Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Pc tarafı ile aynı gitmiyor hatta benim işyerindeki ve evdeki pclerde bile aynı değil. BU değişikliği farkettiğinizde telefonunuzu yeni sıfırlamış olabilirmisiniz?
bunu farkettiğim de 9.yapı vardı aslında ilk fark edimiş "başlangıç resimleri" diye bir uygulama var belki kurmuşsunuzdur bing ve daha bir çok çeşit resimler var onda ve slayt şeklinde live değişikliği sağlıya biliyor bunu denemek içim yaptığımda fark ettim ama aralarında ilişkili gitmiyordu bende de yoksa o eşitleme olayı çoktandır açık ama yeni oluyor, neyse sıfır kurulum yaptım daha sonra düzelir diye bu gün 3 günüm sıfırlamadan sonra ilk gün normaldi 2 gündür yine başladı değişmeye kurduğum bir şey etkliyor diyeceğim ama bilemiyorum işte

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
700 oyu geçti. %79 evet şimdilik.

...decode...

...decode...

Üye
Gabe anket sonuçları belli olur olmaz yapıyı yayınlayacaklarını söyledi bir twitinde. Beklemede kalın.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10575'e Yapı 10166, 10536, 10549 ve 10572(yayınlanırsa)'den geçiş yapılabilecek..

ademoz05

ademoz05

Üye
Site çoktu ama ben sanırım hayırcılardanım, hiç flash yapmakla uğraşamayacağım (sanırım uzun sürüyordur) :)

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Salıya ne kaldıki şunun şurasında

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Site çoktu ama ben sanırım hayırcılardanım, hiç flash yapmakla uğraşamayacağım (sanırım uzun sürüyordur) :)
1 kere indirdiyseniz bir daha indirmiyor ve 10 dakikadan az sürüyor :)

• Beğen
Tepkiler: ademoz05
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
10572 sürümü bu akşam yayınlanacak arkadaşlar.
Ancak 8.1den yükseltebileceksiniz.
O yüzden hadi herkes device recoverynin başına tekrar flash atmaya.
Eğer karma değer hatası almazsam ben hemen şimdi başlıyorum:eller:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10572 sürümü bu akşam yayınlanacak arkadaşlar.
Ancak 8.1den yükseltebileceksiniz.
O yüzden hadi herkes device recoverynin başına tekrar flash atmaya.
Eğer karma değer hatası almazsam ben hemen şimdi başlıyorum:eller:
İnanamıyorum ya şarj az :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birazdan Yapı 10572(sadece Windows Phone 8.1'den geçiş) gelecek ve Yapı 10575(her Windows 10 Mobile yapısından geçiş) haftaya salı gibi geliyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Önce uygulama sorununu çözmesi gerekiyordu kabul edelim mağaza açısından hiç başarılı değil kimse kendini kandırmasın uygulamalar vasatın altında
Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. Cevabı zaten biliyoruz. Neresi düzgün ki mağazası düğün olsun.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Birazdan Yapı 10572(sadece Windows Phone 8.1'den geçiş) gelecek ve Yapı 10575(her Windows 10 Mobile yapısından geçiş) haftaya salı gibi geliyor.

Bilgisayarda WDRT'yi kurarken karma değer hatası devam ediyor, çözemedim bir türlü. (Sistem Windows 10 Pro)

cadde19

cadde19

Üye
3.5 saat falan dedi hayrola taş düşmüş başlarına

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
10572 için hazırlanın 3-5 saat arası hazırlık sonrasında yayınlanacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
erhanercan

erhanercan

Üye
3.5,saat dedi hobbbaa

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefonu servise verdik ya yayınlarlar tabi peş peşe :bangin:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bilgisayarda WDRT'yi kurarken karma değer hatası devam ediyor, çözemedim bir türlü. (Sistem Windows 10 Pro)
Ben de çok uğramıştım en sonunda sıfırlayın Nsu yüklenmiştim. Ama dikkat et sıfırlama yaparsan daha 8.1'e dönüş yok.

merlin19

merlin19

Üye
O değilde Gabiye ne Galayladım rahatladım paso galaylıcam ben ona hemen güncelleme geliyor bunlar Türkçe küfürden anlıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WP8.1'e döndüm. 3,5 saate de şarjım dolar :)

Üst Alt