Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bende istiyorum aslında ama düzgün çalışsa sorun yok ve ayar kısmı pc deki gibi olsa sorun yok ama ali beyin dediği gibi normalde pc ile eşitleme yapıyor olabilir ama emin olamadım hala, ayarlar hesap ayarlarımı eşitleyici kısmında tema kısmı var bu bende hep açık onun dışında kilit ekranı bing resim olarak ayarlı şuan bunun dışında farklı bir şey yok, bu arada sorun pc arka planı da bing resimlerine göre her gün değişiyor otomotik olarak ve renklerde ona göre değiştiği için hatırlamaya çalışıyorum aynı renkler mi diye ama değil, tam olarak nasıl olduğunu anlıya bilirsem foruma yazarım, birde pc deki gibi arka plana göre sanki resme göre eşitlemiyor gibi geldi bana resimleri değiştire değiştire deniyeceğim
Şayet cep telefonuna tanıtımını yaptığınız e-posta ile bilgisayarı da açıyor iseniz;
cep telefonunda veyahutta bilgisayarda HESAPLAR ardından da AYARLARINIZI EŞİTLEYİN menüsüne giriş yaparak ya devre dışı bırakabiliyorsunuz.
Ya da açık tutarak bir kısmını kapalı, bir kısmını açık tutabiliyorsunuz..
Ben sistemin her şeyime karışmasını istemediğimden veya şimdilik oturmadığı endişesiyle kapalı tutuyorum

dakamon

dakamon

Üye
@bulutsuzgece iyi dayandın iyi dayandık. Başka birileri olsa bi sistemde bu kadar ısrar etmezdi ha gelişti gelişecek diye. Neyse biz değil onlar kaybeder.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
merlin19

merlin19

Üye
Ekipte çoğunluk iPhone yani iOS kullanıyor.
Dediğin gibi şöyle her telefonu 1 ay test edecek 5'er kişilik bir grup oluştursalar (920 grubu, 820 grubu, 930 grubu vs), sorunların çoğu bir yapıda halledilir.
Ya madem kullanmıyorlar sonuçta geri bildirimde cihaz modelleri mac id ime falan gidiyor en azından bu loglara dikkat etseler sorunu çözerler ben size diyem bunlar güncellemeden 1 hafta evel yani mobile bölümü toplanıyor bir parti yapıyor sonra işe koyuluyor log mog bakma yok yarım yamalak yazıp sonunda aha güncelleme diyorlar akıl var mantık var önizleme demek helede millete bunu açmak demek siz kullanın sistem hata loglarını yollar bizde çözelim güncelleyelim demek ama ms nin anlayışı farklı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ya madem kullanmıyorlar sonuçta geri bildirimde cihaz modelleri mac id ime falan gidiyor en azından bu loglara dikkat etseler sorunu çözerler ben size diyem bunlar güncellemeden 1 hafta evel yani mobile bölümü toplanıyor bir parti yapıyor sonra işe koyuluyor log mog bakma yok yarım yamalak yazıp sonunda aha güncelleme diyorlar akıl var mantık var önizleme demek helede millete bunu açmak demek siz kullanın sistem hata loglarını yollar bizde çözelim güncelleyelim demek ama ms nin anlayışı farklı
bu iphone kullananlar Microsoft ekibimi? gerçekten iphone mu kullanıyorlar yoksa espri mahiyetindemi söylediniz. belki iphone kullanmalarının belli bir amacı vardır aksi taktirde ben az biraz kendimi keriz hissedeceğim.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
bu iphone kullananlar Microsoft ekibimi? gerçekten iphone mu kullanıyorlar yoksa espri mahiyetindemi söylediniz. belki iphone kullanmalarının belli bir amacı vardır aksi taktirde ben az biraz kendimi keriz hissedeceğim.
Amacı o platforma verdikleri uygulamalardandır belki de çünkü kendi platformlarına verdikleri uygulamalardan kat kat güzellerde ondan

