serinaga
Üye
Bağlantı adı ve parolasını değiştirerek denediniz mi?
Acaba sadece Lumia 920'de mi bir sorun var
Olmazsa akşam eve geçince tekrar bir deneyeyim.
Evet bağlantı adını ve parolayı değiştirerek yaptım ...
Bağlantı adı ve parolasını değiştirerek denediniz mi?
Acaba sadece Lumia 920'de mi bir sorun var
Olmazsa akşam eve geçince tekrar bir deneyeyim.
Sorunlar çözülmez ise Apple ve Samsung sağdan son çıkışbence sorunların düzelmesini beklemeyin.Sorundsuz yapıya geçin ( Denim )

kilit ekranında kapanma olarak ses kaydıda öyle çalışıyor bende telefon karardığında duruyor ve uyarı geliyor diğer modellerde de aynıdır haralde ama tabiki wifi paylaşımının böyle olmaması gerekiyorLumia 920'de çoktandır sorun var.
Önceki yapılarda da böyleydi.
Ekran karardığında bağlantı kesiliyor.
Örneğin evdeki tabletten telefona bağlanıyorum.
Telefonun ekranı karardığında tablette bi bakıyorum ki bağlantı kesilmiş, ama telefonda güya hala mobile hotspot açık görünüyor.
Kilit ekranını süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorum.
Denim iyide belki bir yenilik ve özellik gelmiştir diye umut ediyor insanlarbence sorunların düzelmesini beklemeyin.Sorundsuz yapıya geçin ( Denim )

Şu da bir gerçek ki, windows mobile 10 Teknik Previev sürümünü gören, her ne sebeple olursa olsun denim'e döndükten bir kaç gün sonra yine dayanamayıp Windows 10 Mobile TP ye geri dönüyor.
Döne döne adımız döndü ye çıkacak.
Bende de öyle oluyor idi.. Sildim, telefonu kapatıp açtım, ve yeniden yükledim.Office güncellemeleri bende inmiyor. Ayrıca insider uygulamasıda inerken hata veriyor. Neden acaba?
Tahminime göre, Microsoft nokia uzmanlarıyla bağlantısı çok kısa kesti ve o arada da sistemi yenileme girişimlerinde bulundu.W10M Preview'de WP8.1'e göre cezbedici gelişmeler var ancak sistem yarım yamalak çalışıyor.
Hal böyle olunca insan arada kalıyor; 8.1'e dönsen yeni özelliklerden mahrum kalacaksın, dönmesen yamalı sistemin kahrını çekeceksin.
Her yerde sürdürülüyor-yükleniyor ekranları, doğru dürüst çalışmayan uygulamalar ve ayarlar....
İki ucu Microsoft'lu değnek...
İnşallah Finalde herşey rayına oturur.
Gerçekten finaldeki durum nasıl olacak çok merak ediyorum.
W10M Preview sürecinden hatta daha öncesinden beri haber sitelerine sızan bilgilerden, pek çok özelliğin kodlar arasında gömülü fakat kullanıma kapalı olduğunu, bir o kadar özelliğin proje aşamasında, bir o kadarının da test aşamasında olduğunu biliyoruz.
Lakin kullanıcıya imbikten su damlar gibi gıdım gıdım veriyorlar.
Aslında yapılacak her şey hazır da, sisteme düzgün bir şekilde monte edemediler.
Bir yerini çeksen öbür tarafı yırtılıyor.
Tüm özelliklerle oturmuş bir sistemin 2 ayda oluşacağına inanmak çok zor.
Bekleyelim bakalım.
Office güncellemeleri bende inmiyor. Ayrıca insider uygulamasıda inerken hata veriyor. Neden acaba?
Arama motoru şimdilik değiştirilemiyor, bir sonraki yapıda veya verilirse ara bir local güncelleme ile değiştirilebilir olacaktır.Arkadaşlar edge ana sayfasını ve arama motorunu nasıl değiştirebilirim?Yardımcı olur musunuz?
Bende de öyle oluyor idi.. Sildim, telefonu kapatıp açtım, ve yeniden yükledim.
Tahminime göre, Microsoft nokia uzmanlarıyla bağlantısı çok kısa kesti ve o arada da sistemi yenileme girişimlerinde bulundu.
ve tabiki bu durum MS deki yazılımcıları da olumsuz yönde etkilemiş olabilir.
Az çok acizane bu yazılım işinde olduğum için yeni bir şeyler ortaya çıkarırken en küçük bir hatanın bile yuvarlanan kar topu gibi büyüdüğünü yaşamışımdır.
Sanıyorum MS şöyle dedi "mevcut yazılımın üzerine yazmaktansa her şeyini kendim yazdığım, kendim planladığım yazılımla sıfırdan başlayayım daha iyi "
Ancak, win 10 mobile nin şu anki duruşuyla sağlam temellere dayalı olarak hazırlandıktan sonra çok ilerleyeceğini umut ediyorum.
En önemlisi de MS 'nin bu sahada ben de varım demesinin android ve iOs platformlarına da hız ve iveme kazandıracağını, bu durumun da kullanıcılar olarak bize daha iyi daha güzel yazılımlar olarak geri döneceğini düşünüyorum.

