bu device recovery tool u upload edebilir misin ? yada indirebileceğimiz bi site var mı ? ms sitesinde göremedim?Windows Phone Recovery Tool(2.1.2 > 3.0.1) güncellenerek adı Windows Device Recovery Tool olarak değişti.
** 3.0.1 **
- Windows Phone Recovery tool is being renamed to "Windows Device Recovery Tool" and will support recovery for Windows phones 8, 8.1, and 10
- New Windows Device Recovery Tool in-product help pages
- Accessibility improvements for Microsoft narrator and keyboard support
- Minor bug fixes and improvements
bu device recovery tool u upload edebilir misin ? yada indirebileceğimiz bi site var mı ? ms sitesinde göremedim?
Windows phone recovery tool bilgisayarıma yüklenmiyor. karma değer hatası alıyorum. bu yüzden yeni uygulamayı istemiştim de sanırım şuan yalnızca güncelleme olarak alınıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Groove Müzik(3.6.1299 > 3.6.1326) güncellendi.
9 ncu yapıyı L 645 'te günlük kullanımda önemli ölçüde sorunsuz kullanıyorum.Çok ümitli olmamakla birlikte yeni Yapının bugünlerde gelme ihtimali var.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Depolamadan kaldırıp tekrar yükleyin.9 ncu yapıyı L 645 'te günlük kullanımda önemli ölçüde sorunsuz kullanıyorum.
Umuyoruz ki:
1- 10 ncu yapı bir önceki yapının iyileştirilmiş hali üzerine kurulsun,
2- 10 ncu yapı o iyileştirilmiş halinin üzerinde eski sorunları gidermiş olsun.
3- 9 ncu yapı genellikle yeni ürünlerde sorunsuz çalışıyordu, 10 ncu yapı eski ve çok kullanılan ürünlerde de sorunsuz çalışabilecek halde sunulsun.(L 520, L 820, L 920 vs..)
Her güncelleme kontrolünde Photos Add-ins geliyor..
Bu bir 9 ncu yapı sorunu mu yoksa kısa aralıklarla güncelleme mi geliyor?
645 ?9 ncu yapıyı L 645 'te
640 olması lazım.. hatalı yazmışım. Uyarı için teşekkürler.
L925 ler güzel telefonlar.. İnşallah geçici bir sorundur.. Bu tarz bir sorunu ilk kez duyuyorum.ben 2. el lumia 925 aldım (ucuz etti işin özü) wm10 yükledim sorunsuz kullanıyordum. bugün aniden sim kartı görmez oldu telefon wm10dan olabilirmi daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu? şuyan sıfırlıyorum ama teldemi sorun var acab diye çok korkuyorum.
Photos Add-ins depolamada gözükmüyor?Depolamadan kaldırıp tekrar yükleyin.