bulutsuzgece
Üye
Kesin bugün de no new build der
1-2 saate kadar twitter'ın başına geçer, o zaman anlarız

Kesin bugün de no new build der

Özgür bunlara ek olarak son 2 gündür bende kilit ekranı saçmalığı başladı. Bir tuşa basınca 3-4 karakter birden basıyor. Kilit ekranını kapa aç yapınca düzeliyor. Birde durup dururken bi iş yaparken resetleme durumları var. Ha geldi ha gelecek diye sıfırlamadan sabredeyim diyorum bakalım bugünde gelmezse yarın sabaha sıfırlama yolu gözükecek artıkHerkesin aynı sorundan muzdarip olduğu ortaya çıktı.
10536'da "model farketmeksizin" yavaşlama sorunu olduğu kesinleşti.
- Yüklendikten 3-4 gün sonra yavaşlama başlıyor.
- Her geçen gün yavaşlamanın dozu biraz daha artıyor.
- Kilit ekranı, uygulamalar ve bildirim merkezi geç açılmaya başlıyor.
- Yükleniyor ve sürdürülüyor yazıları çok uzun süre ekranda kalıyor.
- En sonunda uygulamalar (rehber, kişiler vs herşey dahil) açılmaz oluyor, bekleyip ana ekrana atıyor.
- Bu arada bataryada ısınma ve bataryanın 4-5 saatte bitmesi sorunu da beliriyor.
Eğer 10536'ya 2 hafta dayanabilirseniz sabrınızla gurur duyabilirsiniz@Sensation
Sabır testinden başarıyla geçmişsiniz demektir.
Çünkü 2. haftadan sonra artık yukarıda da belirttiğim gibi hiçbir uygulamayı açmamaya başlıyor.
Rehbere basıp 30-40 saniye açılacak diye sabırla bekliyorsunuz, kafadan duman çıkıyor, en sonunda beklettikten sonra ana ekrana atıyor
Ben bu aşamayı yaşadım, siz yaşamayın. 10536'yı her 5 günde bir sıfırlayıp tazelemek gerekiyor
İnşallah yeni yapıda bu sorun yaşanmaz.

1 aydır dayanıyorumHerkesin aynı sorundan muzdarip olduğu ortaya çıktı.
10536'da "model farketmeksizin" yavaşlama sorunu olduğu kesinleşti.
- Yüklendikten 3-4 gün sonra yavaşlama başlıyor.
- Her geçen gün yavaşlamanın dozu biraz daha artıyor.
- Kilit ekranı, uygulamalar ve bildirim merkezi geç açılmaya başlıyor.
- Yükleniyor ve sürdürülüyor yazıları çok uzun süre ekranda kalıyor.
- En sonunda uygulamalar (rehber, kişiler vs herşey dahil) açılmaz oluyor, bekleyip ana ekrana atıyor.
- Bu arada bataryada ısınma ve bataryanın 4-5 saatte bitmesi sorunu da beliriyor.
Eğer 10536'ya 2 hafta dayanabilirseniz sabrınızla gurur duyabilirsiniz@Sensation
Sabır testinden başarıyla geçmişsiniz demektir.
Çünkü 2. haftadan sonra artık yukarıda da belirttiğim gibi hiçbir uygulamayı açmamaya başlıyor.
Rehbere basıp 30-40 saniye açılacak diye sabırla bekliyorsunuz, kafadan duman çıkıyor, en sonunda beklettikten sonra ana ekrana atıyor
Ben bu aşamayı yaşadım, siz yaşamayın. 10536'yı her 5 günde bir sıfırlayıp tazelemek gerekiyor
İnşallah yeni yapıda bu sorun yaşanmaz.
Arka planda açık bırakınca sıkıntı yok ama önemli olan ilk açılışı
Açılmazsa baya zorluyorum.1 aydır dayanıyorumArka planda açık bırakınca sıkıntı yok ama önemli olan ilk açılışı
Açılmazsa baya zorluyorum.
Ben direk 8.1e geçtim. En iyisiValla ben de yeni yapı gelecek diye geçen haftaya kadar sabrettim ama baktım hala gelmiyor, geçen hafta ortasında sıfırlamak zorunda kaldım.
Hiçbir şey açılmıyordu.

