Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Hangisi var? Snapchat-Instagtam-CoC-Retrica?
İnstagram beta devamlı kullanıyorum bir ara retrica kurmuştum çalışıyordu sonra incelerim demiştim unutmuşum şu ana kadar 1 çalıştı sonra çalışmadı bende sildim.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bugün mesajlar Skype falan güncelleme almadı mı? mağaza güncelleme bulmuyor.
Güncellemenin neye geldiğine bağlı.
Mesajlar ile telefon kişiler uygulaması 12 nci yapıya geldi.
Bu arada diyelim ki 11 nci yapıda olan birine de geliyor mu onu bilmiyorum.

mp2934

mp2934

Üye
Hangisi var? Snapchat-Instagtam-CoC-Retrica?
buradakilerden bir tek snapchate ihtiyacım var ,instagram benim işimi görüyor,retricayı değilde b612 yi kullanıyorum ha retrica olsa daha iyi olur,coc da oynayanlar için tabi ki eksik

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
evet 12. yapı ve mağaza bulamıyor güncellemeyi.
Mağazanın arama alanına Mesajlar Skype yazarak arama yaptırabilirseniz bulabilir.. Ben öyle yaptım.. Şayet gelmiyor ise Mesajlaşma ve Skype olması lazım.. İkisini de deneyiniz..

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Orjinali varken neden alternatif kullanalım?
ben bu cevabı çoğu uygulamanın alternatifi yok denildiği için verdim bende isterim o uygulamaların gelmesini ama gelmiyorsada onunla aynı görevi yapan programlarıda kullanırım benim için sıkıntı değil sizlerin için sıkıntıysa bilemem kullanmazsınız olur biter

• Beğen
Tepkiler: mp2934, DenizhaNq ve sahanemir
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Mesajlaşmaya girin Hakkında kısmındaki sürüm?
kusura bakmayın yanlış anlamışım. 1.11.2003.0 son sürüm. halbuki hep manuel yaparım güncellemeleri otomatik güncelleme de kapalı diye biliyorum. ilginç

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kusura bakmayın yanlış anlamışım. 1.11.2003.0 son sürüm. halbuki hep manuel yaparım güncellemeleri otomatik güncelleme de kapalı diye biliyorum. ilginç

Ayarlarınızı tekrar kontrol edin :)

ademoz05

ademoz05

Üye
Word, excel vs neden durduk yere paralı oldu şimdi yav

braayn

braayn

Üye
Word, excel vs neden durduk yere paralı oldu şimdi yav
Nasıl paralı şuanda sıkıntı yok yükselt dediğinde para istiyor diyorsan adamlar zaten bunu demişti 640 'ın reklamlarında bir sene ücretsiz office 365 diye... Bize beleş olması lazım ama neyse

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Nasıl paralı şuanda sıkıntı yok yükselt dediğinde para istiyor diyorsan adamlar zaten bunu demişti 640 'ın reklamlarında bir sene ücretsiz office 365 diye... Bize beleş olması lazım ama neyse
ilerde bize de mi ücretli olacak? @Sensation

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
gabe ne diyor? @Sensation
We have a couple of builds that are looking good in internal rings. It's possible we'll see them later this week to Fast.

Üst Alt