Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Bu uygulama arama kaydı da yapacak ama ne zaman bilinmez :)
aynen bende bu şekilde düşünüyorum kısmet bekleyeceğiz . :)
Bu uygulama arama kaydı da yapacak ama ne zaman bilinmez :)
aynen bende bu şekilde düşünüyorum kısmet bekleyeceğiz . :)
o değilde bence kayıt durmasında daha önemli bir şey var ses kaydını nasıl yapıyor acaba gürültülü kısık sesli ortamlarda denenmesi lazım uygulama bazlı farklar olabilir bence, 8.1 iken uzun süre mini rec kullandım ben onun ses alma düzeyi süperdi fabrikada preslerin dibinde insan sesini alıyor ve belirgin hale getiriyordu normalde ben zor duyuyordum o derece

evet mini rec güzel ses kaydı yapıyor hatta şöyle söyliyim ben ufak çaplı seslendirme işiylede uğraşıyorum hatta bir ajansdan marka ismi vermeyeceğim şirket içi reklam seslendirmesini yaptım evde ve mini rec uygulaması ile :) kimse anlamadı normalde telefondan bu tarz seslendirmeler yapılmaz ama acil olduğundan evden hemen seslendirip yollamıştım :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS ve Sensation

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bu arada arkadaşlar @bulutsuzgece söylemeyi unuttum herhalde ben açayım konusunu:
Windows 10 Mobile ile gelen Microsoft Haritalar uygulaması ile sesli navigasyon başlattığınızda sesli yönlendirme yapıyor mu?
Not: çevrimdışı haritaları indirmeden denemeyin.
Evet yaa bende windows haritalar uygulanmasının navigasyonunda yok.

Rastgele bir yer yazıp yol tafifi alıyorum, "git" diyorum, yol tarifi çıkıyor ama ses yok.

HereDrive'da ise navigasyonu başlatır başlatmaz ses geliyor.

Windows haritaların navigasyonu herkeste sessiz mi?
Sesli navigasyon diyo ama ses yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
Sd kart sorununu çözen varmı ?
SD karttaki resim ve videolar galeride gözükmüyorda

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
umarım kısa sürede bu özellik gelir en çok kullandığım özelliklerden bir tanesi şuanlık mini rec uygulamasını kullanıyorum ama windowsunki daha güzel bir arayüze sahip .Tek eksik kaydı durdurması
Perfect Recorder tavsiye olunur.

• Beğen
Tepkiler: braayn
gardi

gardi

Üye
8.1'den 12. yapıya güncelledikten sonra göz atma ekranı sık sık ters duruyordu ve bu anlık oluyordu yani elini sensörün üzerine götürdüğünde hemen gelip kayboluyor ve telefonu kapatıp açmadan düzelmiyordu bu sorun düzeldi + Hava durumu bir görünüp bir kayboluyordu buda artık düzgün çalışıyor.Tarihi evet göstermiyor sadece saat ve gün,onun altında da hava durumu bilgisi.
Kullandığım cihaz Lumia 620 ve 12. yapıya güncelledikten sonra göz atma ekranı,dokun vb uygulamalar hata verirdi güncellemeler listesinde ama bu yapıda onlar hiç olmadı.
Maalesef 8.1'e dönmeden tekrar yükleyemezsiniz
Bildirim ikonlarında gecikme ve bildirim okunduğu halde kaybolmama varmı.örnek : önceki yapıda bildirim geliyordu tel kilidi açık iken,direk teli tuştan kilitleyince göz atma ekranında bildirim gözükmüyor du.bildirimin göz atma ekranına düşmesi için çift tıkla ekranı uyandırıp sonra göz atma ekranına düşüyordu.bu düzeldi mi sizde

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sd kart sorununu çözen varmı ?
SD karttaki resim ve videolar galeride gözükmüyorda
sıkıntı yok 830'da.taktım anında geldi.

