Niye ikisini de istemiyoruzBence otg gelecek ama benim için hiç heyecan verici bir şey değil kilit ekranı gelmesi daha iyi olur. Otg sızıntıları görmüştük daha önce kilit ekranı şeyisisni daha yeni satın aldılar o yüzden otg olur muhtemelen...
Herkesin gönlü olsun 
İkisini isteyince ikisini verecek olsalar isterdim hatta hepsini isterdimNiye ikisini de istemiyoruzHerkesin gönlü olsun
![]()
ama sanmıyorum, zaten gabe 1 özellik demiş bende seçim yapmak zorunda kaldımBir özellik değil özelliklerden biri için heyecanlanıyorum demiş.İkisini isteyince ikisini verecek olsalar isterdim hatta hepsini isterdimama sanmıyorum, zaten gabe 1 özellik demiş bende seçim yapmak zorunda kaldım
3 saat sonraNe zaman yayınlanacak 10572 li yapı ?
Valla hacı tekrar Kobay olmaya hiç niyetim yok ben size diyeyim hepimiz 9. yapıyı Mumla Hatta Fener ile arayacağız aha yazdım burayaWP8.1'e döndüm. 3,5 saate de şarjım dolar![]()

10572'ye sadece Windows Phone 8.1'den geçilebilecek.şimdi 1549dan geçiş yokmu bu gelecek olan yapıya?
Diğerleri için heyecanlanmadığına göre başka özellik yok demektirBir özellik değil özelliklerden biri için heyecanlanıyorum demiş.
umarım vardır ama neyse gelince göreceğiz artık