Benimki de hiç görmüyor. Zorlayınca her türlü görüyor.10 yapı çıktığından beri hiçbir pc cihazı görmüyordu. yarın servise verecektim. bu gece problem düzeldi. 8.1 e dönüldü. şimdi bi güncellemesi kaldı. direk insider ı açsak kazayla 10 yapıyı yüklemesin şimdi ???
abi zorlamanın kralını yaptım. bi insan 10 saat yaklaşık 30-40 defa format atmayı dener mi? evet denedim. çünkü cihaz sürekli yavaş şarj oluyor hatası veriyordu ve orj şarj ile 7 saatte şarj oluyordu. şimdi ise miss gibiBenimki de hiç görmüyor. Zorlayınca her türlü görüyor.
Az önce yanlışlıkla ayarlamaları yaptım, iniyordu. Tekrar sıfırladım hemen.

Windows 10 Mobile kullanan kaldı mı ki? Neredeyse herkes Windows Phone 8.1'e geri döndüYenilenen Windows 10 Mobile arayüzüyle Facebook Beta herkesin indirmesine açıldı: microsoft.com/tr-tr/store/apps/facebook-beta/9wzdncrfj3pk

Var az da olsaWindows 10 Mobile kullanan kaldı mı ki? Neredeyse herkes Windows Phone 8.1'e geri döndü![]()

Boşuna uygulamaları güncellemeyin. Hepsini iptal edip sadece HERE Drive'ı ve Lumia Kamerayı yükleyin. Tabi bir de Windows Insiderdenime dönüldü ve sadece uygulamalar güncelleniyor.eller birbirine ovuşturuluyor ama ankara soğuk ondan![]()

Ben nCS ile dead flaş atıp taa 8.0'a döndüm puhahahaBoşuna uygulamaları güncellemeyin. Hepsini iptal edip sadece HERE Drive'ı ve Lumia Kamerayı yükleyin. Tabi bir de Windows Insider![]()

Yeni yapının geleceği saat belli mi acaba?Boşuna uygulamaları güncellemeyin. Hepsini iptal edip sadece HERE Drive'ı ve Lumia Kamerayı yükleyin. Tabi bir de Windows Insider![]()
00.30 gibi.Yeni yapının geleceği saat belli mi acaba?
Update 2 dönüyorum bende almıyor. Bazı modeller Cyan'a geçiyor, sonra da Denime.8.1 e döndükten sonra hiç sistem güncellemesi alıyor mu ? çok oldu geçmeyeli unutmuşumkazayla insider dan fast i seçtim denetlemeye korkuyorum şimdi?
Ben bunu henüz şuan öğrendim yav. Bir an 'e ben de zaten var' der gibi oldumAlın size yeni özellik
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız