Indirmeler cok yavassa veya takılmış gibi duruyorsa "tümünü durdur" deyip sonra tekrar "tümünü sürdür" de.Mağazada yine sorun mu var. Hiç bir şey indirilmiyor.
dün tüm güncellemeleri yapmama rağmen bu Gün 20 tane güncelleme buldu. Dediğiniz gibi bi sorun var ama benimkinin türü farklıMağazada yine sorun mu var. Hiç bir şey indirilmiyor.
Görüntü ayarlarından boyut değiştirirseniz Microsoft uygulamalarında güncelleme olduğu görünüyor, bundan olabilir. Aslında aynı sürümü yüklüyordün tüm güncellemeleri yapmama rağmen bu Gün 20 tane güncelleme buldu. Dediğiniz gibi bi sorun var ama benimkinin türü farklı

aynn ya ondan demekki. 10. Yapıyı kuramamanın ezikliği hissediyorumGörüntü ayarlarından boyut değiştirirseniz Microsoft uygulamalarında güncelleme olduğu görünüyor, bundan olabilir. Aslında aynı sürümü yüklüyor![]()

VarResimlere zoom yaparken yine takılma olayı var mı ?

Göz atma ekranı inmiyor, inmez. (HereMaps ve HereDrive da öyle)Yok artık hiçbir yapıda inmeyen Nokia hesabı güncellemesi şimdi sorunsuz indiHareket verisi hala duruyor, galiba yavaştan çözüyorlar. Göz atma ekranı olanlar deneyin bakalım bende yok.
başlangıç ekranına sabitleyince durum nasıl? yine aynı şekilde devam ederse kaldır baştan yükleResim paylaşmak istiyorum bişey sormak için nasıl paylaşılıyor ekleniyor resim
Cevap veren yok galiba en iyisi soru olarak sorayım bari groove müzik ve hava durumunun uygulamalar listesinde görüntüleri yani logoları görünmüyor neden acaba? Telefonu kapattım açtım gelmedi görüntüleri yine
aynı durum herkeste var zannımca çünkü bende de aynı fakat ana ekrana sabitleyince gözüküyor sıkıntı yok..Resim paylaşmak istiyorum bişey sormak için nasıl paylaşılıyor ekleniyor resim
Cevap veren yok galiba en iyisi soru olarak sorayım bari groove müzik ve hava durumunun uygulamalar listesinde görüntüleri yani logoları görünmüyor neden acaba? Telefonu kapattım açtım gelmedi görüntüleri yine
Bazen bana da oluyor öyle.Arkadaşlar hattım açık internete girip ve arama yapabiliyorum ama mesaj atamıyorum iletilmiyor.Bunun sebebi telefondan mıdır? Gece güncelleme yapmış sabah kapalı diyorlardı patronum aradığında(halbuki şarjdaydı telefon).Ve yazdıklarıda akşam telefonu soft reset atınca geldi.
L 535 de bunlara dahil edebiliriz, 1 aydır evde kullanıyorlar, hiç bir sorun yok..Windows Phone 8.1 kullanıyorsanız bence beklemenizi gerektirecek bir,durum yok. Tabi cihazınıza da bağlı. Lumia 930, 1520, 830, 735 ve Lumia 640, 640 XL kullananlar hiç beklemesin bence.