sahanemir
Üye
İnstagram beta devamlı kullanıyorum bir ara retrica kurmuştum çalışıyordu sonra incelerim demiştim unutmuşum şu ana kadar 1 çalıştı sonra çalışmadı bende sildim.Hangisi var? Snapchat-Instagtam-CoC-Retrica?
İnstagram beta devamlı kullanıyorum bir ara retrica kurmuştum çalışıyordu sonra incelerim demiştim unutmuşum şu ana kadar 1 çalıştı sonra çalışmadı bende sildim.Hangisi var? Snapchat-Instagtam-CoC-Retrica?
Hangisi var? Snapchat-Instagtam-CoC-Retrica?
Güncellemenin neye geldiğine bağlı.bugün mesajlar Skype falan güncelleme almadı mı? mağaza güncelleme bulmuyor.
buradakilerden bir tek snapchate ihtiyacım var ,instagram benim işimi görüyor,retricayı değilde b612 yi kullanıyorum ha retrica olsa daha iyi olur,coc da oynayanlar için tabi ki eksikHangisi var? Snapchat-Instagtam-CoC-Retrica?
Cümlemizi tamamlayamamışsınız bile çünkü çoğunun alternatifi yok.Bu uygulamalar yok diye bu sistem bırakılmaz bence alternatifleri olan programlar
Sent from mTalk
retrica> b612 instegram>6tag coc> age of bunlar alternatif olmuyormuCümlemizi tamamlayamamışsınız bile çünkü çoğunun alternatifi yok.
Güncellemenin neye geldiğine bağlı.
Mesajlar ile telefon kişiler uygulaması 12 nci yapıya geldi.
Bu arada diyelim ki 11 nci yapıda olan birine de geliyor mu onu bilmiyorum.
evet 12. yapı ve mağaza bulamıyor güncellemeyi.12. yapı ise aldı.
Orjinali varken neden alternatif kullanalım?retrica> b612 instegram>6tag coc> age of bunlar alternatif olmuyormu
evet 12. yapı ve mağaza bulamıyor güncellemeyi.
Mağazanın arama alanına Mesajlar Skype yazarak arama yaptırabilirseniz bulabilir.. Ben öyle yaptım.. Şayet gelmiyor ise Mesajlaşma ve Skype olması lazım.. İkisini de deneyiniz..evet 12. yapı ve mağaza bulamıyor güncellemeyi.
ben bu cevabı çoğu uygulamanın alternatifi yok denildiği için verdim bende isterim o uygulamaların gelmesini ama gelmiyorsada onunla aynı görevi yapan programlarıda kullanırım benim için sıkıntı değil sizlerin için sıkıntıysa bilemem kullanmazsınız olur biterOrjinali varken neden alternatif kullanalım?
10.0.10581.0 yazıyor is sürümünde. başlıkta da 12. yapı olarak geçiyor bu sürüm?Sürümünüze bakın bakalım. Yeni sürüm 1.11.2003.0
10.0.10581.0 yazıyor is sürümünde. başlıkta da 12. yapı olarak geçiyor bu sürüm?
kusura bakmayın yanlış anlamışım. 1.11.2003.0 son sürüm. halbuki hep manuel yaparım güncellemeleri otomatik güncelleme de kapalı diye biliyorum. ilginçMesajlaşmaya girin Hakkında kısmındaki sürüm?
kusura bakmayın yanlış anlamışım. 1.11.2003.0 son sürüm. halbuki hep manuel yaparım güncellemeleri otomatik güncelleme de kapalı diye biliyorum. ilginç

Nasıl paralı şuanda sıkıntı yok yükselt dediğinde para istiyor diyorsan adamlar zaten bunu demişti 640 'ın reklamlarında bir sene ücretsiz office 365 diye... Bize beleş olması lazım ama neyseWord, excel vs neden durduk yere paralı oldu şimdi yav
ilerde bize de mi ücretli olacak? @SensationNasıl paralı şuanda sıkıntı yok yükselt dediğinde para istiyor diyorsan adamlar zaten bunu demişti 640 'ın reklamlarında bir sene ücretsiz office 365 diye... Bize beleş olması lazım ama neyse
ilerde bize de mi ücretli olacak? @Sensation