• Beğen
Tepkiler: merlin19
Aybars1979

Aybars1979

Üye
bende istiyorum aslında ama düzgün çalışsa sorun yok ve ayar kısmı pc deki gibi olsa sorun yok ama ali beyin dediği gibi normalde pc ile eşitleme yapıyor olabilir ama emin olamadım hala, ayarlar hesap ayarlarımı eşitleyici kısmında tema kısmı var bu bende hep açık onun dışında kilit ekranı bing resim olarak ayarlı şuan bunun dışında farklı bir şey yok, bu arada sorun pc arka planı da bing resimlerine göre her gün değişiyor otomotik olarak ve renklerde ona göre değiştiği için hatırlamaya çalışıyorum aynı renkler mi diye ama değil, tam olarak nasıl olduğunu anlıya bilirsem foruma yazarım, birde pc deki gibi arka plana göre sanki resme göre eşitlemiyor gibi geldi bana resimleri değiştire değiştire deniyeceğim
Pc tarafı ile aynı gitmiyor hatta benim işyerindeki ve evdeki pclerde bile aynı değil. BU değişikliği farkettiğinizde telefonunuzu yeni sıfırlamış olabilirmisiniz?

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Valla bende bu yazılım devi (!) ni.beklemekten bıktım açıkçası android sevmiyorum dolar duşse biraz iphone almayı düşünüyorum yazıktır yani 3 yıldır ilerledikleri yok bence varsa da ben göremedim mobil bakımdan hiç iyi gitmiyorlar bu işi becereceklerini sanmıyorum bundan sonra da üst seviye bi lumia alacağımı sanmam sistem tamamen oturana kadar (oturacağını da sanmıyorum)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Valla bende bu yazılım devi (!) ni.beklemekten bıktım açıkçası android sevmiyorum dolar duşse biraz iphone almayı düşünüyorum yazıktır yani 3 yıldır ilerledikleri yok bence varsa da ben göremedim mobil bakımdan hiç iyi gitmiyorlar bu işi becereceklerini sanmıyorum bundan sonra da üst seviye bi lumia alacağımı sanmam sistem tamamen oturana kadar (oturacağını da sanmıyorum)
1000tl den fazla 1 kuruş para vermem telefona hatta 300-500tl bile çok geliyor gözüme.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ThunderblastX
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
1000tl den fazla 1 kuruş para vermem telefona hatta 300-500tl bile çok geliyor gözüme.
Önce uygulama sorununu çözmesi gerekiyordu kabul edelim mağaza açısından hiç başarılı değil kimse kendini kandırmasın uygulamalar vasatın altında

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
birçok arkadaş için söylüyorum , böyle yaparsanız zaten sistemden zevk alamazsınız. lumia 640xl kullanan arkadaşlarım var. w10 gerçekten aşırı iyi o cihazlarda. ben 1520kullanıcısıyım. aşırı iyi olmasa da çok problem yaşamadım. kusuru hep karşıda değil biraz da kendi cihazlarımızda arıyalım. kaç paralık cihaz kullanıyoruz da burada 2000-3000 tl lik iphone u savunuyoruz? bizim cihazları seviyesini aplle a vursak 1520 5s e tekabül olsa 920 4s e 520 filan iphone 3g ye tekabül eder. iphone 3g kullananlar bilir. 520 ondan 100 kat iyidir...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gençler Twitter'a gelin Gabriel Aul anket yapacak. Muhtemelen mobil içindir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gabriel, 10. yapıya geçiş için 8.1'e dönme sorununun çözüldüğünü bildirdi. Yapı 10575 ve üstünde bu sorun çözülmüş.

cadde19

cadde19

Üye
10547 diye birşeyler yazıyor gabe anlayan var mı ?
10549 un hataları mı giderilmiş anlayamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
10536'dan yükseltme sorununu Yapı 10575 ile çözmüşler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fakat ellerinde yeni özellikler geliştirilmiş batarya performansına sahip 10572 yapısı varmış.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorusu şu 10572'yi geçiş sorununu çözmeden yayınlayalım mı?
Haydi ankete:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fakat 10572 de Build to Build yükseltme sorunu çözülmediği için yüklemek isteyenlerin yeniden flaş atması gerekiyormuş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@GabeAul Let us know what you'd like us to do by going here:

Buyrun arkadaş anket burada

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yine çöktü anket sitesi yeter ya :ehe Muhtemelen anket evet çıkacak ve birkaç gün sonra yayınlayacak.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
10575 için gelecek salı demiş sanırım

Üst Alt