Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Farklı bir wifi'den deneme imkanınız varsa bir de öyle deneyin.
Bu hata genelde bağlantı sorunlarına bağlanıyor.
Yada sinyal zayıflığı olabilir. :hmmm
şef nette hiç sıkıntı yok. güncellemeyi de %50 küsür e kadar indiriyır sonra hata veriyor. acaba 8.1 e tekrar mı dönsem

Sosyete16

Üye
Arkadaşlar ben 12. Yapıdayım göz atma mağazada güncellemiyor sürekli hata veriyor bi çözümü var mı cihaz L820

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben de duruyor.. Lumia Beamer oldu? W10M son Yapı.

lumia beamer farklı bir şey o zaten önceden de vardı, bu sadece fotoğraf paylaşmak için güzel oluyordu yüksek kalite veriyor ve her tv de çalışıyor lumia beamer hepsinde açılmıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ben 12. Yapıdayım göz atma mağazada güncellemiyor sürekli hata veriyor bi çözümü var mı cihaz L820
Sorun size özgü değil herkeste aynı.
Önceki yapıda da guncellenmiyordu, çok takılacak bir durum değil.

sahanemir

sahanemir

Üye
İnternet paylaşımı yaptım demin ekran karardı ve 1 saat kadar internet paylaştım sorun yok L930.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

skynet

Üye
Sorun size özgü değil herkeste aynı.
Önceki yapıda da guncellenmiyordu, çok takılacak bir durum değil.
Hocam ben 8.1'den geçtim hiç güncelleme hatası vermedi :) Daha doğrusu güncellendiklerinden bile emin değilim :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
braayn

braayn

Üye
beyler windows ses kaydedicisi ekran kapalıyken arka planda ses kayıt yapmıyor. sizde de bu şekilde mi deneyeniniz oldumu acaba ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: braayn
4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler windows ses kaydedicisi ekran kapalıyken arka planda ses kayıt yapmıyor. sizde de bu şekilde mi deneyeniniz oldumu acaba ?
evet tüm modellerde öyle galiba güncelleme ilk geldiği gün belirtmiştim

• Beğen
braayn

braayn

Üye
Evet öyle, duraklatıyor.
umarım kısa sürede bu özellik gelir en çok kullandığım özelliklerden bir tanesi şuanlık mini rec uygulamasını kullanıyorum ama windowsunki daha güzel bir arayüze sahip .Tek eksik kaydı durdurması

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
umarım kısa sürede bu özellik gelir en çok kullandığım özelliklerden bir tanesi şuanlık mini rec uygulamasını kullanıyorum ama windowsunki daha güzel bir arayüze sahip .Tek eksik kaydı durdurması
Bu uygulama arama kaydı da yapacak ama ne zaman bilinmez :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o değilde bence kayıt durmasında daha önemli bir şey var ses kaydını nasıl yapıyor acaba gürültülü kısık sesli ortamlarda denenmesi lazım uygulama bazlı farklar olabilir bence, 8.1 iken uzun süre mini rec kullandım ben onun ses alma düzeyi süperdi fabrikada preslerin dibinde insan sesini alıyor ve belirgin hale getiriyordu normalde ben zor duyuyordum o derece

• Beğen

Üst Alt