Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
10. yapıda Wifi Paylaşımında sorun yaşayan var mı?

Wifi Paylaşımı ayarlarına girdim, wifi adını ve şifresini düzenledim.
Sonra Android tabletten telefonun wifisine bağlandığım anda telefon restart etti.
Acaba bir seferlik bir şey mi diye 2. kez denedim, yine aynı.
Sanırım wifi hotspot'u yine bozmuşlar
:off:
bozmuşlar maalesef bende arkadaşla paylaşacaktım interneti telefon kafayı yedi resmen dondu sonrada restart çektim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sonra Android tabletten telefonun wifisine bağlandığım anda telefon restart etti.
Dün test ettim sıkıntı olmadı.

serinaga

serinaga

Üye
Bugün sabah telefona küçük bir konfigürasyon güncellemesi geldi haberiniz olsun.
Telefon güncellemelerini kontrol edin. (Tabi öncesinde Windows İnsider yüklü ve ayarlı olmalı)

Bu arada OneNote, Excel, Powerpoint ve Outlook Posta güncellendi.

Aman Özgür ben bulaşmayacağım şimdilik, çok şükür dün akşamdan beri telefon anca kendine geldi. Hayret cayır cayır yanan telefon şimdi çok sakin. Aman nazar değmesin :)

Hemen deniyorum ...
Gayet iyi çalışıyor, S4 ile bağlandım şimdi ...
Bu arada diğerlerini denemedim ama, RINGTONES ile bildirim seslerini ve telefon zil seslerini kaydettiğimizde telefon artık görüyor, önceki yapılarda görmüyordu ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hemen deniyorum ...
Gayet iyi çalışıyor, S4 ile bağlandım şimdi ...

Bağlantı adı ve parolasını değiştirerek denediniz mi?

Acaba sadece Lumia 920'de mi bir sorun var :hmmm

Olmazsa akşam eve geçince tekrar bir deneyeyim.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Wifi den intirneti diğer cep için paylaştırdım. Sorun çıkmadı.
Ayrıca 9 cu yapıda da sorun yoktu, şu anki 10 ncu yapı da çok iyi gidiyor. (Tahtaya vuralım)

Bir de geçen hafta 10 ncu yapıyı yükledikten hemen sonra otomatik olarak kısa bir güncelleme geldi..

Bu güncellemenin neleri düzelttiğiyle veya yenilikleriyle ilgili bilgisi olan var mı?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
en az 4 -5 defa denemişimdir internet paylaşımı benim telefonda sorunlu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Wifi den intirneti diğer cep için paylaştırdım. Sorun çıkmadı.
Ayrıca 9 cu yapıda da sorun yoktu, şu anki 10 ncu yapı da çok iyi gidiyor. (Tahtaya vuralım)

Bir de geçen hafta 10 ncu yapıyı yükledikten hemen sonra otomatik olarak kısa bir güncelleme geldi..

Bu güncellemenin neleri düzelttiğiyle veya yenilikleriyle ilgili bilgisi olan var mı?

Ekran kapanınca wifi paylaşımının kesilmesi saçmalığı bu yapıda da devam ediyor mu?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende önce bağlantı yapmadı.. Ama bir mesaj da vermedi..
Sonra acaba şifreyi hatalımı girdim diye paylaşım sifresini sadece rakamlardan yazdım, ardında da telefonun oradaki paylaşım adını değiştirdim.
ardından da sorunsuz olarak giriş yapıldı.
Ekran kapanınca wifi paylaşımının kesilmesi saçmalığı bu yapıda da devam ediyor mu?
Bende sorun olmadı, çünkü ekran kapanması 30 saniyeye ayarlı..Yani bağlantıdan kısa süre sonra ekran karardı.
Paylaşım yaptığım diğer cepte internete de giriş yaptım sorun görülmedi..

Ekran veya zaman aşımıyla ilgili şöyle bir sorun oluyor.
Diyelim ki bir şeylerle uğraşıyorsunuz, yani ekran faal çalışıyor, zaman aşımının durması lazım.. Bir bakıyorum 30 saniye dolmadan ekran kapanıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende önce bağlantı yapmadı.. Ama bir mesaj da vermedi..
Sonra acaba şifreyi hatalımı girdim diye paylaşım sifresini sadece rakamlardan yazdım, ardında da telefonun oradaki paylaşım adını değiştirdim.
ardından da sorunsuz olarak giriş yapıldı.

Bende sorun olmadı, çünkü ekran kapanması 30 saniyeye ayarlı..Yani bağlantıdan kısa süre sonra ekran karardı.
Paylaşım yaptığım diğer cepte internete de giriş yaptım sorun görülmedi..

Diyelim ki bir şeylerle uğraşıyorsunuz, yani ekran faal çalışıyor, zaman aşımının durması lazım.. Bir bakıyorum 30 saniye dolmadan ekran kapanıyor.

Şimdi arkadaşın Note5 telefonundan benim Lumia 920'ye bağlanmayı denedim işyerinde.
Aynen sizdeki gibi ilk denemede bağlanmadı, mesaj da vermedi. İkinci denemede bağlandı.

