Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
gabe ne diyor? @Sensation
We have a couple of builds that are looking good in internal rings. It's possible we'll see them later this week to Fast.
Ms kullanılan yapı iyi durumda. Bu hafta hızlı seçim için yayınlanabilir demiş

thoak

thoak

Üye
Orjinali varken neden alternatif kullanalım?

Ben dediklerine katılmıyorum malesef. Android ve iosta furya olan ve windows mağazasında bulunmayan uygulamaları konuşmuşsun. Ama nedense Microsoft'un kendi uygulamalarını burada dile getirmemişsin. Bir arkadaşım daha geçen gün
" -Sizdeki Age of Empires, Clash of Clans ile aynı anda mağazada olsaydı (ios mağazasında), Age of Empires tan başka oyun oynamazdım" dedi.
Yazdığım bu yazıyı garipseyebilirsin ama ben şuanda karşılaştırma yapmıyorum. Sırf bir uygulamayı yada oyunu herkes oynuyor yada kullanıyor diye o uygulamaya herkesin ihtiyacı olduğu söylemek doğru değil. Zaten bu tür ihtiyaçlar sadece kullanıcıların istekleriyle de alakalı değil. Kaldı ki bugün çok popüler olan şey bir zaman sonra değerini kaybedebiliyor. O yüzden şahsen bu tür isteklerini buraya yazmanı doğru bulmuyorum. Bu tür isteklerini eksik olan,eksik olduğunu düşündüğün uygulama yazılımcılarına iletmen daha doğru gibi geliyor.

Sent from mTalk

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gabe ne diyor? @Sensation
We have a couple of builds that are looking good in internal rings. It's possible we'll see them later this week to Fast.
Hafta bitimine doğru gelebilir diyor. (Hafta bitimi derken de en geç cuma günü olduğunu da bildireyim).

• Beğen
Tepkiler: saynesim, Mr.Sun, skynet ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
gelmez o haftaya kalır

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben dediklerine katılmıyorum malesef. Android ve iosta furya olan ve windows mağazasında bulunmayan uygulamaları konuşmuşsun. Ama nedense Microsoft'un kendi uygulamalarını burada dile getirmemişsin. Bir arkadaşım daha geçen gün
" -Sizdeki Age of Empires, Clash of Clans ile aynı anda mağazada olsaydı (ios mağazasında), Age of Empires tan başka oyun oynamazdım" dedi.
Yazdığım bu yazıyı garipseyebilirsin ama ben şuanda karşılaştırma yapmıyorum. Sırf bir uygulamayı yada oyunu herkes oynuyor yada kullanıyor diye o uygulamaya herkesin ihtiyacı olduğu söylemek doğru değil. Zaten bu tür ihtiyaçlar sadece kullanıcıların istekleriyle de alakalı değil. Kaldı ki bugün çok popüler olan şey bir zaman sonra değerini kaybedebiliyor. O yüzden şahsen bu tür isteklerini buraya yazmanı doğru bulmuyorum. Bu tür isteklerini eksik olan,eksik olduğunu düşündüğün uygulama yazılımcılarına iletmen daha doğru gibi geliyor.

Sent from mTalk

Doğru zaten hiç yazmadık geliştiricilere. Mağaza da sadece benim Türkçeleştirdiğim belki 15 uygulama var. Uygulama isteklerini yazma diyorsun ama instagram 3 senedir beta. Twitter gif oynatamıyor. Buna ne diyeceksin? Kimse demesin geliştiriciye bağlı diye. iOS 9 çıktı uygulamalar direk güncellendi

kayahan35

kayahan35

Üye
1520 yi ilk çıktığında aldım hala instagramın betadan kalkmasını bekliyorum :) 2.200 bayıldık yeğenimin külüstür 200 liralık samsungundan işlerimi hallediyorum instafollow gibi

dakamon

dakamon

Üye
Açıkçası ben 820 ilk çıktığı zamanlar almıştım hala beta instagram ama emin ol 6tag uygulaması hiç aratmadı hemde gelmese de olur du 6tag çok ama çok daha iyi bir uygulama instagrama göre. Yapımcısı da helal olsun wp den başka sisteme uygulamayı yapmadı.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir, kaygisiz43 ve serinaga
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
gelmez o haftaya kalır

İç halkalarda iyi durumda görünen birkaç yapımız var, belki hafta sonuna doğru hızlı halkaya verebiliriz demiş.
Gelme ihtimali var ancak genelde hata giderme ve performans üzerinde durdukları için yenilik yönündeki beklentilerinizi yüksek tutmayın.

Lumia 950 XL ile gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586, 12 kasımda hem PC'ye hem Mobil'e gelecek gibi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, ogzhnoTr ve caner1010
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar görüş belirtmeniz farklı, her fırsatta başka sisteme geçeceğinizi belirtmeniz farklı. Kimse sizin başka sistemlere geçip geçmemenizle ilgilenmiyor bu huydan vazgeçin bence.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, suyunsesi, sahanemir ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İç halkalarda iyi durumda görünen birkaç yapımız var, belki hafta sonuna doğru hızlı halkaya verebiliriz demiş.
Gelme ihtimali var ancak genelde hata giderme ve performans üzerinde durdukları için yenilik yönündeki beklentilerinizi yüksek tutmayın.

Lumia 950 XL ile gönderildi

950xl ye geçmişsin abi hayırlı olsun :sirit:

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve bulutsuzgece
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yapı 10586, 12 kasımda hem PC'ye hem Mobil'e gelecek gibi.
Herhangi bir özellik eklenip eklenmeyeceğine dair bir bilgi varmı acaba,yoksa sadece performansa yönelik bir yapımı olacak yine.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herhangi bir özellik eklenip eklenmeyeceğine dair bir bilgi varmı acaba,yoksa sadece performansa yönelik bir yapımı olacak yine.
Belli değil. Tüm Windows 10 PC'lere gelecek. Yapı 10240'dan sonra Insider sürümü olmayan ilk yapı olacak kendisi. Bakalım mobile neler getirecek.
Threshold 2

• Beğen
Tepkiler: murooo55, suyunsesi, saynesim ve 3 diğerleri
...decode...

...decode...

Üye
Nawzil'in birkaç gün önce söylediğine bakılırsa mobilde birkaç yeni özelliğin geleceği söyleniyor Threshold 2 güncellemesi olmasından ötürü. Tabi bunlar şu anlık belli değil.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
En azından arka planda açık kalan uygulamaların tümünü tek tıkla kapama ve usb-otg gelseydi çok iyi olurdu.

m542tf

m542tf

Üye
Yıl bitmeden inseder olmayan w10 u verseler bari l535 e

Surfaca Phone Sent from mTalk

...decode...

...decode...

Üye

Bu kaynakta da 10586'nın RTM yani asıl dağıtılacak olan final sürüm numarası olduğu belirtiliyor. Acaba OTG gibi özellikleri ek güncellemeler halinde mi verecekler GDR1, GDR2 gibi? :dry:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Belli değil. Tüm Windows 10 PC'lere gelecek. Yapı 10240'dan sonra Insider sürümü olmayan ilk yapı olacak kendisi. Bakalım mobile neler getirecek.
Threshold 2
Resmi final sürümü gelecekmiş 12 kasımda galiba

Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sahanemir
EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
Şu uygulama güncelleme olayını da düzelseler 10 numara olacak hala uygulama güncellerken sıkıntı yaşıyorum

Üst Alt