Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
rehberin yavaş açılmasının nedeni "yenilikler" kısmında facebook ve twitter gibi sosyal medyadalar gösterilmeye çalışıyor onları kapatırsanız 2sn ye geliyor bende onları açarsam bende de uzun sürüyor
Onunla pek ilgisi yok.
Yapı ilk kurulduğunda canavar gibi açılıyordu.
Sonradan cortlamaya başlıyor sistem.
Eski cihazlara göre optimizasyon işlemi yapılmamış henüz.
Zira W10 mobil finali ilk alacak cihazlar listesinde de yokuz.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

ON9

ON9

Üye
ben 2. el lumia 925 aldım (ucuz etti işin özü) wm10 yükledim sorunsuz kullanıyordum. bugün aniden sim kartı görmez oldu telefon wm10dan olabilirmi daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu? şuyan sıfırlıyorum ama teldemi sorun var acab diye çok korkuyorum.
benim arama karosunda servis yok yazıyor ama orada bir hata var. zira arama, mesaj internet vb. herşey çalışıyor.

skynet

Üye
6 ekimde şöyle sağlam bir yapı gelir mi acaba

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sistemde şu an hızlı açılan hiçbir şey yok. Anca arka planda açık kalırsa anında açılıyor ve sorunsuz. Bende genelde açık bırakıyorum. Zaten Windows 10'un kendi uygulamaları açık kalıyor. Sorun zaten uygulamalarda değil, muhtemelen altyapıdan kaynaklanıyor. Henüz oturmamış şeyler var.
Kutucuk yenilenmeme ve sabitleme sorunu var. Bazen kutucuklar hiç yenilenmiyor. Mesela uçak modundan çıkıyorum, Telefon kutucuğu eski halinde kalıyor. Bazen de kutucuklar sabitleniyor görünse de yerine boş kutu ekleniyor ya da hiç eklenmiyor.
Ayrıca telefon durduğu yerde ısınabiliyor, ancak uçak modunu açınca düzeliyor. Bu da bazen çare etmeyebiliyor. Haliyle böyle olunca da şarj akıp gidiyor. Normal olduğu zamanlarda ise şarj gayet iyi.
Buna rağmen yine de kullanılır. Özellikle Groove Müzik'i çok beğeniyorum. Müzik dinleme isteği doğuruyor :ehe
Tamam sistem tamamen(şimdilik Microsoft Edge, Kişiler/Telefon hariç) Mağaza'dan güncelleniyor bu çok iyi bir şey ama dediğim gibi derinlerde sıkıntı büyük.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Esendağlı, erhanercan ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
2-3 gündür çok fena şekilde sarjım gidiyor demin %100 olan sarjım 20dk 85 lere indi pek bir şeyde yapmadım yeni yapı gelsede toparlansa biraz bare

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bi iOS kadar olamayacak bence w10

Esendağlı

Esendağlı

Üye
2-3 gündür çok fena şekilde sarjım gidiyor demin %100 olan sarjım 20dk 85 lere indi pek bir şeyde yapmadım yeni yapı gelsede toparlansa biraz bare
Yeni yapıyı değil de final sürümü vermeleri lazım,zaten özellikleri finalden sonra güncelleme şeklinde verecekler,finali geciktirmeye ne gerek var o zaman.

• Beğen
Tepkiler: skynet
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, geçen seferlerde de söylemiştim, ne zaman yeni bir yapının gelmesinin ayak sesleri duyulmaya başlayınca, benim tel kafayı yemeye başlıyor. 9. yapıyı kurdum kuralı ilk defa bugün ana ekran durduk yere kayboldu, gelmesi ise yarım saati buldu. Hep diyorum MS yeni yapıyı vermeden arka planda bir şeyler karıştırıyor, telefon mobil ve wifi manyağına dönüyor, hiç durmuyor mübarek, aşırı ısınma ve şarj çabuk bitiyor haliyle. Son iki yapıda benzer durumları takiben, telefon sapıtmaya başlayıp en fazla 3-4 gün içinde yeni yapı gelmişti. Bu duruma göre yeni yapı yolda görünüyor, bakın burayı çiziyorum ...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Takvim(17.6224.42282.0 > 17.6229.42262.0), Xbox(9.9.16003.00000 > 9.9.28033.00000) güncellendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trepcan
serinaga

serinaga

Üye
Haaaa bu arada yeni yapıyı vermeden güncelleme trafiğinde bir artış başlıyor, bunu söylemeyi unuttum ...

