Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Abi benim anlamadığım şey Android veya iOS sürümlerinde neden hiç problem olmuyorda bu Windows Phome(Mobile) hep kullanıcıları sıkıntıya sokuyor?
Zamanında Lumia 920 varken Windows Phone 8.1 Cyan sürümünü kullanıyordum, kamerada sararma ve flulaşma sorunu varda en basitinden. Koskoca Microsoftun bunu düzeltmesi ne kadar zor olabilirki?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi benim anlamadığım şey Android veya iOS sürümlerinde neden hiç problem olmuyorda bu Windows Phome(Mobile) hep kullanıcıları sıkıntıya sokuyor?
Zamanında Lumia 920 varken Windows Phone 8.1 Cyan sürümünü kullanıyordum, kamerada sararma ve flulaşma sorunu varda en basitinden. Koskoca Microsoftun bunu düzeltmesi ne kadar zor olabilirki?

Bi ton sorun oluyor onlarda da ama bir dahaki güncelleme ile çözülüyor hemen. Bizde öyle bi durum yok :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Arkadaş L820 de neden yok. olmaması için hiç bir neden yok ki! çift dokunuşla uyanış varda, kapanışın olmaması çok saçma.
Sadece sanal gezinti çubuğu olan modellerde var o olay. Bende de çift dokunmayla açılma yok.

remzi33

remzi33

Üye
Bi ton sorun oluyor onlarda da ama bir dahaki güncelleme ile çözülüyor hemen. Bizde öyle bi durum yok :D
örneğin ios bi büyük güncelleme yayınlıyor, yayınlanan güncellemede bi sorun varsa bi kaç gün içinde hemen bi yama yayınlıyor. Ms bunu pcde bile yapmıyor değil ki mobilde

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
@ErenMETE

@ErenMETE

Üye
En son 8 kurmuştum aşırı kasma vardı. 12 de durum değişti mi ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Biraz daha hız artışı var.
Bir de E harfi düzelmiş.:kıskıs:

Eğer çok uğraştıracaksa ve şu an idare edebiliyorsan, bir sonraki yapıyı beklesen de olur.
Şuan sıkıntı yok 11. Yapı da, bi değişiklik yokmuş öyleyse bekleyeyim diğer yapıya kadar.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
o sararma sorunu düzeltilmedi gitti. bi de telefonları kamera iyi yönünde lansman ediyolar :D

cadde19

cadde19

Üye
Tam sürüm bu ay mı diğer ay mı gelecek?

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam en son 9 daydım şarj ve uygulamaların açılma süresi rezaletti aynı durum var mı ne diyorsunuz yükleyim mi telefon 920

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tam sürüm bu ay mı diğer ay mı gelecek?
Aralık ayı ortalarında bazı modellere verilmeye başlanacak.
Muhtemelen tüm cihazlara verilmesi ocak ayı sonu yada şubat başını bulur.

tanyyy

Üye
örneğin ios bi büyük güncelleme yayınlıyor, yayınlanan güncellemede bi sorun varsa bi kaç gün içinde hemen bi yama yayınlıyor. Ms bunu pcde bile yapmıyor değil ki mobilde
kardeşimde iphone var, ios 9 çıkınca mobil veri kısıtlama olayı bugda kaldı, 2-3 hafta update gelene kadar kullanamadı bazı uygulamalarda mobil veri :) bu işler dediğin kadar kolay olmuyor.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Şu an telefon wifi ye bağlı girebiliyorum ama wifi işareti yanıp sönüyor (altta isim yazıyor) bazen de ilk bağlantı bağlantı kurmayı denediğimde yani wifi yi yeni açtığımda bağlanıyor ama altta no internet yazıyor tekrar kapatıp açmak gerekiyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
4 senedir wp kullanıyorum. Bence çok bile bekledim. Yaza doğru androide geçiş yapacağım

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bende en yakın zamanda IOS a geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşsün biraz 6 plus ın :)
Bende surface phone'a kadar vakit verdim sonra iphone yolu gözükür. Bu sistem bu gidişle bi halta çıkmaz :)
yahu en basiti burda abimin 5csi var ekranda ki ufak bi sorundan dolayı servise gönderdi 3 gün içerisinde cihazı değiştirdiler. ben 2.5 ay bekledim gelen cihazda sorunlu çıktı. şimdi de göndercem kafadan en erken iki hafta yok :D rezillik her alanda en üst seviyede iyi yönde değilde kötü yöne çalışıyorlar.

skynet

Üye
12. yapıdan memnunum

Üst Alt