Acaba evde LG tabletten bağlanmaya çalışınca neden telefon kendini resetledi :hmmm
Eve gidince bir tekrar deneyeyim.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
az önce kardeşimin Lumia 735 le test ettim bağlantı adını ve şifreyi değiştirdim bu sefer bağlandı ekranı kapatıncada bağlantı kesilmesi olmadı
iki gün önce arkadaşım nokia N8 le bağlanmaya çalışınca telefon donmuştu inşallah bu sefer bağlanır

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
az önce kardeşimin Lumia 735 le test ettim bağlantı adını ve şifreyi değiştirdim bu sefer bağlandı ekranı kapatıncada bağlantı kesilmesi olmadı

Yaa çok enteresan şeyler oluyor Lumia 920'de...

Wifi paylaşımını açıp arkadaşın Note5'ini benim tele bağlıyorum, ekran kapanma süresini 30 saniyeye ayarlıyorum, ekran kapanmıyor.
1 dakikaya ayarlıyorum, yine kapanmıyor.
Elle kapatıyorum, o zaman 5-10 saniye sonra bağlantıyı kesiyor.
Valla ben çözemedim bu işi.
Sanırım yine saçmalamışlar wifi hotspot olayında.
Ortaya karışık durum söz konusu...

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
kamil5028347

kamil5028347

Üye
diğer telefonlarla test etme şansım olursa bilgilendiririm lumia 735 rahatlıkla sorunsuz bağlandı hiç bir kesinti de olmadı ekran kapanınca

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bende de tam tersi durum söz konusu wifi paylaşımı açıkken ekran kapanmıyor.
Hatta açık değilken de kapanmıyor. (Normal durumda)
Allah Allah :hmmm

Edit:
Telefonu yeniden başlattım.
Bu sefer ekran süresinde kapanmaya başladı, ancak ekran kapanınca wifi hotspot'un kesilmesi sorunu devam ediyor. :hmmm Hal böyle olunca kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorum.

Eğer diğer modellerde sorun yoksa Lumia 920'de sorun var demektir.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende de tam tersi durum söz konusu wifi paylaşımı açıkken ekran kapanmıyor.
Hatta açık değilken de kapanmıyor. (Normal durumda)
Allah Allah :hmmm

Edit:
Telefonu yeniden başlattım.
Bu sefer ekran süresinde kapanmaya başladı, ancak ekran kapanınca wifi hotspot'un kesilmesi sorunu devam ediyor. :hmmm Hal böyle olunca kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorum.

Eğer diğer modellerde sorun yoksa Lumia 920'de sorun var demektir.
Telefon sana subluminal mesaj veriyor:ehe

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dün test ettim sıkıntı olmadı.

Lumia 920'de çoktandır sorun var.
Önceki yapılarda da böyleydi.
Ekran karardığında bağlantı kesiliyor.

Örneğin evdeki tabletten telefona bağlanıyorum.
Telefonun ekranı karardığında tablette bi bakıyorum ki bağlantı kesilmiş, ama telefonda güya hala mobile hotspot açık görünüyor.
Kilit ekranını süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ah şu sorunlar ne zaman çözülecek

merlin19

merlin19

Üye
Lumia 920'de çoktandır sorun var.
Önceki yapılarda da böyleydi.
Ekran karardığında bağlantı kesiliyor.

Örneğin evdeki tabletten telefona bağlanıyorum.
Telefonun ekranı karardığında tablette bi bakıyorum ki bağlantı kesilmiş, ama telefonda güya hala mobile hotspot açık görünüyor.
Kilit ekranını süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyorum.
Aynı sorun Wp 10 Yapı 9 Lumia 925 te mevcut ekran kilitlendiğinde wifi den atıyor dün benim 930 a birşeyler kurayım dedim eşimin telefondan wifi paylaştım şak şak attı çare olarak ekran kilidini sınırsız yaptım aynı olayları 920 de de yaşamıştım anlayacağınız ms nin birşeyleri düzelttiği falan yok aksine görüntü yapıyor alt tarafta herşey karman çorman 930 ile yapı 9 a 15 gün dayandım yapı 10,a sadece 2 gün sabrettim böyle bir cihaz sapıtıyorsa daha ne diyelim wp 8.1 üzerinden kurduk sıfır format attık temiz kurulum yaptık gene nafile değişen birşey yok boşu boşuna yıllarca çektik kahır kimse demesin zorlamı verdiler diye hayır ama 4 yıl da şu sistem oturacağı yere batıyor biraz insanlara saygılı olmaları lazım parayı kimse sokaktan toplamıyor dişinden tırnağından artır istediğin telefonu al 930 u 6 ay aradım çile çek 1850 ₺ bayıl ama gör ki vasat cihazda sorun yok sorun ms nin işletim sistemi artık çözmeleri lazım şu anda madur insanlar t.c devletinde mahkemeye verse ms yi ayıplı mal satıyor diye milyar dolar ceza yer kalıbımı basıyorum cihazlar sorunsuz sorun işletim sistemi bence sanayi bakanlığına bastıralım demo surüm gibi işletim sistemi ile cihaz sokamasınlar şart koysunlar illa oturmuş bir sisteme izin verilsin bu nedir abi deneme tahtası olmaktan 4 yıldır kurtulamadık ilk cihazlarımız eskidi gitti 2. Cihazlar gitti 3. Nesil wp lere geçtik sistem hala aynı kaç cihazın çöp olması gerekiyor daha

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
bence sorunların düzelmesini beklemeyin.Sorundsuz yapıya geçin ( Denim )

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt