Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
Nawzil Twitter'da saydam bildirim merkezi için anket başlatmış.
bi ayar koymak çok zor olmasa gerek.niye bunun için anket yapılır ki? ne kadar vahim durumda olduğumuz buradan belli oluyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bi ayar koymak çok zor olmasa gerek.niye bunun için anket yapılır ki? ne kadar vahim durumda olduğumuz buradan belli oluyor.
O anketi yapmak Nawzil'e düşmez ki.
Muhtemelen zaten yapılmıştır ya da yapılıyordur.
Aslında çaktırmadan mesaj veriyor transparan bildirim merkezi yolda diye.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İlk önce root tool programını yükleyip interopunlock yapman gerekiyor

Kesin bu MS TÜRKİYE çalışanları geçmişi silmeyi unuttu :)

Amerikan yazınca pastası çıkıyor.
Heralde google aramalarında en çok aranan tamlamaya göre tamamlıyor:)

Türkçe Cortana ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Oo hangi uyruğu yazsan sonunda aynı kelimeler çıkıyor çok ilginç hahahah :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar anket yapılmış neden katılım olmuyor merak ettim ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
İlk önce root tool programını yükleyip interopunlock yapman gerekiyor

root toolu yükledim.font changeri de yükledim.interop unlock ettim ve telefon hafızasına attığım fontu gösterdim.NGame dedi iki defa tamam dedim.sonra usb'yi çıkardım tekrar taktım ve şu anda pc telefonu görmüyor.takıldı diye ses var ama görüntü yok.yani bilgisayarımda görünmüyor.telefonu kapat aç yaptım font değişti ama hala pc görmüyor :bilmm

afwerker

afwerker

Üye
root toolu yükledim.font changeri de yükledim.interop unlock ettim ve telefon hafızasına attığım fontu gösterdim.NGame dedi iki defa tamam dedim.sonra usb'yi çıkardım tekrar taktım ve şu anda pc telefonu görmüyor.takıldı diye ses var ama görüntü yok.yani bilgisayarımda görünmüyor.telefonu kapat aç yaptım font değişti ama hala pc görmüyor :bilmm
Telefonu bağlı iken aygıt yöneticisindeki telefonun driverlerini silin sonra telefonu çıkartıp takın ilk başlarda biraz geç görüyor sonra bu sorun ortadan kalkıyor
Amerikan yazınca pastası çıkıyor.
Heralde google aramalarında en çok aranan tamlamaya göre tamamlıyor:)

Türkçe Cortana ile gönderildi
Abi bence 8.1 deki tahminler daha iyi ve yerli yerindeydi :) bunuda düzeltmeleri gerekiyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
o sorunun sebebi interop unlock bende de görmüyor bazen, aygıt yöneticisini kurcalıyorum düzeliyor. (telefonu görmese de pc den uygulama yükleniyor)

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam çok kararsız kaldım 12.ci yapıya geçip geçmemekte şarj süresi canımı sıkıyordu düzeldi diyorsunuz da uygulama açılma hızı nasıl whatsapp 6tag twitter bi 5-6 saniye de açılıyordu işkence gibiydi

braayn

braayn

Üye
Hocam çok kararsız kaldım 12.ci yapıya geçip geçmemekte şarj süresi canımı sıkıyordu düzeldi diyorsunuz da uygulama açılma hızı nasıl whatsapp 6tag twitter bi 5-6 saniye de açılıyordu işkence gibiydi
Hiç birinde sorun yaşamadım gayet hızlı hatta 8.1'den hızlı diyebilirim.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Bende sıkıntı yaşamıyorum 620 ile

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Retrica diyenler nerede :ehe Yakında Mağazada:

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, GianniInfantino, suyunsesi ve 13 diğerleri
merlin19

merlin19

Üye
Retrica diyenler nerede :ehe Yakında Mağazada:
Gereksiz uygulama ben ms yerinde olayım 3 yıldır platform a gelmeyen ama Windows 10 pastasının büyük olduğunu görüp gelen tüm uygulamaları kapı dışarı ederim onlarda anlarki Microsoft'a Hata yapmanın bedelini ama nerede öyle diş söktürecek Microsoft

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gereksiz uygulama ben ms yerinde olayım 3 yıldır platform a gelmeyen ama Windows 10 pastasının büyük olduğunu görüp gelen tüm uygulamaları kapı dışarı ederim onlarda anlarki Microsoft'a Hata yapmanın bedelini ama nerede öyle diş söktürecek Microsoft
Ben de gereksiz olduğunu biliyorum ama hiç olmamasından iyidir diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: merlin19
mp2934

mp2934

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
...decode...

...decode...

Üye
Sonuçta hala popüler olan bir uygulamanın Windows 10'la beraber mağazaya gelecek olması sizce de uygulama geliştiricilerinin 10'la beraber uygulamalarına daha da özen göstereceği habercisi değil midir? Bence öyle.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Mr.Sun, flutewoddy ve 5 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Retrica'yı gereksiz görebilirsiniz ama büyük geliştiricilerin Mağazayı artık dikkate almaya başladığını görmek güzel. Darısı diğerlerinin başına.

Üst Alt