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar bir sitede google ve ms ortaklığından bahsediliyor. Sizce ne demek oluyor bu ingilizcesi iyi olan biri size zahmet bir çeviri yaparsa

Microsoft and Motorola have been fighting over patents for years now. Motorola was later acquired by Google and then Google continued the fight against Microsoft in the courts. Today, Microsoft and Google have agreed to end their patent issues over smartphones and video game systems. Both these companies are dropping about 20 lawsuits in the U.S. and Germany. Also, Microsoft and Google have decided to work together in other ways related to intellectual property, including development of a royalty-free, video-compression technology to speed downloads, lobby for specific rules on a unified patent system throughout Europe and more.

“Google and Microsoft have agreed to collaborate on certain patent matters and anticipate working together in other areas in the future to benefit our customers.”

Merakla çeviriyi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir sitede google ve ms ortaklığından bahsediliyor. Sizce ne demek oluyor bu ingilizcesi iyi olan biri size zahmet bir çeviri yaparsa

Microsoft and Motorola have been fighting over patents for years now. Motorola was later acquired by Google and then Google continued the fight against Microsoft in the courts. Today, Microsoft and Google have agreed to end their patent issues over smartphones and video game systems. Both these companies are dropping about 20 lawsuits in the U.S. and Germany. Also, Microsoft and Google have decided to work together in other ways related to intellectual property, including development of a royalty-free, video-compression technology to speed downloads, lobby for specific rules on a unified patent system throughout Europe and more.

“Google and Microsoft have agreed to collaborate on certain patent matters and anticipate working together in other areas in the future to benefit our customers.”

Merakla çeviriyi bekliyorum
Microsoft ve Motorola arasında başlayan, devamında Google'ın Motorolayı satın almasından sonra Google'la Microsoft arasında dört yıldır Amerika ve Almanya mahkemelerinde devam eden 20 kadar patent anlaşmazlığı davasını sonlandırmak üzere iki firma anlaşmış. Ayrıca Google ve Microsoft bazı konularda birlikte çalışmak için anlaşmışlar.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar, geçen seferlerde de söylemiştim, ne zaman yeni bir yapının gelmesinin ayak sesleri duyulmaya başlayınca, benim tel kafayı yemeye başlıyor. 9. yapıyı kurdum kuralı ilk defa bugün ana ekran durduk yere kayboldu, gelmesi ise yarım saati buldu. Hep diyorum MS yeni yapıyı vermeden arka planda bir şeyler karıştırıyor, telefon mobil ve wifi manyağına dönüyor, hiç durmuyor mübarek, aşırı ısınma ve şarj çabuk bitiyor haliyle. Son iki yapıda benzer durumları takiben, telefon sapıtmaya başlayıp en fazla 3-4 gün içinde yeni yapı gelmişti. Bu duruma göre yeni yapı yolda görünüyor, bakın burayı çiziyorum ...
telefonun ısınması bazen elimi acıtacak duruma geliyor özellikle telefon şarjda müzik yada uygulama yada oyun la ilgilenirken telefon fena ısınıyor.Bunu önlemeleri gerek

serinaga

serinaga

Üye
Windows Ses Kaydedicisi(10.1507.7020.0 > 10.1509.26120.0) güncellendi.

Kaydetme anında durdurup, tekrar kaldığı yerden devam ettirme, yani pause özelliği gelmiş. Bu çok iyi yakında Video çekimine de gelir sanırım ...

caner1010

Üye
xbox da güncellendi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
İnşallah Ms ve Google anlaşmasından bize de ekmek çıkar. Ortalık fena karışacak (iyi anlamda) inşallah.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnşallah Ms ve Google anlaşmasından bize de ekmek çıkar. Ortalık fena karışacak (iyi anlamda) inşallah.
Haberde bizi ilgilendiren hiçbir şey yok.
Yanlış yorumlayarak yanlış hayallere kapılmayın.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve erhanercan
byibo

byibo

Üye
Haberde bizi ilgilendiren hiçbir şey yok.
Yanlış yorumlayarak yanlış hayallere kapılmayın.
haklısın özgür abi.
haberlere yorumlara gelen güncellemelere bakıyorum ama Windows Phone diğer sistemlerin baya bir gerisinde kaldı nerdeyse 3 sene olucak ama daha sistem olamadı olamadığı gibi çok eksik kaldı geçiştiriciyi çekecek bir sistemi oturtamadılar o yüzden mağaza eksik çok yavaş ve yanlış yürüdükleri için ilk lumia kullanıcılarını kaybetmek üzereler bakınız wp8 den başlayan temel sorunların ve isteklerin hangileri 8.1 ve 10 dahilinde gerçekleşti ve bu istekler normal standart yani donanım gerektirmeyen olmazsa olmazlardandı neden hala bunlar giderilemedi ?

Üst Alt