Bende sıkıntı yok hemşehrim telefona bak bi istersenYa sitede ya da edge de bir sorun var şöyle ki; foruma girdiğimde bildirim var olarak gözükmüyor ama bildirim simgesine dokunduğumda okumadığım yeni bildirimler olduğunu görüyorum ya da manyağın biri şifremi çaldı sadece bildirimleri okuyup çıkıyor![]()
Gabriel Aul galiba dün bu konuyla ilgili bişeyler yazmıştı. Cortana dil dosyaları yayınlanan Yapı 10565'te yoktu ve çok yakında yayınlanacağını söylemişti. Sanırım buradan bir yanlış anlaşılma olmuş. Çünkü bunu söylerken mevcut desteklenen diller için mi yoksa Rusça ve Türkçe için mi söylediği anlaşılmadı. Bu noktada bir karışıklık var ama emin değilim.Resmi kaynaklardan bu konuda herhangi bir bilgi yok.
Sanırım Gabe'in PC için yayınlanan Yapı 10565 hakkındaki blog yazısını yorumlayarak öyle bir kanaate vardılar.
Öncelikle vurgulamak gerekir ki söz konusu Insider yapısı PC sürümü için.
Ve yapıya ilişkin yazının giriş kısmında Gabe şöyle diyordu:
Hi everyone,
Today we are releasing Windows 10 Insider Preview Build 10565 to Windows Insiders in the Fast ring. This build has quite a few new features and improvements so we’re really excited to get this one out to you for you to try out. One thing I want to call out up front is that this build and associated Language Packs won’t be available until later this week for Windows Insiders in Russia and Turkey.
Çevirisi:
Bugün, hızlı halkadaki Windows İnsider'lar için "Windows 10 Insider Preview Yapı 10565"i yayınlıyoruz. Bu yapıda epey bir yeni özellik ve geliştirme var, bu yüzden bu yapıyı deneme sürüşünüze sunarken heyecan duyuyoruz. Baştan söylemek istediğim bir şey var ki o da bununla ilişkili dil paketlerinin, Rusya ve Türkiye'deki Windows İnsider'lar için bu hafta sonlarına kadar hazır olmayacağı.
SDN'dekiler 10565 nolu PC yapısı için yazılmış bu makalede geçen "Türkiye" kelimesinden dolayı heyecan yapmış olabilirler
Yazıda PC için yayınlanan yeni yapıda gelen özelliklere ilişkin Rusça ve Türkçe dil desteğinin birkaç gün sonra (muhtemelen Perşembe-Cuma günü) geleceği ifade ediliyor.
hadi gabe bekliyoruz şaşırt bizi8.1 candır)
Blog yazısının girişinde, sanki pc sürümüne yeni eklenen özelliklere ilişkin dil dosyalarını kastediyor gibi geldi bana...Gabriel Aul galiba dün bu konuyla ilgili bişeyler yazmıştı. Cortana dil dosyaları yayınlanan Yapı 10565'te yoktu ve çok yakında yayınlanacağını söylemişti. Sanırım buradan bir yanlış anlaşılma olmuş. Çünkü bunu söylerken mevcut desteklenen diller için mi yoksa Rusça ve Türkçe için mi söylediği anlaşılmadı. Bu noktada bir karışıklık var ama emin değilim.

açık derken ben isteyen isteyeni görüntülü arayabiliyor. sapık çok memlekette kuralı 1 hafta ya oldu ya olmadı hemen denk geliyorlarsa gerisini sen düşün artı. adamlar nick i kız ismi yazmış ama mail adresi erkek ismi. birde isim soy isimle birisni araman çok rahat yani taciz ciler içinde iyi bir fırsat sunmuş. sapık adam bildiği biri sahte bir hesapla çok rahat taciz edebilir yeterki skype ı olsun.Nasıl yani? Ekleme yapmadan görüntülü arama olayı yüzünden mi, yoksa başka açıklar da mı var?
1 saat önce tweet atmaya başladı. Henüz olumsuz bir şey söylemediğine göre gelme ihtimali yüksek.Uyandı Gabe ama daha bizim mevzudan haber yok, sanırım breakfast zamanı onlarda![]()