Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

gardi

gardi

Üye
Göz atma ekranım sonunda rayına oturdu artık sıkıntı çıkarmıyor ve hava durumunu da gösteriyor :)
Rayına oturdu derken kardeş ? Bildirim gecikmeleri vardı tarihi göstermiyordu detaylı bildirim göstermiyordu.bu sorunlar çözüldü mü ? Birde kullandığın cihaz nedir.son olarak bu göz atma uygulamasını güncellerken hata veriyor diye kaldırdım win10 mağazasında çıkmıyor kaldırılmış uygulama yok diyor 8.1 e dönmeden göz atma ekranını nasıl yuklerim

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Evet yaa bende windows haritalar uygulanmasının navigasyonunda yok.

Rastgele bir yer yazıp yol tafifi alıyorum, "git" diyorum, yol tarifi çıkıyor ama ses yok.

HereDrive'da ise navigasyonu başlatır başlatmaz ses geliyor.

Windows haritaların navigasyonu herkeste sessiz mi?
10512 ve 10549da sorun yoktu.

skynet

Üye
Rayına oturdu derken kardeş ? Bildirim gecikmeleri vardı tarihi göstermiyordu detaylı bildirim göstermiyordu.bu sorunlar çözüldü mü ? Birde kullandığın cihaz nedir.son olarak bu göz atma uygulamasını güncellerken hata veriyor diye kaldırdım win10 mağazasında çıkmıyor kaldırılmış uygulama yok diyor 8.1 e dönmeden göz atma ekranını nasıl yuklerim
8.1'den 12. yapıya güncelledikten sonra göz atma ekranı sık sık ters duruyordu ve bu anlık oluyordu yani elini sensörün üzerine götürdüğünde hemen gelip kayboluyor ve telefonu kapatıp açmadan düzelmiyordu bu sorun düzeldi + Hava durumu bir görünüp bir kayboluyordu buda artık düzgün çalışıyor.Tarihi evet göstermiyor sadece saat ve gün,onun altında da hava durumu bilgisi.
Kullandığım cihaz Lumia 620 ve 12. yapıya güncelledikten sonra göz atma ekranı,dokun vb uygulamalar hata verirdi güncellemeler listesinde ama bu yapıda onlar hiç olmadı.
Maalesef 8.1'e dönmeden tekrar yükleyemezsiniz

• Beğen
Tepkiler: gardi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dur bide ben deneyim,yazayım sana
Çok iyi olur, teşekkürler.
Bu mobile hotspot sorunu bezdirdi iyice.
Bildim bileli böyle.

920'nin internetini paylaştırıp tabletten internete giriyorum.
Birkaç sayfa gezdikten sonra 920'de ekran kararınca bi bakıyorum tablette internet yok.
Mobile hotspot ayarı hala açık görünüyor ama bağlantıyı kesiyor karşıdaki cihazla...
O yüzden ekran kararmasın diye ya sürekli ekrana dokunmam lazım yada kilit ekranı süresini sınırsıza almam gerek.

Bay H

Bay H

Üye
Gelecek yıl kullanıma sunulacak olan Redstone güncellemeleri ile sistemin artık daha fazla içiçe olacağı belirtiliyor. Apple'ın Handoff özelliğinin barındırdığı şeylerin Redstone güncellemesi ile Windows 10 cihazlara kazandırılacağı aktarılıyor.

Örneğin bilgisayarınızda bir e-postaya başladığınızda bunu telefonda kaldığınız yerden devam ettirebileceksiniz, telefonunuz üzerinden bilgisayarınızdan arama yapabileceksiniz.

Ek olarak Redstone güncellemesi üzerine çoktan çalışmalara başlanmış durumda.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, emz ve 1 kişi daha

onursarii

Üye
735 te kullananlar yorumları ne acaba?
Şeytan dürtüyor
bence denemelisiniz. benim de 735 var. dün deneyeyim dedim ve çok memnun kaldım. 8.1'den sonra acayip güzel geliyor menüler arası geçişler olsun, uygulama açılış animasyonları olsun, çift tıkla kilitleme olsun. preview sürümüne göre çok stabil bir yapı bu gerçekten. şarjı da sabah 7'de çıkardım, dershanede aralarda oyun oynadım, internette dolandım, whatsapp, facebook, twitter girdim 10-20 dk telefonla konuştum şuan %15 şarj. memnun kalmadığım bir nokta yok sanırım şuana kadar :)

stockton

Üye
Allah allah bende neden böyle anlamıyorum.
Ekran kararınca bağlandığım telefon veya tablette bağlantı kesiliyor.
Sebebini çözemedim.
Bu sıkıntı bende de var. Ve 3-4 ay önce de vardı, 1-2 ay önce de. Tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyordum ama diğerleri benzer sorunla karşılaşmıyorsa cihazla alakalı bir sorun da olabilir.

