bozkirdangelen
Üye
Şayet cep telefonuna tanıtımını yaptığınız e-posta ile bilgisayarı da açıyor iseniz;bende istiyorum aslında ama düzgün çalışsa sorun yok ve ayar kısmı pc deki gibi olsa sorun yok ama ali beyin dediği gibi normalde pc ile eşitleme yapıyor olabilir ama emin olamadım hala, ayarlar hesap ayarlarımı eşitleyici kısmında tema kısmı var bu bende hep açık onun dışında kilit ekranı bing resim olarak ayarlı şuan bunun dışında farklı bir şey yok, bu arada sorun pc arka planı da bing resimlerine göre her gün değişiyor otomotik olarak ve renklerde ona göre değiştiği için hatırlamaya çalışıyorum aynı renkler mi diye ama değil, tam olarak nasıl olduğunu anlıya bilirsem foruma yazarım, birde pc deki gibi arka plana göre sanki resme göre eşitlemiyor gibi geldi bana resimleri değiştire değiştire deniyeceğim
cep telefonunda veyahutta bilgisayarda HESAPLAR ardından da AYARLARINIZI EŞİTLEYİN menüsüne giriş yaparak ya devre dışı bırakabiliyorsunuz.
Ya da açık tutarak bir kısmını kapalı, bir kısmını açık tutabiliyorsunuz..
Ben sistemin her şeyime karışmasını istemediğimden veya şimdilik oturmadığı endişesiyle kapalı tutuyorum
Muhtemelen anket evet çıkacak ve birkaç gün sonra yayınlayacak.