Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, Excel Word kullanan var mı bu son yapıda ? Ben çok yoğun kullanıyorum, ve bir dosya açtığımda Office 365 aboneliği istiyor, silip tekrar yüklüyorum ama bir süre sonra tekrar aynı şey oluyor ve salt okunur olarak açıyor dosyayı ve üzerinde değişiklik yapamıyorum. Üstelik hesabıma tanımlı Office 365 aboneliği de var :allalla:

alaca61

Üye
Güncellemeyi yine indirmiyor 20dkdır%0
9.yapıdayım lumia620

skynet

Üye
8.1'e dönüş yapıp tekrar geçin o zaman

alaca61

Üye
Pc bulayım denerim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mesajlaşma ve Skype güncellendi

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve skynet
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ne yaptımsa olmadı%23 te kalıyo hep

Ne yaptımsa olmadı%23 te kalıyo hep
Yapılacak işlemler
1- Güncelleme sayfasında GELİŞTİRİCİLER İÇİN Şeklinde bir menü var, oraya girerek üç seçenekten en alttakini aktif et
ve sonra tekrar güncellemeyi dene..
Olmaz ise..
2- Sistemi 8.1 e geri döndür ve işlem bittikten sonra 8.1 deki tüm sistemle ilgili güncelleştirmeleri yükle ve ardından da Windows INsider'i yükleyerek 12 ci yapıyı yükle..

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
lumia 925 te sistem arka planda 7 den fazla uygulama çalıştırmasına rağmen arka planda çalışıyor gözüken max 7 uygulama oluyor.eskiden de böyle miydi hatırlamıyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İnceleme sitelerinde işletim sistemini sürekli yerden yere vuruyorlar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 925 te sistem arka planda 7 den fazla uygulama çalıştırmasına rağmen arka planda çalışıyor gözüken max 7 uygulama oluyor.eskiden de böyle miydi hatırlamıyorum.
bir ara 9 olmuştu hatta bir kez mi ne ben 10 görmüştüm ama hangi yapıda emin değilim şuan 8 den fazla yapmıyor bende de oda ana menüyü eklerseniz anca yoksa 7 oluyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İnceleme sitelerinde işletim sistemini sürekli yerden yere vuruyorlar
Aşağı yukarı belli bir numaradan sonra tüm yapıları yükledim ve bu konuyla ilgili gelişmeleri de takip ediyorum.
Müthiş bir yazılım olacak bu kesin.
Ayrıca şu yerden yere vuranlar var ya sistem oturduktan sonra koşa koşa bu sisteme gelecekler.
Olumsuz yazanların çoğu burada bizlerin kendi aramızda yaptığımız eleştirileri kullanıyorlar.
Kimisi de sistemi bilmeden anlamadan sisteme karşıtlığından kötüleme yapıyor.
İnanın windows 10 PC ve Windows 10 Mobile senkronize bir şekilde konuşmaya başladıklarında eleştirenlerin çoğu da başını öne eğecek..
Benim izlenimlerim ve düşüncelerim bunlar.
Biraz daha zaman geçsin duruma göre herkes yol ayrımında kararını verir. Ama henüz gelişme aşamasında olan sistemle ilgili acele karar vermeyelim diye düşünüyorum.
Denilebilir ki "şu kadar zaman geçti, bunun acelesi mi kaldı"
Ancak hem bilgisayar hem de cep telefonu yönünde çalışmalar yapınca ve sistemi de tamamen yenileyince zaman fazla uzun gelmemeli.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
enessrsy

enessrsy

Üye
Ben 7. yapıyı yükledikten sonra arama yaptığım an ekran kararmaya başlamıştı (donanım arızası ya da sensörün tozlanması sebebi ile olduysa da yeni yapı ile başlaması tesadüf olmalı) şimdi mesela arama yaparken telefonu kulağımdan uzaklaştırdığımda dahi ekran açılmıyor kilit tuşuyla açtığımda da 1 saniye sonra kapanmaya başlıyor not almam gerektiğinde konuşma yaparken telefonu hiç kullanamıyorum. Bu ve benzeri sorun yaşayan oldu mu? 920'lerde ön kamera ve sensör tozlanması malum kronik, sizce temizlesem geçer mi?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Aşağı yukarı belli bir numaradan sonra tüm yapıları yükledim ve bu konuyla ilgili gelişmeleri de takip ediyorum.
Müthiş bir yazılım olacak bu kesin.
Ayrıca şu yerden yere vuranlar var ya sistem oturduktan sonra koşa koşa bu sisteme gelecekler.
Olumsuz yazanların çoğu burada bizlerin kendi aramızda yaptığımız eleştirileri kullanıyorlar.
Kimisi de sistemi bilmeden anlamadan sisteme karşıtlığından kötüleme yapıyor.
İnanın windows 10 PC ve Windows 10 Mobile senkronize bir şekilde konuşmaya başladıklarında eleştirenlerin çoğu da başını öne eğecek..
Benim izlenimlerim ve düşüncelerim bunlar.
Biraz daha zaman geçsin duruma göre herkes yol ayrımında kararını verir. Ama henüz gelişme aşamasında olan sistemle ilgili acele karar vermeyelim diye düşünüyorum.
Denilebilir ki "şu kadar zaman geçti, bunun acelesi mi kaldı"
Ancak hem bilgisayar hem de cep telefonu yönünde çalışmalar yapınca ve sistemi de tamamen yenileyince zaman fazla uzun gelmemeli.
Biraz zaman daha geçsin dedik 4 sene geçti. Elde tutulur hiçbir şey yok. İşletim sisteminde herşey tasarım değil maalesef. Son kullanıcıya verilen özellikler işletim sistemini öne çıkarır. Üniversite de falan arkadaşlarım telefonu kurcalıyor. Instagram nerde diyorlar? 6tag kullanıyorum diyorum. Sizce instahram yokmu diyorlar? Fotoğraf çekileceğiz retrica nerede diyorlar? Kullanıcı gidipte continumm'a bakmıyor. KEndi kullanacağı programların olup olmamasına bakıyor. Eğer istediğim programlar gelmezse 4 yıllık WP maceramı yazın bitireceğim bende

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR, ArMaGeDdOn_87 ve GianniInfantino
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
kamera yeşil ekran veriyor. bu aralar çok yere düşürdüm ondan mı acaba yoksa yazılımsal mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kamera yeşil ekran veriyor. bu aralar çok yere düşürdüm ondan mı acaba yoksa yazılımsal mı?

Kamerayı meşgul eden bir uygulama askıda yada açık kaldığı zaman yeşil ekran çıkar genellikle.
Bu durumda çözüm için telefonu yeniden başlatmak gerekir.

Sent from mTalk

sahanemir

sahanemir

Üye
Biraz zaman daha geçsin dedik 4 sene geçti. Elde tutulur hiçbir şey yok. İşletim sisteminde herşey tasarım değil maalesef. Son kullanıcıya verilen özellikler işletim sistemini öne çıkarır. Üniversite de falan arkadaşlarım telefonu kurcalıyor. Instagram nerde diyorlar? 6tag kullanıyorum diyorum. Sizce instahram yokmu diyorlar? Fotoğraf çekileceğiz retrica nerede diyorlar? Kullanıcı gidipte continumm'a bakmıyor. KEndi kullanacağı programların olup olmamasına bakıyor. Eğer istediğim programlar gelmezse 4 yıllık WP maceramı yazın bitireceğim bende
Kusura bakmayın ama bu dedikkeriniz mağazada var zaten ben kullanıyorum..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bugün mesajlar Skype falan güncelleme almadı mı? mağaza güncelleme bulmuyor.

Üst Alt