inş ya super olurdu yaniBu arada gelen bazı bilgilere göre Continuum desteği mevcut cihazlardan bazılarına Windows 10 Mobile güncellemesi ile geleceği belirtiliyor. Bu cihazların ise Lumia 930 ve Lumia 1520 olacağı iddia ediliyor.
O özellik sadece PC'deki Groove Müzikte.bende Groove müzik albüm kapaklarını oto bulmuyor yanlış klasörün içine atıyor olabilirmiyim?
geçen burda yine sordum evet var dediler. bugün boşu boşuna karıştırıp durdum ozaman.O özellik sadece PC'deki Groove Müzikte.
Hadi inşallah .Bu arada gelen bazı bilgilere göre Continuum desteği mevcut cihazlardan bazılarına Windows 10 Mobile güncellemesi ile geleceği belirtiliyor. Bu cihazların ise Lumia 930 ve Lumia 1520 olacağı iddia ediliyor.
Hesap Amerika olunca sadece Sanatçı kapakları ekleniyor. Albüm kapaklarını kendimiz.geçen burda yine sordum evet var dediler. bugün boşu boşuna karıştırıp durdum ozaman.
şef bu albüm ve şarkıcı resimlerini otomatik güncelleme gelir mi mobile ve Türkiye ye ? bu konuda bi bilginiz var mı ?Hesap Amerika olunca sadece Sanatçı kapakları ekleniyor. Albüm kapaklarını kendimiz.
Gelmez gibi.şef bu albüm ve şarkıcı resimlerini otomatik güncelleme gelir mi mobile ve Türkiye ye ? bu konuda bi bilginiz var mı ?
Konunun ilk mesajından indirebilirsiniz.Ya beyler ben telefonu sıfırladım mesajlar uygulaması gittiw10m
tekrar mı sıfırlayacağım şimdi
Yoksa final mi bu gelecek olanYeni güncelleme 6 Ekim'den sonra gelecek.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Değildir. Final olursa da yeni çıkacak modeller için optimizeli çıkar.Yoksa final mi bu gelecek olan
Bu arada o twitter in devamında surprizli birşeyler yazmış.
10240 ın kararlı hali verilse bari.Yeni güncelleme 6 Ekim'den sonra gelecek.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gabe öyle bir imada bulunmamış. Bir takipçisi "bize sürpriziniz olacak mı?" demiş. Ama Gabe cevap vermemiş.Yoksa final mi bu gelecek olan
Bu arada o twitlerin devamında surprizli birşeyler yazmış.
Ha evet takipçisi imiş ben yanlış görmüşüm,özürGabe öyle bir imada bulunmamış. Bir takipçisi "bize sürpriziniz olacak mı?" demiş. Ama Gabe cevap vermemiş.

Vodafone Avustralya 630 ve 640 üzerinde testlere başlamışLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBununla ilgili bir bilgi var mı?Yani daha detaylı? @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece
Bu arada haberi filan geçtiyse görmedim o yüzden şimdiden kusura bakmayın