Depolamada uygulamaları yükleme yeri olarak sd kartı seçemiyoruz ama çevrimdışı haritaları sd karta kaydedebiliyoruz :biggrin::biggrin:
Bildirim ikonlarında gecikme ve bildirim okunduğu halde kaybolmama varmı.örnek : önceki yapıda bildirim geliyordu tel kilidi açık iken,direk teli tuştan kilitleyince göz atma ekranında bildirim gözükmüyor du.bildirimin göz atma ekranına düşmesi için çift tıkla ekranı uyandırıp sonra göz atma ekranına düşüyordu.bu düzeldi mi sizde
gelen mesajı okuduktan sonra kilitleyince yine görünüyor bazen ama sensörden elimi geçirince kayboluyor.
Bende olan problem değişik.killit ekranı ile başlangıç ekranı arkaplanımı değiştirdim.şimdi kilit ekranı açılırken yani saat yukarıya kaydırdıktan sonra çok kısa bir süre eski arkaplan görünüyor ve hemen ardından başlangıç ekranı geliyor :bangin:

• Beğen
Tepkiler: gardi
braayn

braayn

Üye
sıkıntı yok 830'da.taktım anında geldi.

Depolamada uygulamaları yükleme yeri olarak sd kartı seçemiyoruz ama çevrimdışı haritaları sd karta kaydedebiliyoruz :biggrin::biggrin:

gelen mesajı okuduktan sonra kilitleyince yine görünüyor bazen ama sensörden elimi geçirince kayboluyor.
SD kartı sök tak mı yaptın ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
güncelleme yaparken sıkıntı olmasın diye sd kartıı çıkrtmıştım.güncelleme işi bittikten sonra kartı tekrar taktım ve sotun çıkmadı.8gb class2 birde :)
@Sensation @bulutsuzgece Ne zaman bozacaklar diye beklerken sonunda bozmuşlar.biliyoruz ki kulaklık takınca cihaz tepki vermiyor.bende kulaklık takınca titreşime ayarlamıştım.çıkarınca titreşim simgesi kayboluyor, kulaklığı takınca titreşim simgesi geliyordu.şimdi olmuyor.en son ne yaptısam öyle kalıyor.birisi şu Gabişe söylesin de artık kulaklık simgesini de ekleyiversinler bi zahmett :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleme yaparken sıkıntı olmasın diye sd kartıı çıkrtmıştım.güncelleme işi bittikten sonra kartı tekrar taktım ve sotun çıkmadı.8gb class2 birde :)
@Sensation @bulutsuzgece Ne zaman bozacaklar diye beklerken sonunda bozmuşlar.biliyoruz ki kulaklık takınca cihaz tepki vermiyor.bende kulaklık takınca titreşime ayarlamıştım.çıkarınca titreşim simgesi kayboluyor, kulaklığı takınca titreşim simgesi geliyordu.şimdi olmuyor.en son ne yaptısam öyle kalıyor.birisi şu Gabişe söylesin de artık kulaklık simgesini de ekleyiversinler bi zahmett :)
Evet maalesef ses modu aynı kalıyor. Kulaklık simgesi eklemek gerçekten zor olmalı :ehe Kulaklığı takınca ilk işim ses tuşuna basmak oluyor, bağlı olup olmadığına.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet maalesef ses modu aynı kalıyor. Kulaklık simgesi eklemek gerçekten zor olmalı :ehe Kulaklığı takınca ilk işim ses tuşuna basmak oluyor, bağlı olup olmadığına.
Sistem hız olarak iyileşti ama işleyiş ve bütünlük olarak hala pek çok eksiği, hala kıyıda köşede böyle irili ufaklı sorunları var.

Yakın zamanda tartışılan örneklerden bazıları:

(Bkz. Varsayılan paylaşım seçeneklerinde bluetooth olmaması - Yil 2015)

(Bkz. Groove müzik ve dosya yöneticisinde resim ve müziklerde basılı tutunca çıkan özelliklerde pek çok eksiğin olması. Groove müzikte "paylaş, zil sesi yap vb.", dosya yöneticisinde " zil sesi yap, duvar kağıdı yap vb.")

(Bkz. Windows haritalarda sesli navigasyonun aslında sessiz olması)

(Bkz. Ekran kapanınca bazı modellerdeki mobile hotspot kesintisi)

(Bkz. Ekran kapanınca ses kaydının durması)

(Bkz. Telefon numarası çevirirken yaşanan takılma)

(Bkz. 12. Yapıda görüşme yapılırken tuşlama ekranının yukarıya toplanması sorununun nüksetmesi)

Sözün özü; Hız olarak iyileşme var ama hala amatörce eksiklikler ve hatalar var. Günlük kullanımda ios ve android'in verdiği keyif ve konforu vermekten çok uzakta.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, DenizhaNq, ArMaGeDdOn_87 ve 2 diğerleri
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Sistem hız olarak iyileşti ama işleyiş ve bütünlük olarak hala pek çok eksiği, hala kıyıda köşede böyle irili ufaklı sorunları var.

