Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
I
olurmu öyle şey sunucuda en son hangi sürüm varsa onu indirip kurar şuan sunucuda 8.1 denim güncellemesi var
Update i yükle sonra manuel olarak güncelleme taraması yap telefondan denim çıkacak. Onu da Wifi ile yükle

cadde19

cadde19

Üye
Bir sonraki yapıda bildirim ışığı gelecek diyorlardı yalan oldu herhalde.
Donanım var yazılım yok 735 te .
Gelse bari de kullansak
Gelse bari de kullansak

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
4MaGuS

4MaGuS

Üye
demin farklı bir forumda telefon videosu izledimde windows 10 mobile sürümü 32 bit mi 64 bit mi bundan hiç bahsedildi mi hatırlamıyorum, aslında işlemciler 64bit ancak sistem o forumda 32 bit diye söylendi @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece

braayn

braayn

Üye
bu arada yeni yapı 10599 'mi olacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
demin farklı bir forumda telefon videosu izledimde windows 10 mobile sürümü 32 bit mi 64 bit mi bundan hiç bahsedildi mi hatırlamıyorum, aslında işlemciler 64bit ancak sistem o forumda 32 bit diye söylendi @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece
Gömülü sistemlerde 32-bit 64-bit ayrımı masaüstü sistemlerdeki gibi değil. İşletim sistemi her iki veri yoluna da destek verebiliyor. Burada önemli olan kullanılan işlemci.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelse bari de kullansak
Gelse bari de kullansak
Gelecek inşallah

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve OnurYurdakul
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Waybe gabe 9 yapıdır soylediğini bu yapıdada söyledi hatalar düzeldi yenilikler geliyor

saynesim

saynesim

Üye
İnşallah bu hafta gelir çok beklentiler lumia 1020 kamera resmen çin malı telefonların kamerası gibi resim çekiyor

• Beğen
Tepkiler: enessrsy

skynet

Üye
İyi güzel derler sonra 1 hafta geçti mi yine şişmeye başlar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İyi güzel derler sonra 1 hafta geçti mi yine şişmeye başlar
Bu seferki iyi gelecek gibi görünüyor.
Dikkat ederseniz geçen haftada verilebilecek durumda olduğu halde verilmedi ve bu haftaya bırakıldı.
Dileyelim ki, sadece son model cihazlarda değil de
Tüm lumia cihazlarda iyi bir şekilde test edilmiş olsun..

Bende L 535 te de 9 ncu yapı çıktığı günden bu güne kadar devam ediyor, normal bir kullancının dahi rahatlıkla kullanabileceği durumda.. Çok çok az bir şekilde sorun oluyor, o da günlük kullanımı etkilemiyor..(Zil sesi oluşturamama veya ekleyememe gibi genel sorun dışında)
L 640 XL de ise hemen hemen hiç etkilemiyor..
Keşke en çok satan Lumialar ile özellikle 820, 920 , 1520 gibi önem verilen cihazlarda da aynı şekilde çalışabiliyor olsaydı.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu seferki iyi gelecek gibi görünüyor.
Dikkat ederseniz geçen haftada verilebilecek durumda olduğu halde verilmedi ve bu haftaya bırakıldı.
Dileyelim ki, sadece son model cihazlarda değil de
Tüm lumia cihazlarda iyi bir şekilde test edilmiş olsun..

Bende L 535 te de 9 ncu yapı çıktığı günden bu güne kadar devam ediyor, normal bir kullancının dahi rahatlıkla kullanabileceği durumda.. Çok çok az bir şekilde sorun oluyor, o da günlük kullanımı etkilemiyor..(Zil sesi oluşturamama veya ekleyememe gibi genel sorun dışında)
L 640 XL de ise hemen hemen hiç etkilemiyor..
Keşke en çok satan Lumialar ile özellikle 820, 920 , 1520 gibi önem verilen cihazlarda da aynı şekilde çalışabiliyor olsaydı.
Ben yapı gelmeden gabe ye inanmam :) ama bizde manyaklık her gelen yapıyı yüklüyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
Konu dışı olabilir ama sormak istiyorum .AİQ kullanan var mı görüntülü konuşma var veya sesli deneyen var.mı

trepcan

trepcan

Üye
Ben yapı gelmeden gabe ye inanmam :) ama bizde manyaklık her gelen yapıyı yüklüyoruz. :)
Onur o değilde bizde az sado mazo değiliz ha :) Her gelen paketi belki bu sefer daha iyi olmuştur deyip yüklüyoruz. İki haftaya kalmaz yine cinnet :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
En iyisi gelir gelmez yüklemek yerine, 1-2 gün bekleyip yükleyenlerin görüşlerine göre karar vermek.
Ayrıca galiba bu işin heyecanını yaşamayı da seviyoruz.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
Esendağlı

Esendağlı

Üye
En iyisi gelir gelmez yüklemek yerine, 1-2 gün bekleyip yükleyenlerin görüşlerine göre karar vermek.
Ayrıca galiba bu işin heyecanını yaşamayı da seviyoruz.
Arkadaşlar ben gelen her yapıyı yükledim ama belkide çok azını bir sonraki yapıya kadar kullandım,bence yükleyin çok zor durumlarla karşılaşırsanız geri dönersiniz.
Ben yine ilk yükleyenler arasında olurum ama belkide ilk geri dönenler arasında da olabilirim o ayrı mesele:)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve sahanemir
trepcan

trepcan

Üye
Arkadaşlar ben gelen her yapıyı yükledim ama belkide çok azını bir sonraki yapıya kadar kullandım,bence yükleyin çok zor durumlarla karşılaşırsanız geri dönersiniz.
Ben yine ilk yükleyenler arasında olurum ama belkide ilk geri dönenler arasında da olabilirim o ayrı mesele:)
Orada kastım 8.1 yerine tercih edip her seferinde kullanıyoruz, yoksa geri dönmek işten değil. Bu ara iyi saçmalamaya başladı mesela, birkaç güne gelir diye sıfırlama ve 8.1 dönüşüm yapmayıp sabırla bekliyorum. Durup dururken yandex açmalar mı ararsın telefon çalarken resetlemeler mi :D Bile bile lades dediğim için kızamıyorum sisteme. Sonuç insider preview kullanıyoruz. Hadi bakalım gabe utandır bizi de stabiletesi yüksek bir build gönder bize :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve sahanemir
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ortalık çok sessiz oldu gabede tweet atmıyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Gabe altta kalmış olmalı :)

Üst Alt