Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Lumia kamera ve panaroma w10 ip için mağaza da arkadaşlar, isteyen Microsoft mobile uygulamalarına ulaşıp yükleyebilir,

Lumia Camera
Denedim de ilkte aıçıldı sonra "bu uygulamaya veda ediyoruz vs vs" diyor diğerine yönlendiriyor. Garip!!! Sırf bu yazı için mağazaya koymuşlar.

skynet

Üye
Yav bu saatleri telefonlar kendi mi ayarladı tekrar ? Saat dilimi amman olarak ayarlanmış kendiliğinden

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet ve mami_61_29
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia kamera ve panaroma w10 ip için mağaza da arkadaşlar, isteyen Microsoft mobile uygulamalarına ulaşıp yükleyebilir,

Lumia Camera
Denedim de ilkte aıçıldı sonra "bu uygulamaya veda ediyoruz vs vs" diyor diğerine yönlendiriyor. Garip!!! Sırf bu yazı için mağazaya koymuşlar.
Evet gelmiş. Bende 11. yapı başında çalışıyordu şimdi çalışmıyor. Şimdilik sadece Lumia 1020'nin çalıştırmasına izin verildi.

Bay H

Bay H

Üye
Yeni yapının haftanın başlarında kullanıma sunulacağı belirtilmiş. İnşallah Salı-Çarşamba gibi kullanıma sunulur da uzun süre deneyim ederiz :eller:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni yapının haftanın başlarında kullanıma sunulacağı belirtilmiş. İnşallah Salı-Çarşamba gibi kullanıma sunulur da uzun süre deneyim ederiz :eller:
Yeni yapıda şuan ki yapıdan ne fark olacak

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağ üstteki ses modu değiştiren ok arada kayboluyor. Titreşim veya sessiz mod simgesi de şebeke simgesinin yanından arada kayboluyor. Telefonu hiç kapatmıyorum ondan olabilir :ehe de gitmese iyi olur yani. Ses açık sanıyorum bazen simgeler olmayınca. Hele müzik dinleyince ortalık daha çok karışıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve mp2934
braayn

braayn

Üye
Pc için redstone guncellemesinde yenilikler olacak bildiğim kadarıyla ve 2016'nın ikinc çeyreğinde .Mobil tarafda final sürüm dahi gelse ben çok fazla yenilik beklemeyeceğim mobil ve pc tarafındaki gelişmeler paralellik gösterdiğinden bu şekilde olacağına inanıyorum

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Pazartesi salı daha hoş olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pc için redstone guncellemesinde yenilikler olacak bildiğim kadarıyla ve 2016'nın ikinc çeyreğinde .Mobil tarafda final sürüm dahi gelse ben çok fazla yenilik beklemeyeceğim mobil ve pc tarafındaki gelişmeler paralellik gösterdiğinden bu şekilde olacağına inanıyorum
Threshold 2 yenilikleri zaten şu anda Windows 10 Insider Preview ile test ediliyor. Yani bilinmeyen herhangi bir özellik gelmeyecek. Durum mobilde de aynı olacak muhtemelen.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Salı günü o iş tamamdır:oke:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
arkadaşlar kilit ekranında saat ve tarih çıkmıyor ne yaptıysam. bi de kilit ekranı 8.1 deki gibi sürüklenme animasyonu olmadan direk yukarı atınca açıyor telefonu. ve ayrıca live tile larda mesela outlook takvim de ekrana tarihi yansıtmıyor. bunlar için ne yapabilirim?
10.0.10166.0 sürümündeyim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar kilit ekranında saat ve tarih çıkmıyor ne yaptıysam. bi de kilit ekranı 8.1 deki gibi sürüklenme animasyonu olmadan direk yukarı atınca açıyor telefonu. ve ayrıca live tile larda mesela outlook takvim de ekrana tarihi yansıtmıyor. bunlar için ne yapabilirim?
10.0.10166.0 sürümündeyim.
Wifiye bağlanıp güncelleme kontrolü yapabilirsin. :)
10.0.10166.0 :blink: sen çok geride kalmışsın. Telefonu Windows Phone 8.1'e geri döndürüp Yapı 10572'yi yükleyebilir ya da bir kaç gün sonra yayınlanacak olan Yapı 10575'e direk geçiş yapabilirsin. Bu süre içinde boşuna sorun çözmeye zaman harcama.

mp2934

mp2934

Üye
kilit ekranı animasyonu yukarı doğru kaydırıldığında saat yukarı çıkıp resim saydamlaşarak ana ekrana dönse güzel olurdu (tahminim sadece)

sahanemir

sahanemir

Üye
Anlamıyorum bir turlu pil durumu yarıya gelmeye başladı mı cihaz ısınıyor ve çabuk bitmeye başlıyor bir tuhaflık var ama anlamıyorum.

mp2934

mp2934

Üye
cortana androide güncellemeyle hey cortana özelliği gelmiş

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Wifiye bağlanıp güncelleme kontrolü yapabilirsin. :)
10.0.10166.0 :blink: sen çok geride kalmışsın. Telefonu Windows Phone 8.1'e geri döndürüp Yapı 10572'yi yükleyebilir ya da bir kaç gün sonra yayınlanacak olan Yapı 10575'e direk geçiş yapabilirsin. Bu süre içinde boşuna sorun çözmeye zaman harcama.

8.1 e nasıl dönebilirim hocam?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Türkçe Cortanayı tutupta Androidlere önce verirlermiş. sopa::zong:

Üst Alt