(Bkz. Groove müzik ve dosya yöneticisinde resim ve müziklerde basılı tutunca çıkan özelliklerde pek çok eksiğin olması. Groove müzikte "paylaş, zil sesi yap vb.", dosya yöneticisinde " zil sesi yap, duvar kağıdı yap vb.")

(Bkz. 12. Yapıda görüşme yapılırken tuşlama ekranının yukarıya toplanması sorununun nüksetmesi)

Sözün özü; Hız olarak iyileşme var ama hala amatörce eksiklikler ve hatalar var. Günlük kullanımda ios ve android'in verdiği keyif ve konforu vermekten çok uzakta.

Ben de 3K'ya yakın müzik varken nedense Groove Müzik 10-15 tane buldu ve onların içerisinden sadece 4-5 tanesi normal parça, diğerleri AUD ve PTT .... ismiyle yazılı şarkı adları var ve çalmıyor da. Bu ne saçmalıktır MS! :angry:

braayn

braayn

Üye

özgür başkan şimdi final sürüme çok az bir süre kala bu yazdıkların ve buna benzer diğer sorunların toparlanması için MS'nin şuanki çalışma hızı sence yeterli olacak mı ?
şahsen şuanki yapıdan sonra artık yeni özelliklerin gelmesini beklerken halen sd kart problemi veya kamera iyileştirme güncellemelerini beklememiz çok acı bir durum.Bu sistem adam olacak ondan yana hiç bir şüphem yok ama herkesinde ortak kanısı yavaş ilerlemeleri.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de 3K'ya yakın müzik varken nedense Groove Müzik 10-15 tane buldu ve onların içerisinden sadece 4-5 tanesi normal parça, diğerleri AUD ve PTT .... ismiyle yazılı şarkı adları var ve çalmıyor da. Bu ne saçmalıktır MS! :angry:
Bende şarkı sayısında sorun yok.
Telefon hafızasındaki 252 şarkının (mp3) hepsi listeleniyor :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
özgür başkan şimdi final sürüme çok az bir süre kala bu yazdıkların ve buna benzer diğer sorunların toparlanması için MS'nin şuanki çalışma hızı sence yeterli olacak mı ?
şahsen şuanki yapıdan sonra artık yeni özelliklerin gelmesini beklerken halen sd kart problemi veya kamera iyileştirme güncellemelerini beklememiz çok acı bir durum.Bu sistem adam olacak ondan yana hiç bir şüphem yok ama herkesinde ortak kanısı yavaş ilerlemeleri.
Aynen öyle.
Gidişat cok yavaş.
Hadi yeni özellikleri biraz daha bekleriz de, bari mevcut olan özellik ve uygulamaları hatasız ve eksiksiz olarak toparlasardı iyi olacaktı.
Her yapıda hala temel ayar ve uygulamalarda sorunlar oluyor.
Tek sevindirici yanı hız olarak ve basit işler için günlük kullanıma uygun hale getirdiler.

Eğer ocak ayına kadar sistemi toparlamazlarsa 950/950XL gibi güzelim cihazlara yazık olur. Kısır bir sistemle eskiyip giderler.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
geldi hocam, kilit ekranı ayarlarında en altta aktif ederseniz kullanabilirsiniz :)
Emin misin bende yok öyle bir ayar. Kiliy ekranında en altta oturum açma seçenekleri var orada da yok.

alaca61

Üye
Arkadaşlar tavsiye edebileçeğiniz wifi uygulaması varmı

skynet

Üye
Gelen bildirimleri okuduktan sonra göz atma ekranında artık ikonlar görünmüyor evet ama gecikme konusunda tam emin değilim :)

sahanemir

sahanemir

Üye
Ses kaydedici olarak kendi yazılımını kullanıyorum .açıp ters donduruyorum ve istediğim kadar kayıt yapıyor ekran kapanmıyor .8.1 de öyle değildi ekran kararırdı kayıt devam ederdi..

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaş L820 de neden yok. olmaması için hiç bir neden yok ki! çift dokunuşla uyanış varda, kapanışın olmaması çok saçma.

Üst Alt