Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Ne kendime nede de cihazıma işkence çektirmem bu saatten sonra (h) 8.1 Candır :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve YasirTaHazal

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende de iyi çalışsaydı 8.1 iyi de işte pil sorunu oluyor bende .

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
sahanemir

sahanemir

Üye
Mesela taparalk,dan gelen bildirimler 8.1 de hangi forumdan geldi ise oraya yönlendirip açıyor ama son sürüm de öyle değil Tapatalk,ı açıyor yanlızca bunun gibi sorunlar var .

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haftabaşı bırakmıştım bu mereti (9.yapı). Nefes almaya başladım bi anda. Herşey güzeldi ama namussuz MS alıştırmış bizi bi kere. Elim ayam titredi. Tiryaki olmuşuz abi. İlla bu zararlı şeyi istiyordum. 8.1 tamam iyi güzeldi sağlıklıydı ama çok dayanamadım. Tiryakiler (Insiderciler) bilir, duramadım yine kullanmaya başladım. Temiz bir final öneriyor doktorlar ama ben sanmıyorum ki, bir kere alıştık kolay kolay bırakamayız. Finalden sonra dahi bozuk bir yapı arayacağız. :zong:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, ademoz05, Esendağlı ve 1 kişi daha
enessrsy

enessrsy

Üye
Haftabaşı bırakmıştım bu mereti (9.yapı). Nefes almaya başladım bi anda. Herşey güzeldi ama namussuz MS alıştırmış bizi bi kere. Elim ayam titredi. Tiryaki olmuşuz abi. İlla bu zararlı şeyi istiyordum. 8.1 tamam iyi güzeldi sağlıklıydı ama çok dayanamadım. Tiryakiler (Insiderciler) bilir, duramadım yine kullanmaya başladım. Temiz bir final öneriyor doktorlar ama ben sanmıyorum ki, bir kere alıştık kolay kolay bırakamayız. Finalden sonra dahi bozuk bir yapı arayacağız. :zong:

Benim için yapılar bitmiştir, bir daha da yeni yapıya gelmem. :ehe

erhanercan

erhanercan

Üye
Abi dönemiyorum 8.1 e bir turlu teli seçiyorum sonra ne yaptıysam görmüyor hepsini denedim şansıma

sahanemir

sahanemir

Üye
Abi dönemiyorum 8.1 e bir turlu teli seçiyorum sonra ne yaptıysam görmüyor hepsini denedim şansıma
Kabloyu değiştirmeyi dene,yazılımı sil bir daha dene .gibi uğraşılar gerekebiliyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aslında ust tarafta farklı bir işlem yapabilsek keşke :)
mevzu zaten tek elle kullanımda ekranın üstüne yetişirken yaşanılan zorluğu ortadan kaldırmak :)
gelin 8.1'e gelin. İlk başta biraz zorlanıyor insan büyük klavye, büyük logolar, büyük yazılar, işlem merkezi eksikliği falan ancak daha sonra hız konusu fazlasıyla tatmin ettiği için bu farklılık ve eksiklikler pek umursanmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
mevzu zaten tek elle kullanımda ekranın üstüne yetişirken yaşanılan zorluğu ortadan kaldırmak :)
gelin 8.1'e gelin. İlk başta biraz zorlanıyor insan büyük klavye, büyük logolar, büyük yazılar, işlem merkezi eksikliği falan ancak daha sonra hız konusu fazlasıyla tatmin ettiği için bu farklılık ve eksiklikler pek umursanmıyor :)
Alışmışız ya, @suyunsesi ' nin dediği durumdayız. Windows 10 Mobile bizde tiryaliki yapmış, farkında bile değiliz.
@erhanercan
Mutlaka her aklına geleni denemiş olabilirsin ama..
yine de bazı şeyleri yeniden hatırlatmakta yarar görüyorum.
1- Telefonun şarj durumunu kontrol et, %70 den fazla olsun.
2- Telefonu resetle ve tekrar dene..
3- Bilgisayardaki NSU yu tamamen uninstal et , sonra bilgisayarı kapat ve sonra aç, tekrar NSU yu kur..
4- Telefonda SD Cart var ise çıkart ve öyle dene..
5- Telefonda hafıza durumunu kontrol ed ve boş yer durumuna bak, eğer yetersiz ise bir şeyleri başka yere taşı..(Fotograflar, videolar vs.)
6- Tüm bunlardan bir sonuç alımıyorsan.. Telefonun HAKKINDA kısmına gir ve SIFIRLA, ardından da tekrar NSU ile 8.1 e geri dönmeyi tekrar dene..

