Bu sürümün RTM, yani üreticilere gönderilecek sürüm olduğu iddia ediliyor. Slow Ring için de yayınlanması bu durumu işaret ediyor. Zaten Windows 10 Threshold 2 güncellemesinin her iki platformda da tamamlandığı söyleniyor. Bu durumda önümüzdeki haftalarda Windows 10 Redstone için ön izleme sürümleri gelmeye başlayabilir.slow ringde yayınladı şimdi önümüzdeki günler haftalarda bizi güncelleme adına ne bekliyor ? red stonemi yoksa bir iki yapıda slow ringte verip finalimi göreceğiz bu durum bende tam olarak ne değil !!
Doğru bu sorun da arada bir oluyor son dönemlerde olmaya başladı belirgin cızırtı oluyor bazenarkadaşlar bazen sizin telefonlarınızda da oluyor mu sanki hoparlör patlakmış gibi ses geliyor bildirimlerde ama çok nadir oluyor. Sonrasında müzik açıyorum bangır bangır çalıyor![]()
Bizim yüklediğimiz fast 10586 ile slow 10586 arasında bi fark var mıBu sürümün RTM, yani üreticilere gönderilecek sürüm olduğu iddia ediliyor. Slow Ring için de yayınlanması bu durumu işaret ediyor. Zaten Windows 10 Threshold 2 güncellemesinin her iki platformda da tamamlandığı söyleniyor. Bu durumda önümüzdeki haftalarda Windows 10 Redstone için ön izleme sürümleri gelmeye başlayabilir.
Hayır ikisi de aynı sürüm. Sadece daha az risk taşıdığı için Slow Ring için yüklenmesine izin veriliyor.Bizim yüklediğimiz fast 10586 ile slow 10586 arasında bi fark var mı
Hocam aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum fakat bende de ekranın üstten alta 1/3 lük kısmının olduğu çizgide titreme oluyor. Özelikle multi-tasking ekranında belirgin bir şekilde fark ediliyor.Bunun haricinde başlangıç ekranını tam ekran arka plan yerineArkadaşlar benim telefonda bi sorun farkettim telefonun ekranını sağa-sola yukarı-aşağı kaydırırken üst kısımda titreme oluyor saat ve pil göstergesinin altındaki ilk karoda çok belirgin video çekebilirsem atarım bu sorun donanımsalmıdır yoksa yazılımsalmı dünde sıfırladım yedek kurmadım üstelik
Önizleme surumu kullanıyoruz zaten. Önizlemeler sorunlu oluyor ben bu surumun sorunlu olduğu surumu düşünemiyorum.Bu sürümün RTM, yani üreticilere gönderilecek sürüm olduğu iddia ediliyor. Slow Ring için de yayınlanması bu durumu işaret ediyor. Zaten Windows 10 Threshold 2 güncellemesinin her iki platformda da tamamlandığı söyleniyor. Bu durumda önümüzdeki haftalarda Windows 10 Redstone için ön izleme sürümleri gelmeye başlayabilir.

Yapı 10586.11 sürümünde dikkatimi çeken mağazadan uygulamaları indirme veya güncelleme hızı oldu. Bazen o kadar hızlı güncelleniyor ki hata vardı herhalde güncellemedi diyorum kendi kendime.
Sizde durum nasıl arkadaşlar?

Hocam aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum fakat bende de ekranın üstten alta 1/3 lük kısmının olduğu çizgide titreme oluyor. Özelikle multi-tasking ekranında belirgin bir şekilde fark ediliyor.Bunun haricinde başlangıç ekranını tam ekran arka plan yerine
kutucuk resmi yaptığımda geçiş animasyonları belirgin şekilde hızlanıyor gibi geldi bana.Özellikle arka planda zaten çalışır halde olan uygulamalara tıklayınca daha hızlı geçiş yapıyor telefon.Uygulama arkada açık değilse zaten Ayarlara bile tıklasanız loading ekranını görüyorsunuz.Kaç yapıdır şunu dahi düzeltemediler Microsoft'a ne desem gg vallahi
Yalnız şöyle bişey var. Bu güncelleme ilk olarak ikinci nesil Lumia cihazlarına verilecek ve bu cihazların çoğunda "firmware düzenlemesi olmamasına rağmen" sorunsuz çalışıyor. Lumia 920,820 ya da 512MB sistem belleğine sahip cihazlar bu güncellemeyi muhtemelen iki ay daha bekleyecek.Önizleme surumu kullanıyoruz zaten. Önizlemeler sorunlu oluyor ben bu surumun sorunlu olduğu surumu düşünemiyorum.![]()
Yürü arkanda ben varımEskisine nazaran hız daha iyi gibi...
Bu arada ben twitterdan Gabe ve Jason'a istek ve öneri yağdırmaya devam ediyorum
Lumia 920'den gönderildi

Umursadıklarını sanmıyorum. O kadar dil dökdük saydam bildirim merkezi için. Tık yokEskisine nazaran hız daha iyi gibi...
Bu arada ben twitterdan Gabe ve Jason'a istek ve öneri yağdırmaya devam ediyorum
Lumia 920'den gönderildi
aynı durumdan bahsediyoruz kutucuk resmi yaptığımda ekranda titreme olmuyor yazılımsal sorun diyebiliriz o zamanHocam aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum fakat bende de ekranın üstten alta 1/3 lük kısmının olduğu çizgide titreme oluyor. Özelikle multi-tasking ekranında belirgin bir şekilde fark ediliyor.Bunun haricinde başlangıç ekranını tam ekran arka plan yerine
kutucuk resmi yaptığımda geçiş animasyonları belirgin şekilde hızlanıyor gibi geldi bana.Özellikle arka planda zaten çalışır halde olan uygulamalara tıklayınca daha hızlı geçiş yapıyor telefon.Uygulama arkada açık değilse zaten Ayarlara bile tıklasanız loading ekranını görüyorsunuz.Kaç yapıdır şunu dahi düzeltemediler Microsoft'a ne desem gg vallahi
Daha ben yazmaya yeni başladım dur heleUmursadıklarını sanmıyorum. O kadar dil dökdük saydam bildirim merkezi için. Tık yok

Bluetooth tan müzik paylaşamıyorum "Maalesef bu şarkı groove kataloğunda olmadığından paylaşılamıyor" hatası veriyor