@bulutsuzgece
Abi şarj beklemeden bile bariz çok daha iyi
Ayrıca lumia 525 ile değerlendireyim. Gece boyu cihaz kurdu ve hiç ellemedim. Bir ara çarklar bitti nokia yazısı geldi cmd de kod yazar gibi üstte kod yazdı gitti reset attı açıldı

Sonra ilk biraz kastı takıldı sapıttı hemen düzeldi. Şimdi kurcaladım deştim ne var ne yok bulduğum bilgi ve hatalar :
Ayarlar sistem görüntüde bize %125-%150 seçeneği geliyor ikisini de denedim 4. Kolon ve 5. Kısayol gelmiyoe yada edge değişmiyor. Sanırım 4" ekran bunlar için yeterli değil yada cihazın tüm güncellemelerini yapmadım ondan

Mesajlaşmaya girdiğinizde deneyin hepiniz mesaj silme tuşuna basın klavyeden sürekli mesaj yazdığınızı sanıp karakter sayısı kısmı artıyor. İlginç bir hata :/
Ayalarda akış cidden mükemmel cihaz dehşetül vahşet hızlanmış
Tüm herşeyde yükleniyor yazısı çok kısa cihazda çok kurulu bişeyler yok ondan belkide sürdürülüyora hiç denk gelmedim

Kısacası günlük kullanıma da uygun diyebilirim ama yine de kendi yağında kavrulamayan flash atamayanlar bulaşmasın her cihazda aynı tepkiler olmayabilir.

İlk defa insider sürümünde kutluyorum bir seviyeye gelinebildi ve şuansan sonra bir gelecek var. Bir sonrakinde daha stabil olacaktır eminim ve bu durum kalıcı olduğunda eminim diğer sistemlerden önce bazı şeyler gelecektir