İlk aklıma gelenler bunlar.. mutlaka çözüm bulacaksınız...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
erhanercan

erhanercan

Üye
Alışmışız ya, @suyunsesi ' nin dediği durumdayız. Windows 10 Mobile bizde tiryaliki yapmış, farkında bile değiliz.
@erhanercan
Mutlaka her aklına geleni denemiş olabilirsin ama..
yine de bazı şeyleri yeniden hatırlatmakta yarar görüyorum.
1- Telefonun şarj durumunu kontrol et, %70 den fazla olsun.
2- Telefonu resetle ve tekrar dene..
3- Bilgisayardaki NSU yu tamamen uninstal et , sonra bilgisayarı kapat ve sonra aç, tekrar NSU yu kur..
4- Telefonda SD Cart var ise çıkart ve öyle dene..
5- Telefonda hafıza durumunu kontrol ed ve boş yer durumuna bak, eğer yetersiz ise bir şeyleri başka yere taşı..(Fotograflar, videolar vs.)
6- Tüm bunlardan bir sonuç alımıyorsan.. Telefonun HAKKINDA kısmına gir ve SIFIRLA, ardından da tekrar NSU ile 8.1 e geri dönmeyi tekrar dene..

İlk aklıma gelenler bunlar.. mutlaka çözüm bulacaksınız...

Tel l925 hepsini denedim şimdi sıfırlamayı denemeyi dusunuyordum telde hiç bir şey yuklu değil oysa son çare sofırlamayı deneyecem artıkın yoksa deli edecek bu yapı beni

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Tel l925 hepsini denedim şimdi sıfırlamayı denemeyi dusunuyordum telde hiç bir şey yuklu değil oysa son çare sofırlamayı deneyecem artıkın yoksa deli edecek bu yapı beni
Sıfırlamayı yükledikten hemen sonra, tekrar güncelleme ile vakit kaybetme..
çünkü nasıl olsa 8.1 e geri döneceksin..
Sıfırlamadan sonra iş bitince mutlaka telefonu yeniden başlat ve NSU ile devam et..

erhanercan

erhanercan

Üye
Aynen
Sıfırlamayı yükledikten hemen sonra, tekrar güncelleme ile vakit kaybetme..
çünkü nasıl olsa 8.1 e geri döneceksin..
Sıfırlamadan sonra iş bitince mutlaka telefonu yeniden başlat ve NSU ile devam et..
aynen öyle düşünüyorum teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
merlin19

merlin19

Üye
Arkadaşlar herkes birşey yazıyor yeni yapı yok Windows Mobile 10 'un ayak sesleri bu gidiş yapı devri şimdilik rafta kararlı sürüme hemde 2 basamak birden geçiş yapacağız 6 ekimi bekleyin fazla değil az kaldı şu anda lm 930 kullanıyorum cihaz bildiğiniz son 3 günde sapıttı ne şarj dayanıyor ne internet düzgün inanın cebimde 2 powerbank ile geziyorum biri 5600 mah biri 4500 mah sabah 8 akşam 6 bu şekilde 6 dan sonra birde evde taze akıma bağlıyorum sonra oda boşalıyor birde gece 12 de takıp sabah 6 da çıkarıyorum anlayacağınız yakında araba aküsü ile gezmeğe başlayacağım ben ama yinede inadına Wp

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
Benimki de sapıttığı için dönmeye çalışıyorum aynen

yasirtaha

yasirtaha

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet ve erhanercan
Raskoln

Raskoln

Üye
facebook güncellendi değişen bi şey yok gibi. Bildirimler üzerinden program açılmıyordu düzelmiştir umarım.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar herkes birşey yazıyor yeni yapı yok Windows Mobile 10 'un ayak sesleri bu gidiş yapı devri şimdilik rafta kararlı sürüme hemde 2 basamak birden geçiş yapacağız 6 ekimi bekleyin fazla değil az kaldı şu anda lm 930 kullanıyorum cihaz bildiğiniz son 3 günde sapıttı ne şarj dayanıyor ne internet düzgün inanın cebimde 2 powerbank ile geziyorum biri 5600 mah biri 4500 mah sabah 8 akşam 6 bu şekilde 6 dan sonra birde evde taze akıma bağlıyorum sonra oda boşalıyor birde gece 12 de takıp sabah 6 da çıkarıyorum anlayacağınız yakında araba aküsü ile gezmeğe başlayacağım ben ama yinede inadına Wp
Desenize şarj kabloları ve databank elde geziyorsunuz. : )
Kablolar sizin mütemmim cüzünüz(Ayrılmaz parça) olmuş..
@erhanercan,
Dönüşü başarınca haber ver,
Senin gibi telefonun karşı koymasına rağmen 8.1 e dönüşün nasıl olduğunu merak edenler olacaktır. Hem de faydası olur..

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende de bu şekildeydi ne bu ya diyordum cihaz hep sıcaktı sıfırlıyayım şunu bakalım ne olacak dedim yaptım ve çok da memnunum şimdilik bence sıfırlayın bir güzel öyle bakın .aynı cihazı kullanıyoruz..

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt