Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Kim ne derse desin bugüne kadarki en iyi yapı bu. Hem şarj hem de hız muazzam.

İşin ilginç yanı, yapı 10'dayım halen. İlk 3 gün çok çektirdi ama şuan ne yalan söyliyim gerek pil performansı olsun gerek telefon hızına şaştım kaldım bende :allalla: Üstelik e harf hatası yok :kop2:
Hele hele edge uçuyor arkadaş nasıl oldu bende anlamadım valla
Aman nazar deymesin diyelim, galiba MS toparlamaya başladı ...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve m542tf

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşin ilginç yanı, yapı 10'dayım halen. İlk 3 gün çok çektirdi ama şuan ne yalan söyliyim gerek pil performansı olsun gerek telefon hızına şaştım kaldım bende :allalla: Üstelik e harf hatası yok :kop2:
Hele hele edge uçuyor arkadaş nasıl oldu bende anlamadım valla
Aman nazar deymesin diyelim, galiba MS toparlamaya başladı ...
10. Yapı çok dengesiz, 1 gün iyi 1 gün kötü olabiliyor. Kutucuklar yenilenmiyor ve sabitlenmiyor. Durduk yerde de telefon ısınırdı. Her şey 10 saniyede açılırdı.
11. yapıda ise telefonu daha hiç kapatmadım her şey tıkırında. 12'de daha iyü olması dileğiyle :)

cadde19

cadde19

Üye
@Sensation acaba cihazınız ne ?

dogan64

Üye
1020

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu 11.yapıyı baya beğendim,bana sıkıntı yaratan birkaç sorun dışında çok iyi olmuş.
Sorunlara gelince(bana göre)e harfinin € şeklinde çıkması ve mağazanın hala kasıyor olması.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
11. Yapıya apk kurmak için Kolay bir yol var mı acaba ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eleman: Her zaman bize geribildirim yapın diyorsunuz ama hala yatay başlangıç ekranı konusunda bir şey yapmadınız.

G: Önerilerin çoğu yerine getirilmesi zor öneriler yada diğer işlerin desteklenmesini gerektiriyor. Yani istenen her şey öyle hemen olmaz.

Eleman: Anlıyoruz, ama sormamızın sebebi; gelecek yapıda bekleyebilir miyiz?

G: Yeni şeyler hakkında ancak deneyebileceğiniz bir yapıda mevcut olduğu zaman konuşmayı istiyoruz. Yani bugünlük paylaşacak bir şey yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eleman: Her zaman bize geribildirim yapın diyorsunuz ama hala yatay başlangıç ekranı konusunda bir şey yapmadınız.

G: Önerilerin çoğu yerine getirilmesi zor öneriler yada diğer işlerin desteklenmesini gerektiriyor. Yani istenen her şey öyle hemen olmaz.

Eleman: Anlıyoruz, ama sormamızın sebebi; gelecek yapıda bekleyebilir miyiz?

G: Yeni şeyler hakkında ancak deneyebileceğiniz bir yapıda mevcut olduğu zaman konuşmayı istiyoruz. Yani bugünlük paylaşacak bir şey yok.
Bu muhabbete ben de hariçteki kişiyi çıkartarak katıldım. En azından sonraki yapılarda üzerlerinde çalıştıkları yeni özellikleri açıklasalar ne olur diye düşündüm ; kıyamet kopar vallahi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu muhabbete ben de hariçteki kişiyi çıkartarak katıldım. En azından sonraki yapılarda üzerlerinde çalıştıkları yeni özellikleri açıklasalar ne olur diye düşündüm ; kıyamet kopar vallahi
Sen bir şeyler mi biliyorsun Ali kemal:)

braayn

braayn

Üye
10575 .yapı olan 11.yapıda bazı yeni özellikler gelecek mi ? Gelmeyecek mi? Bilen varmı

ademoz05

ademoz05

Üye
10.yapıdayım şuan, programla 8.1e donup 11.yapıyı yüklerken 10ndaki yedeğimi kullanabiliyor muyum acaba bilen var mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10.yapıdayım şuan, programla 8.1e donup 11.yapıyı yüklerken 10ndaki yedeğimi kullanabiliyor muyum acaba bilen var mı?
Kullanıyorum şu an. Mesajlar, rehber o yedekten gelmiyor. Sıfırdan başlayınca bile geliyor. Bi uygulamalar yedekleniyor ve otomatik iniyor.

ademoz05

ademoz05

Üye
Kullanıyorum şu an. Mesajlar, rehber o yedekten gelmiyor. Sıfırdan başlayınca bile geliyor. Bi uygulamalar yedekleniyor ve otomatik iniyor.
Sanırım başlangıç ekranını yedekliyordu dimi hocam? Benim için önemli olan o aslında.

Bir soru daha ekleyeyim:
Recovery tool 3.0.1 'i windows 7'li bir bilgisayara yükledim. devam etmek için bir telefon seçip altta lumia 640 xl diye gösteriyor. ama seçtiğim zaman telefon bulunamadı hatası veriyor. neden olaiblir acaba?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Mesaj gitmeme sorununu çözdüm.Ayarlarda iletim raporunu işaretlemiştim onu geri kaldırdım sorun düzeldi.Ama ben hala 10.yapıdayım bilginize

Üst Alt