Bu arada Göz atma ekranı, tuş titretişimini kaldırma ayarı ve çift tıkla uyandırıp, kilitleme ayarlarını bulamıyorum. Ne yapmam lazım?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu sıkıntı bende de var. Ve 3-4 ay önce de vardı, 1-2 ay önce de. Tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyordum ama diğerleri benzer sorunla karşılaşmıyorsa cihazla alakalı bir sorun da olabilir.

Sanırım olay yazılımsal.
Lumia 820 ve 925 kullanan arkadaşlardan geri dönüş "bizde de aynı sorun var" şeklinde...

• Beğen
Tepkiler: stockton
4MaGuS

4MaGuS

Üye
O zaman mobile hotspot sorunu yazılımsal demek ki :hmmm
demin 520 de 8.1 kurulu iken deneme şansım oldu, 520 wifi paylaştım 920 ile bağlandım tuş kilidini kapattım denedim kesilmedi sonra kendi kapanmasını bekledim yine kesilmedi, ekran kapandıktan sonra 3dk civarı kullandım sadece sorun yoktu ama deneme şansım olursa direk 920 de deyineceğim bir ara, birde arkadaş bunu çok kullanıyormuş şey dedi mobil etkin noktayı 15dk kadar bir cihaz bağlanmazsa kapanıyormuş direk pek kullanmadığım için bilmiyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada Göz atma ekranı, tuş titretişimini kaldırma ayarı ve çift tıkla uyandırıp, kilitleme ayarlarını bulamıyorum. Ne yapmam lazım?

Ayarlar>Diğer Eklenenler kısmında

• Beğen
Tepkiler: stockton
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
demin 520 de 8.1 kurulu iken deneme şansım oldu, 520 wifi paylaştım 920 ile bağlandım tuş kilidini kapattım denedim kesilmedi sonra kendi kapanmasını bekledim yine kesilmedi, ekran kapandıktan sonra 3dk civarı kullandım sadece sorun yoktu ama deneme şansım olursa direk 920 de deyineceğim bir ara, birde arkadaş bunu çok kullanıyormuş şey dedi mobil etkin noktayı 15dk kadar bir cihaz bağlanmazsa kapanıyormuş direk pek kullanmadığım için bilmiyorum
920'de deneyin, ekran karardığında bağlanan cihazda internet kesiliyor.
520de öyle bir sorun olmaması da enteresan :hmmm
Gerçi 8.1de denemişsiniz.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
11. yapıdan 12 yapıya geçtim. bazı sorunlar vardı 8.1 den tekrar kurayım dedim. şuan güncelleme inerken 801881d0 hatası veriyor. çözümü bilen var mı ?
sunucu yada bağlantı hatası diyor. bağlantımda hiç sıkıntı yok. sıkıntı bunların sunucusundaysa napcaz?

sebahattinART

sebahattinART

Üye
çift dokunuşla uyandırma vardı zatende, kilitleme geldimi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
11. yapıdan 12 yapıya geçtim. bazı sorunlar vardı 8.1 den tekrar kurayım dedim. şuan güncelleme inerken 801881d0 hatası veriyor. çözümü bilen var mı ?
sunucu yada bağlantı hatası diyor. bağlantımda hiç sıkıntı yok. sıkıntı bunların sunucusundaysa napcaz?
Farklı bir wifi'den deneme imkanınız varsa bir de öyle deneyin.
Bu hata genelde bağlantı sorunlarına bağlanıyor.
Yada sinyal zayıflığı olabilir. :hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Valla ben şebeke üzerinden indirdim 660 küsur mb yi banamısın demedi 10 dk da indi toplam 40 dk kadar sürdü herşey. Her zamangelen ikinci konfigürasyon güncellemesini bulamadım o ayrı :)

Üst Alt