Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
ilk bug ı buldum sanırım 4 karolu 920de geri butonuna basınca uygulamalar açıldı ilk seferde sonrasında tekrar açamadım o multitasking ekranını

ademoz05

ademoz05

Üye
Pek birşey demeyeceğim. Sadece; adamlar yapmış .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
9.yapıdan geçiş ile ilgili hiç haber filan yok mu?Yani bir kaç güne çıkabilir tarzında yoksa büyük ihtimalle 9.yapıda kalacağım
9. yapıdan kesinlikle geçilemeyecek dendi. 11. Yapıyı beklemek kalıyor. Ona geçilecekmiş.
En erken 1 haftaya gelir dedi.

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Veriler tasınıyor 17/21de kaldı %61de. 20 dkdır böylre

zaakaan

zaakaan

Üye
Ben bayağı sevdim bu yapıyı ya. APK dosyalarıda güncellenince tadından yenmez. :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
9. yapıdan kesinlikle geçilemeyecek dendi. 11. Yapıyı beklemek kalıyor. Ona geçilecekmiş.
En erken 1 haftaya gelir dedi.
1 hafta daha dayanırım o zaman yapacak birşey yok.Teşekkür ederim bilgi için hocam

• Beğen
Tepkiler: ON9
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ben bayağı sevdim bu yapıyı ya. APK dosyalarıda güncellenince tadından yenmez. :)

İş dolayısıyla anca arada göz atabiliyorum. APK dosyaları gelince yada elinde olunca beni bi zahmet dürter misin Arkadaşım? :gul:

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar apk yüklemek için yeni güncelleme gelince portlama aracına,
1 : Acaba illa herkes kendi mi portlatacak ?
Ya da buradan birinin portladığı uygulamayı bir yere upload etse ben de o apk yi yükleyebilir miyim pc kullanmadan ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Günlük kullanım için uygunmu şu anda ? (920)

saynesim

saynesim

Üye
yine her şey yarım yamalak ne saçma ya telefon arama kaydı İngilizce kel nasıl yapıyor hiç mi kontrol etmeden yayımlıyorlar millet uzaydan su buluyor bunlar koskoca yazılım devi adam gibi bir güncelleme Microsoft çıkaramıyor

ON9

ON9

Üye
yine her şey yarım yamalak ne saçma ya telefon arama kaydı İngilizce kel nasıl yapıyor hiç mi kontrol etmeden yayımlıyorlar millet uzaydan su buluyor bunlar koskoca yazılım devi adam gibi bir güncelleme Microsoft çıkaramıyor
Marsta su bulan cihazın yazılımından bize vakit kalmıyordur kesin.
Gönderen Pollyanna :D ;)

csH

csH

Üye
4 kolon biraz küçük geldi gözüme 930da

ishanemir

ishanemir

Üye
Şimdilik iyi gidiyor gibi ..şarjı ise bariz belli .gayet güzel

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şimdilik iyi gidiyor gibi ..şarjı ise bariz belli .gayet güzel

Şarj olayı bir iki gün sonra netleşir.
Ben de birazdan yükleyeceğim yeni yapıyı.
İzlenimlere bakılırsa, her halükarda 9. yapıdan iyi gibi...

emz

emz

Üye
@bulutsuzgece
Abi şarj beklemeden bile bariz çok daha iyi :)

Ayrıca lumia 525 ile değerlendireyim. Gece boyu cihaz kurdu ve hiç ellemedim. Bir ara çarklar bitti nokia yazısı geldi cmd de kod yazar gibi üstte kod yazdı gitti reset attı açıldı :D Sonra ilk biraz kastı takıldı sapıttı hemen düzeldi. Şimdi kurcaladım deştim ne var ne yok bulduğum bilgi ve hatalar :
Ayarlar sistem görüntüde bize %125-%150 seçeneği geliyor ikisini de denedim 4. Kolon ve 5. Kısayol gelmiyoe yada edge değişmiyor. Sanırım 4" ekran bunlar için yeterli değil yada cihazın tüm güncellemelerini yapmadım ondan :hmmm
Mesajlaşmaya girdiğinizde deneyin hepiniz mesaj silme tuşuna basın klavyeden sürekli mesaj yazdığınızı sanıp karakter sayısı kısmı artıyor. İlginç bir hata :/
Ayalarda akış cidden mükemmel cihaz dehşetül vahşet hızlanmış :D
Tüm herşeyde yükleniyor yazısı çok kısa cihazda çok kurulu bişeyler yok ondan belkide sürdürülüyora hiç denk gelmedim :ehe
Kısacası günlük kullanıma da uygun diyebilirim ama yine de kendi yağında kavrulamayan flash atamayanlar bulaşmasın her cihazda aynı tepkiler olmayabilir. :)
İlk defa insider sürümünde kutluyorum bir seviyeye gelinebildi ve şuansan sonra bir gelecek var. Bir sonrakinde daha stabil olacaktır eminim ve bu durum kalıcı olduğunda eminim diğer sistemlerden önce bazı şeyler gelecektir :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, suyunsesi, ceza87 ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ayalarda akış cidden mükemmel cihaz dehşetül vahşet hızlanmış :D
Tüm herşeyde yükleniyor yazısı çok kısa cihazda çok kurulu bişeyler yok ondan belkide sürdürülüyora hiç denk gelmedim :ehe

Benim için bu ayrıntı yeterli.
9. yapı beşinci günden sonra kanser sebebiydi :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz ve bozkirdangelen
m542tf

m542tf

Üye
L1520 de sistem görüntü %175 ile başlıyor %300 e kadar önerilen %250 ama.

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar windowsphone konusunu başka hangi sitelerden takip ediyorsunuz dh hariç var mı aktif bir konu başka yerde ?

Üst Alt