Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oçak ayına çok var lumia620 var elimde bozuldu yaptırmak istemiyorum zar zor idare ediyorum 4aydır nekadar dayanır bilmiyorum 950 almak istiyorum ama 3 ay daha bekleyemem başka tel öneren varmı 2000 tlye kadar yolu var

Eğer yine Windows Phone alacaksanız şu an üst seviye olarak sadece Lumia 930 ve Lumia 1520 var.
Ancak bunlardan birini alırsanız, 3 ay sonra yeni cihazlar geldiğinde pişman olma ihtimaliniz yüksek.

O yüzden eğer Lumia 620'yi ucuza tamir ettirme imkanınız varsa, öncelikli olarak bu yola başvurun ve 3 ay idare etmeye çalışın.

emz

emz

Üye
Gençler mağazaya bağlanamıyorum hiçbir şekilde girmiyor edge yada mağaza uygulaması. Bende mi böyle herkeste mi? Wifi ve mobil veri hiçbiri girmedi :S

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gençler mağazaya bağlanamıyorum hiçbir şekilde girmiyor edge yada mağaza uygulaması. Bende mi böyle herkeste mi? Wifi ve mobil veri hiçbiri girmedi :S
Kendimi genç kabul ederek cevap vereyim.. :))
Seçenekler..
1- İnternet bağlantınızı kapatıp bir iki dakika sonra tekrar açarak deneyin..
olmaz ise
2- Telefonu kapatarak yeniden açın veya KAPATMA TUŞU + SES AZALTMA TUŞ una aynı anda basılı tutun ve titreme gelinceye kadar devam edin.. telefon kapanıp açılınca tekrar mağazaya girmeyi deneyin..

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Kendimi genç kabul ederek cevap vereyim.. :))
Seçenekler..
1- İnternet bağlantınızı kapatıp bir iki dakika sonra tekrar açarak deneyin..
olmaz ise
2- Telefonu kapatarak yeniden açın veya KAPATMA TUŞU + SES AZALTMA TUŞ una aynı anda basılı tutun ve titreme gelinceye kadar devam edin.. telefon kapanıp açılınca tekrar mağazaya girmeyi deneyin..
Benim gözümde tüm forum arkadaşlarım genç :sirit:

• Beğen
Tepkiler: ceza87, kimbilir_01 ve bozkirdangelen
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Telefonu kendi içinden ya da kapalı iken fonksiyon tuşları yardımıyla sıfırla
ve ardından da hiç bir güncelleme yapmadan bilgisayara bağlayarak 8.1 yükle..
Sanırım bu şekilde olmalı..
Kendi içinden de denedim,fonksiyon tuşları ile de denedim.Telefon hemen yeniden başlıyor.İçindeki resimleri siliyorum gidiyor,kapatıp açınca geri geliyor.İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.Servise gönderdik sonra

saynesim

saynesim

Üye
Sizce bugün yeni yapı gelirmi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Cüzdan(1.1.15203.0 > 1.1.15271.0) güncellendi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
baya büyük gelişme içerisinde ama sıkıntılarda had safhada birkere sapıklar için birebir bir uygulama olmuş. (bizzat başıma geldiki ben hep kaldırdım telden skype ı son 1 haftadır kullanmaya çalışıyorum) diğer bir hususta kişi listesine ekleme çıkarma olayı birisini eklemeden herhangi bir kişi görüntülü arama yapabiliyor. normal aile bireyinin kullanacağı bir uygulama olmaktan çok uzak şuaşamada çoluk çocuğunuz pc nin başında saçma sapan şeylerle karşılaşabilir ben pcde otomatik açılışı engelledim o yüzden.

stockton

Üye
baya büyük gelişme içerisinde ama sıkıntılarda had safhada birkere sapıklar için birebir bir uygulama olmuş. (bizzat başıma geldiki ben hep kaldırdım telden skype ı son 1 haftadır kullanmaya çalışıyorum)

Nasıl yani? Ekleme yapmadan görüntülü arama olayı yüzünden mi, yoksa başka açıklar da mı var?

alaca61

Üye
Yan tuşlar ve ekranın hen ust satır yani hızlı işlem merkezi. Açılmıyo ekran değişimi gerek oda 120 tl hepsi 160 filan tutuyor yaptırıp satsam o parayı etmez

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Aslında eskiyi getir, yeniyi indirimli al kampanyası çok iyi olur. Modele göre mesela 500 tlye varan indirim yapsalar 10 numara kampanya olur

• Beğen
Tepkiler: mp2934
merlin19

merlin19

Üye
Biz bu Gabiden ne çektik be Adamdan Wp için güncelleme istiyoruz o Pc için veriyor Biz Wp diyoruz o Skype diyor Biz hala Wp diyoruz O Mesajlaşma diyor arkadaşlar bizim ingilizcede sıkıntı mı var yoksa Gabi ingilizce bilmiyormu aklıma başka birşey gelmiyor sattıracak bana telefonu zorla bu adam

• Beğen
Tepkiler: serinaga, BLasTeaR ve kimbilir_01
enessrsy

enessrsy

Üye
Biz bu Gabiden ne çektik be Adamdan Wp için güncelleme istiyoruz o Pc için veriyor Biz Wp diyoruz o Skype diyor Biz hala Wp diyoruz O Mesajlaşma diyor arkadaşlar bizim ingilizcede sıkıntı mı var yoksa Gabi ingilizce bilmiyormu aklıma başka birşey gelmiyor sattıracak bana telefonu zorla bu adam

En son bizden biri kaynananı eşekler kovalasın demişti o zamandan beri bi değişti adam :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, GianniInfantino, ceza87 ve 3 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 1520 hepsiburadada 1399 tl olmuş

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve trepcan
afwerker

afwerker

Üye
Yeni güncelleme biran önce gelse. sistem iyice şişti uygulamalardan atmalar, Şarjda takılı iken aşırı derecede ısınmalar şarjın çabuk bitmesi sıfırlamakta istemiyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni güncelleme biran önce gelse. sistem iyice şişti uygulamalardan atmalar, Şarjda takılı iken aşırı derecede ısınmalar şarjın çabuk bitmesi sıfırlamakta istemiyorum

İnşallah yeni yapıda şişme sorunu düzelmiştir.
Geçenlerde biri twitter'dan Gabe'e bu konuyu iletmişti, Gabe'de ilgili foruma sorunu anlatan bir konu açın inceleyelim demişti.
Bu yapıya yetişmemiş olabilir belki.
Yine de daha iyi bir yapı olmuştur umarım.

Üst Alt