmi yaptığımda titreme olmuyor sizde bir deneyin , sorun yazılımsal gibi duruyor

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Aradan günler geçti ve yeni yapıyı kullanalı bazı problemler yaşadım ama ilk Başlarda iyiydi.
Görüşlerim;
Öncelikle bana göre şu anda kullanılacak yapı değil hele birde RTM ise bu yapılar vah Microsoft'un haline.
Arada bir ana ekran kaydırırken titriyor.
Groove müzik yapı olarak güzel ama hala bozuk sıkıntılı abi 30 dakika müzik dinledim WhatsApp a gireyim dedim ekran simsiyah olmuş tepki vermiyor donmuş sanki,ancak kapatıp açına düzeldi.
Bazı kamera uygulamaları ekranı yarım gösteriyor 360 sight kamerada .
Bence şarj problemi var hala 8.1 bu konuda daha iyiydi .
W10 ile alakası var mı bilmiyorum ama hotspot bağlanmıyor ve kapanıyor .
Kilit ekranına şifre koydum kafasına Göre bazen istiyor bazen istemiyor sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Edge tam bir data düşmanı sömürüyor bence.
Klavye tahmini 8.1 e göre kötü turk yazıyorum tamamlama cümleleri terbiyesi şeyler çıkıyor (Geçen arkadaşa türk yazınca bak ne çıkıyor dedim,Arkadaş en çok ne arıyorsan o çıkar dedi :)
Naçizane görüşlerim bunlardır.
Eğer resmi yapı da böyle dağıtılırsa Microsoft dükkanı kapatsın.
Not: Şu anda günlük olarak kullanılacak düzeyde değil bugün tekrar 8.1 e döneceğim.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu ekran titreme durumu kardeşimin lumia 735inde yok az önce baktım kardeşim ilk defa windows 10 mobile kurdu, sorun telefonlamı alakalı windows 10 lamı alakalı bilemedim telefonu servise göndermeyi bile düşünüyorum edgede gezerkende oluyor bu sorun üst kısım titriyor

mTalk'tan gönderildi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Benim 930 da yok titreme sorunu, ayrıca ek özellikler ve bilgiler ve gelişmiş bilgiler diye 2 tane oldu bugün yüklediğim yukarda belirtilen uygulamayla, hangisini silmeli!!!?

skynet

Üye
Bu ekran titreme durumu kardeşimin lumia 735inde yok az önce baktım kardeşim ilk defa windows 10 mobile kurdu, sorun telefonlamı alakalı windows 10 lamı alakalı bilemedim telefonu servise göndermeyi bile düşünüyorum edgede gezerkende oluyor bu sorun üst kısım titriyor

mTalk'tan gönderildi
Benim 620'de de edge de sayfayı aşağı yukarı kaydırırken ekranın sol tarafı dediğiniz titreme mi desem bozulma mı desem tam çözemedim görüntü bozularak geliyor
Ekran boyutundandır deyip varsayılan yaptım ama yinede o sorun var

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Tam sürümün çıkmasını bekleyelim bir hala devam ederse servise gönderiririm büyük ihtimal inşallah yazılımsaldırda göndermem. 8.1 e dönüp kontrol etmek istiyorum aslında ama önce bir tam sürümü bekleyeceğim

mTalk'tan gönderildi

cadde19

cadde19

Üye
Benim 620'de de edge de sayfayı aşağı yukarı kaydırırken ekranın sol tarafı dediğiniz titreme mi desem bozulma mı desem tam çözemedim görüntü bozularak geliyor
Ekran boyutundandır deyip varsayılan yaptım ama yinede o sorun var

Bende sol tarafta değil de tam olarak ana menüde oluyor böyle bazen donarak çıkıyor ama Windows tuşuna basınca hemen düzeliyor.
Kamera performansını da beğenmiyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Titreme bende de var. Ayrıca Facebook beta acayip kasıyor bende. Sizde nasıl

kamuraN021

kamuraN021

Üye
ekran titremesi derken sizde nasıl oluyor tam olarak bendede başlangıç ekranımda ve en çok da edge de oluyor gözle yakalanılmayacak hızda 3 5 dakika ara ile üst üste sönüp yanıyor

cadde19

cadde19

Üye
ekran titremesi derken sizde nasıl oluyor tam olarak bendede başlangıç ekranımda ve en çok da edge de oluyor gözle yakalanılmayacak hızda 3 5 dakika ara ile üst üste sönüp yanıyor
Ana Menu de aşağı doğru kaydırırken oluyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
sonraki yorumumda belirttiğim gibi başlangıç ekranını tam ekran resim yerine kutucuk resmi yaptığımda titreme olmuyor sizde bir deneyin , sorun yazılımsal gibi duruyor
bende ekran titremesi heriki durumda oluyor ama sadece facebook vb gibi sayfaları aşağo doğru sürüklediğimde oluyor.

Üst Alt