Haftabaşı bırakmıştım bu mereti (9.yapı). Nefes almaya başladım bi anda. Herşey güzeldi ama namussuz MS alıştırmış bizi bi kere. Elim ayam titredi. Tiryaki olmuşuz abi. İlla bu zararlı şeyi istiyordum. 8.1 tamam iyi güzeldi sağlıklıydı ama çok dayanamadım. Tiryakiler (Insiderciler) bilir, duramadım yine kullanmaya başladım. Temiz bir final öneriyor doktorlar ama ben sanmıyorum ki, bir kere alıştık kolay kolay bırakamayız. Finalden sonra dahi bozuk bir yapı arayacağız.![]()

Kabloyu değiştirmeyi dene,yazılımı sil bir daha dene .gibi uğraşılar gerekebiliyor.Abi dönemiyorum 8.1 e bir turlu teli seçiyorum sonra ne yaptıysam görmüyor hepsini denedim şansıma
mevzu zaten tek elle kullanımda ekranın üstüne yetişirken yaşanılan zorluğu ortadan kaldırmakAslında ust tarafta farklı bir işlem yapabilsek keşke![]()

Kabloyu değiştirmeyi dene,yazılımı sil bir daha dene .gibi uğraşılar gerekebiliyor.
teknik olarak hepsini hala da deniyorum 
Dosyalar doğru yerde ve isimleri doğrumu,yani RM-xxx le başlıyor değil mi?Abi dönemiyorum 8.1 e bir turlu teli seçiyorum sonra ne yaptıysam görmüyor hepsini denedim şansıma
Alışmışız ya, @suyunsesi ' nin dediği durumdayız. Windows 10 Mobile bizde tiryaliki yapmış, farkında bile değiliz.mevzu zaten tek elle kullanımda ekranın üstüne yetişirken yaşanılan zorluğu ortadan kaldırmak
gelin 8.1'e gelin. İlk başta biraz zorlanıyor insan büyük klavye, büyük logolar, büyük yazılar, işlem merkezi eksikliği falan ancak daha sonra hız konusu fazlasıyla tatmin ettiği için bu farklılık ve eksiklikler pek umursanmıyor![]()
Alışmışız ya, @suyunsesi ' nin dediği durumdayız. Windows 10 Mobile bizde tiryaliki yapmış, farkında bile değiliz.
@erhanercan
Mutlaka her aklına geleni denemiş olabilirsin ama..
yine de bazı şeyleri yeniden hatırlatmakta yarar görüyorum.
1- Telefonun şarj durumunu kontrol et, %70 den fazla olsun.
2- Telefonu resetle ve tekrar dene..
3- Bilgisayardaki NSU yu tamamen uninstal et , sonra bilgisayarı kapat ve sonra aç, tekrar NSU yu kur..
4- Telefonda SD Cart var ise çıkart ve öyle dene..
5- Telefonda hafıza durumunu kontrol ed ve boş yer durumuna bak, eğer yetersiz ise bir şeyleri başka yere taşı..(Fotograflar, videolar vs.)
6- Tüm bunlardan bir sonuç alımıyorsan.. Telefonun HAKKINDA kısmına gir ve SIFIRLA, ardından da tekrar NSU ile 8.1 e geri dönmeyi tekrar dene..
İlk aklıma gelenler bunlar.. mutlaka çözüm bulacaksınız...
Sıfırlamayı yükledikten hemen sonra, tekrar güncelleme ile vakit kaybetme..Tel l925 hepsini denedim şimdi sıfırlamayı denemeyi dusunuyordum telde hiç bir şey yuklu değil oysa son çare sofırlamayı deneyecem artıkın yoksa deli edecek bu yapı beni
aynen öyle düşünüyorum teşekkür ederimSıfırlamayı yükledikten hemen sonra, tekrar güncelleme ile vakit kaybetme..
çünkü nasıl olsa 8.1 e geri döneceksin..
Sıfırlamadan sonra iş bitince mutlaka telefonu yeniden başlat ve NSU ile devam et..
ncs kullanın ölü flash en temizi ben her zaman ölü flash atıyorumAbi dönemiyorum 8.1 e bir turlu teli seçiyorum sonra ne yaptıysam görmüyor hepsini denedim şansıma
Desenize şarj kabloları ve databank elde geziyorsunuz. : )Arkadaşlar herkes birşey yazıyor yeni yapı yok Windows Mobile 10 'un ayak sesleri bu gidiş yapı devri şimdilik rafta kararlı sürüme hemde 2 basamak birden geçiş yapacağız 6 ekimi bekleyin fazla değil az kaldı şu anda lm 930 kullanıyorum cihaz bildiğiniz son 3 günde sapıttı ne şarj dayanıyor ne internet düzgün inanın cebimde 2 powerbank ile geziyorum biri 5600 mah biri 4500 mah sabah 8 akşam 6 bu şekilde 6 dan sonra birde evde taze akıma bağlıyorum sonra oda boşalıyor birde gece 12 de takıp sabah 6 da çıkarıyorum anlayacağınız yakında araba aküsü ile gezmeğe başlayacağım ben ama yinede inadına Wp
Bende de bu şekildeydi ne bu ya diyordum cihaz hep sıcaktı sıfırlıyayım şunu bakalım ne olacak dedim yaptım ve çok da memnunum şimdilik bence sıfırlayın bir güzel öyle bakın .aynı cihazı kullanıyoruz..Arkadaşlar herkes birşey yazıyor yeni yapı yok Windows Mobile 10 'un ayak sesleri bu gidiş yapı devri şimdilik rafta kararlı sürüme hemde 2 basamak birden geçiş yapacağız 6 ekimi bekleyin fazla değil az kaldı şu anda lm 930 kullanıyorum cihaz bildiğiniz son 3 günde sapıttı ne şarj dayanıyor ne internet düzgün inanın cebimde 2 powerbank ile geziyorum biri 5600 mah biri 4500 mah sabah 8 akşam 6 bu şekilde 6 dan sonra birde evde taze akıma bağlıyorum sonra oda boşalıyor birde gece 12 de takıp sabah 6 da çıkarıyorum anlayacağınız yakında araba aküsü ile gezmeğe başlayacağım ben ama yinede inadına Wp