ne gibi değişiklikler gelmiş ki?Arkadaşlar yeni Facebook Beta'yı yüklemeyi unutmayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne gibi değişiklikler gelmiş ki?
ne gibi değişiklikler gelmiş ki?
- Yeni görünüm
- Yorumlardaki çıkartmaları görebilme
- Resimleri açıp kapatmada yeni animasyonlar
- İnteraktif bildirim desteği
Evetbu güncelleme sadece w10 için mi geçerli peki?
4'lü olan mı? 4.5 inç yeterli değil galiba 4.7 inç sorunsuz kullanıyorum.925 de yatay olmadığı zamanlarda görev yöneticisi açılmıyor ve bazen telefon yatay olmuyor çözüm olarak telefonu yatay konuma getirdiğiniz zaman yön kilidini açın
Şimdi denedim yeni gelmiş, hoş gelmiştelefon aramalarında karşı taraf açınca titreşim varmıydı yoksa yenimi geldi. Çünkü ben yeni farkettim

Millet hemen yardırmış 

Efsane şimdilik735 te kullanan var mı ?
En iyi yapı diyebilirim.Sabah sabah yine onlarca sayfa okuttunuz bana. Alacağınız olsun.Millet hemen yardırmış
İşi gücü bıraktım telefonu 8.1'e döndürüyorum.
@papakudioflu hocam, bende ilk Windows Phone Recovery Tool u açtığımda, güncelleme istedi. PC işletim sistemi 8.1 Pro. Güncelleme sonrası program değişti ve adı Windows Device Recovery Tool oldu. Telefonu bağladığımda anında algıladı. Lumia 920 olarak gösterdi fakat tıklayınca hata verdi. Bende bir önce sayfaya geri döndüm ve telefon algılanmadı butonuna tıkladım. Sonraki pencerede Lumia telefonu seçtim. Program telefonumu algılamaya çalıştığı diğer ekrana geçti. O benim kablo ile bağlı telefonu ararken ben telefonu resetledim. Telefonda Nokia yazısı çıktığı anda algıladı ve yükle butonu geldi. Şu an 1.57 gb lık 8.1 dosyaları indiriliyor. Yeni macera da böylece başlamış oldu.![]()