Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Gaza gelip yapı 11 kurdum cihazı sıfırladım temiz kurulum yaptım Ekranda sürdürülüyor yazıları Yükleniyorlar Menülerde donmalar Çoğu programdan atmalar Şarjın dibine vurmalar var oğlu var yapı 10 u bile mumla arar oldum Lumia 930 ayrıca bilimum ateş gibi ısınma sıkıntısıda var ya test eden arkadaşlarım cihazlarını karıştırmıyor yada benim cihazda anormal bir durum var yaklaşık 2 gün oldu bildiğiniz deli etti anlayacağınız wp ilerleme yerine gerilemeye gidiyor gibi
bende gaza gelip kurdum bu yapıyı 2 gün önce iyikide kurmuşum 10. yapıda şarj dayanmıyordu telefon daha hantaldı 8.1 e geçmeyi düşünüyordum tam o sırada bu yapı gelince müsait bir zamanımda 11. yapıyı kurdum ve şuan sizdeki sorunların hiçbiri yok diyebilirim hatta dünde belirttim şarj çok iyi gidiyor bu yapıda

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gaza gelip yapı 11 kurdum cihazı sıfırladım temiz kurulum yaptım Ekranda sürdürülüyor yazıları Yükleniyorlar Menülerde donmalar Çoğu programdan atmalar Şarjın dibine vurmalar var oğlu var yapı 10 u bile mumla arar oldum Lumia 930 ayrıca bilimum ateş gibi ısınma sıkıntısıda var ya test eden arkadaşlarım cihazlarını karıştırmıyor yada benim cihazda anormal bir durum var yaklaşık 2 gün oldu bildiğiniz deli etti anlayacağınız wp ilerleme yerine gerilemeye gidiyor gibi
Bir sorun var gibi. 6 gündür dediğinin hiçbiri olmadı. En beğendiğim yapı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni açıldıysa 1 saat bekleyin cihaz kendini toplasın, arka planda güncellemeler bitsin.
11. yapı gerçekten iyi.
Olmazsa son bir kez daha sıfırlayıp deneyin.
Cihaz kendini topladıktan sonra konum bilgisi izni verdiğiniz uygulamaları kontrol edin, haritalar dışındaki diğer uygulamaların iznini kapatıp gözlemleyin.

merlin19

merlin19

Üye
@Sensation @kamil5028347 valla hocam videoya çekecem yükleyecem inanın bıktım ne 3g düzgün çalışır kaç aydır cepten nete girmekte sorun yaşıyorum hattı değiştirdim yine aynı yapı falan fark etmiyor net bir var bir yok bu yapıyı kurdum yukardakilerin hepsi fazlası ile var inanın 5 foto çekiyorum flash açık yada kapalı fark etmiyor bildiğin cihazda yumurta haşla o kadar ateş gibi oluyor şarj yüzde yüz dolu iken 15 foto çekin anlarsınız şarjı bildiğin emiyor gerisi hataları saymaya gerek yok facebook uygulaması sürekli atıyor ms ye log atmaktan gına geldi twitter uygulaması aynı şekilde sürekli atıyor kaldırıp kurmaktan gına geldi var birşey ama çözemedim

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
ben hala 9'da bekliyorum 12 gelsin öyle yüklerim.direkt geçiş varmış ama ben yine de 8.1'e dönüp temiz kuracam

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation @kamil5028347 valla hocam videoya çekecem yükleyecem inanın bıktım ne 3g düzgün çalışır kaç aydır cepten nete girmekte sorun yaşıyorum hattı değiştirdim yine aynı yapı falan fark etmiyor net bir var bir yok bu yapıyı kurdum yukardakilerin hepsi fazlası ile var inanın 5 foto çekiyorum flash açık yada kapalı fark etmiyor bildiğin cihazda yumurta haşla o kadar ateş gibi oluyor şarj yüzde yüz dolu iken 15 foto çekin anlarsınız şarjı bildiğin emiyor gerisi hataları saymaya gerek yok facebook uygulaması sürekli atıyor ms ye log atmaktan gına geldi twitter uygulaması aynı şekilde sürekli atıyor kaldırıp kurmaktan gına geldi var birşey ama çözemedim
Bunları 10. yapıda yaşadım, hatta daha fazlasını. Şarj bıraktığım yerde düşüyordu. Sürüm 10.0.10572.0 değil mi şimdi kurulu olan?