Edge ana sayfa değişiyormu?Arama motoru şimdilik değiştirilemiyor, bir sonraki yapıda veya verilirse ara bir local güncelleme ile değiştirilebilir olacaktır.
NOT: Bu yanıt Windows 10 Mobile kullandığınız varsayımına göre verildi . : ) )
Ayrıca 8.1 sürümünde iken arama moturunu değiştirip. Windows 10 Mobile 10 ncu yapıyı yüklemeniz durumunda sanıyorum düzeliyor, ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değer mi onu da düşünmek lazım.
Şu anda ben 8.1 deyim ie de de durum aynı,mesela maxicep te her yenileme de reklam çıkıyor![]()
Eyvallah ya, bunu daha önce niye söylemedin ki
Bi dakika,pc de aynı görünüme geçti ama bu olmadı şimdi.

Kullanmadığım için bilgim yoktur, bilen arkadaşlara duyurulur.Edge ana say
Edge ana sayfa değişiyormu?
Edge ana say
Edge ana sayfa değişiyormu?
Kullanmadığım için bilgim yoktur, bilen arkadaşlara duyurulur.
2 ay da başarmaları imkansız daha uzun yolu var bu "sistemin" ..Zaten şu W10M sürecine başladıklarından beri sistemin temelini bir oturtamadılar ki.
Sistem çok hantal ve hatalı çalışıyor.
Her uygulama açılırken 2-3 saniye ile 7-8 saniye arasında bekletiyor, sürdürülüyor-yükleniyor yazıları hala bezdirici, ayar ve uygulamaların hatta menülerin çoğu yarım yamalak çalışıyor ya da hiç çalışmıyor.
Sistemin oturmuş bir bütünlüğü yok.
Sanırım bu yüzden son birkaç yapıdır ufak rötuş ve eklemeler dışında yeni özellik eklemeye ara verdiler.
Şu an adam gibi çalışır bir sistem oluşturmaya uğraşıyorlar.
Ama her seferinde bir yeri cortluyor, olmadık yerlerden olmadık hatalar fışkırıyor.
Günlük hayatta iPhone kullanmaktan, düzgün bir test sürecinden geçirmiyorlar.
2 aylık sürede imkansızı başarabilecekler mi bakalım...
2 ay da başarmaları imkansız daha uzun yolu var bu "sistemin" ..
döviz ve vergilerden dolayıda fiyatlar uçtu yeni telefon almazsam eğer 1 sene daha mecbur kullancam 920 yi bu yüzden w10 için ek özellik gelmesede düzgün çalışan bir sistem gelmesini bekliyorum,sonuçta güncelleme güncellemedir,inşallah aralık ayında tüm cihazlara güncelleme verilir