merlin19

merlin19

Üye
Bunları 10. yapıda yaşadım, hatta daha fazlasını. Şarj bıraktığım yerde düşüyordu. Sürüm 10.0.10572.0 değil mi şimdi kurulu olan?
İs sürümü : 10.0.10572.0 hocam 2 kez sıfırladım temiz kurulum yaptım yedekde yüklemedim ama yok cihaz bildiğin yapıtıyor 2 gün oldu aynı boşta durarken cihazın şarjı bitiyor

kamil5028347

kamil5028347

Üye
İs sürümü : 10.0.10572.0 hocam 2 kez sıfırladım temiz kurulum yaptım yedekde yüklemedim ama yok cihaz bildiğin yapıtıyor 2 gün oldu aynı boşta durarken cihazın şarjı bitiyor
lumia 930 için iyi bir yapı olduğu belirtilmişti 2 gündür devam etmesi ilginç umarım başka bir sorunu yoktur eğer kullanılmayacak derecede kötüyse 8.1 e geçip bveklemek en iyisi

• Beğen
Tepkiler: emz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bayağı yorum okudum, 930 kullananlardan böyle bir şey duymadım bu yapıyla ilgili. Yarını bekleyin, düzelir umarım.

merlin19

merlin19

Üye
inşallah olmadı cihazı servise yollucam 8 aydır netten kopmalar kesilmeler var 2 hat değiştirdim en son vodafone geçtim sorun aynı manuel ayar yapıyoruz yine aynı ve benim beyaz ekranda sayfalarda Lipildeme oluyor wp 10 dada wp 8.1 dede beyaz zeminlerde açıkca belli sanırım servis yolu gözüküyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Surface Team bünyesinde, 2016 ikinci çeyreğinde tanıtılması beklenen Surface Phone'un prototip çalışmaları sürüyormuş.
Büyük ilgi gören son teknoloji Surface tablet ve Surfacebook çizgilerine sahip olması beklenen metal gövdeli ince tasarıma sahip cihaz akıllı telefon piyasasını kökünden sallayacağa benziyor.

Düşünsenize o güne kadar kullanılmış en iyi işlemci, en yüksek ram ve depolama, üst düzey kamera, iris tarayıcı, ip ince parlak metal gövde, 4K kenarlara sıfır çerçeveli ekran...
Offf ki of...

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01

alaca61

Üye
Türkiye ye gelmez gelsede 6 7 binlira olur herhalde

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Türkiye ye gelmez gelsede 6 7 binlira olur herhalde
Türkiye'ye gelir de fiyat o kadar yüksek olmaz.

Elbette şimdilik ortada sadece prototipin üretim aşamasında olduğu bilgisi dışında bir şey yok.

O yüzden hemen bekleyişe girmek doğru olmaz.
Ancak Microsoft'un Surface adıyla ürettiği cihazlarda donanım sınırlarını zorladığı göz önüne alınınca ve muhteşem metalik ince tasarımlara bakınca nasıl bir telefon geleceğini hayal edebiliyor insan.
Hele ki evlatlık alınan Lumia yerine öz evladı olan Surface serisi telefonlarda sükse yapacak tasarım ve donanım özellikleri ortaya koymaya özen göstereceklerdir diye düşünüyorum.
Ancak Lumia serisi de aynen devam edecek.
Surface serisi ise muhtemelen Microsoft'un kendi Nexus serisi gibi olacak.

alaca61

Üye
Bekleyip göreceğiz gelişmeleri. Kaç aydır 950 yi bekliyorum 3 ayda beklenir mi bilemiyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bekleyip göreceğiz gelişmeleri. Kaç aydır 950 yi bekliyorum 3 ayda beklenir mi bilemiyorum
Eğer 950 ve 950XL ülkemize geldiğinde Türkçe Cortana da hazır hale gelirse süper olur.

ArMaGeDdOn_87

Üye
inşallah olmadı cihazı servise yollucam 8 aydır netten kopmalar kesilmeler var 2 hat değiştirdim en son vodafone geçtim sorun aynı manuel ayar yapıyoruz yine aynı ve benim beyaz ekranda sayfalarda Lipildeme oluyor wp 10 dada wp 8.1 dede beyaz zeminlerde açıkca belli sanırım servis yolu gözüküyor
bildiğim kadarıyla insider sürümleri 830-930 gibi cihazlarda daha iyi çalışıyodu,bunu sizde biliyonuz 8.1 e dönüp cihazı test edin yine aynıysa servise verin,donanımsal olabilir

serinaga

serinaga

Üye
Her ne kadar Windows 10 finalini aldığımda benim işimi görüyor olacaksa da bu demek değil ki, arkaplana atılmışız hissini bitirecek. Windows 10 ve Windows 10 Mobile ortak bir sistem ama ios ve androide verdiği destekte neredeyse ortak bir işletim sistemi kadar var. Bakıyorum bakıyorum başarılı olmak için yaptığı planlara ama hepsi çok uzun vadeli. Microsoft'un bu kadar uzun vadeyi karşılayacak kullanıcı kitlesi lüksü yok diyorum ben. Elini çabuk tutmazsa o uzun vadedeki planları kesinlikle tutmaz diyorum ben.

Eminim ki yabancı forumlarda da bizim buradakine benzer bir homurdanma söz konusudur. Yılbaşına odaklandı herkes, MS'e verilen son şans gibi geliyor bana, daha da ağzıyla kuş tutsa 10 yıldan önce mobil platform'a rekabet edemez, etse etse android ve ios'a destek olur, eeee o zaman az hafiften diğer platformlara geçiş için ön hazırlıklara başlayalım mı ki :allalla:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eminim ki yabancı forumlarda da bizim buradakine benzer bir homurdanma söz konusudur. Yılbaşına odaklandı herkes, MS'e verilen son şans gibi geliyor bana, daha da ağzıyla kuş tutsa 10 yıldan önce mobil platform'a rekabet edemez, etse etse android ve ios'a destek olur, eeee o zaman az hafiften diğer platformlara geçiş için ön hazırlıklara başlayalım mı ki :allalla:
Az önce 10572 hakkındaki yorumlara baktım wpcentral forumunda.
Kullanıcıların genel olarak yorumları bizdeki gibi.
Çoğunluk 10572'nin bugüne kadar ki en iyi yapı olduğunu düşünüyor. Elbette bizdeki gibi halen sorunlarla boğuşmaya devam eden kişiler de var.
Kimisi bu yapıdaki iyileşmeyle umut tazelemiş, "geç olması hiç olmamasından iyidir" diyor, kimisi "günlük kullanıma uygun ama hala çok eksik yerler var" diyor, kimisi heyecanlı, kimisi bezmiş.
Herkes merakla finali bekliyor.
Bakalım yılbaşına kadar neler göreceğiz :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Surface Team bünyesinde, 2016 ikinci çeyreğinde tanıtılması beklenen Surface Phone'un prototip çalışmaları sürüyormuş.
Büyük ilgi gören son teknoloji Surface tablet ve Surfacebook çizgilerine sahip olması beklenen metal gövdeli ince tasarıma sahip cihaz akıllı telefon piyasasını kökünden sallayacağa benziyor.

Düşünsenize o güne kadar kullanılmış en iyi işlemci, en yüksek ram ve depolama, üst düzey kamera, iris tarayıcı, ip ince parlak metal gövde, 4K kenarlara sıfır çerçeveli ekran...
Offf ki of...
Peki sistem ne durumda olacak acaba o cihaz çıktığında :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki sistem ne durumda olacak acaba o cihaz çıktığında :)
O cihazın raflarda yerini alması yaz dönemini bulur.
Yaza kadar da sistem epey yol alır diye tahmin ediyorum.
Lakin benim yaza kadar beklemeye niyetim yok.
Yılbaşından sonraki duruma göre karar vereceğim.

Üst Alt