Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Cihazı değiştirerek Astoria üzerinden uygulama kurulabiliyordu. Örneğin lumia 720yi lumia 830 gösterebiliyorduk. Nasıl yapılıyor o?
Cihazı değiştirerek Astoria üzerinden uygulama kurulabiliyordu. Örneğin lumia 720yi lumia 830 gösterebiliyorduk. Nasıl yapılıyor o?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
iOS9la beraber ekran kaydı gelmiş. Aylar önce konuşmuştuk. Ms armut topluyor

sahanemir

sahanemir

Üye
1004 du kurdum şimdi değişiklik. Var,mı daha bilmiyorum ..yurt dışındayım hemen güncellemeyi buldu.bakalım nasıl

sahanemir

sahanemir

Üye
Neden böyle hata veriyor ..format/reset atıldı 1003 de takılıp kaldım :( b.sayarda dan da 8.1 dönmüyor. ..ne yapmam lazım acaba takıldım bu sorunlu sürümde ...1520

Bay H

Bay H

Üye
Hitman sniper - Lumia 930

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, Esendağlı ve Nirvana92
serinaga

serinaga

Üye
Dün 8.1'e geri döndüm, ama bir gün dayanabildim, Wp 10 şaka maka gerçekten çok iyiye gidiyor arkadaşlar, en basitiyle 8.1'de fotoğrafları açıp büyüttüğümde, sanki 20 yerine 5 megapixel çekilmiş gibiydi. Ayrıca alışkanlık yapmış Wp10'da da haberimiz yokmuş. İnanın attan eşeğe binmiş gibi oldum. En son yapı 8'den geçmiştim, şimdi de 8.1'den eksik uygulamaları tamamlayıp geçiyorum, çarklar bitti, haydi hayırlısıyla bakalım ...

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
W10m gerçekten iyi görünüyor,umarım finalde daha fazla yetenekle ve daha fazla özellikle gelirde bizleri daha mutlu eder.

sahanemir

sahanemir

Üye
Adamlar bize vererek iyilik yapıyorlar hem kendilerine hem bizlere ..nankör olmamak lazım .deneme test sürümlerini vermeyebilirlerdi,de.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bence şuan 9.yapı kullanılabilir BENCE :)

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, açık ve net olarak diyebilirim ki : Yapı 8'den uzuuuunca bir bekleyişten sonra yapı 9'a geçtiğimde kasmalar meydana geldi. En sonunda hard reset yaptım, kısmen düzeldi. Canım sıkıldı ve 8.1'e geri döndüm, dayanamayıp 8.1'den bu defa geçiş yaptım (w10 mağazada bulunmayan uygulamaları da yükledim), veeeee sonuç İNANILMAZ ! Uçuyor adeta L1520, şimdiye kadar ben böyle görmemiştim bu cihazı ... Sorun yaşayanlar bence 8.1'den geçiş yapsınlar derim ...

sinan430

sinan430

Üye
9. Yapıyı yükleyemiyorum hata oluştu diyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu yapı 8. yapıdan kotu. Bütün sorunlar mevcut. Başlangıç ekranı gelmeme, resetleme, yükleniyor sürdürülüyor yazıları
Bu yapı 8. yapıdan kotu. Bütün sorunlar mevcut. Başlangıç ekranı gelmeme, resetleme, yükleniyor sürdürülüyor yazıları

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
saynesim

saynesim

Üye
Bu hafta bari düzgün bir yapı gelse iyi olur
Finale kaç yapı kaldı bence 10. Yapıda bitmeyecek çünkü çok sorun var

skynet

Üye
Bende şuan gayet iyi gidiyor 9.yapı arada whatsapp açılmıyor onun dışında sıkıntı yok

salihoglu1

Üye
Arkadaşlar 9. Yapıdaki kasmalardan illallah geldi ve 8.1 e döndüm ve diyorum ki tp sürüm ömür törpüsüdür,8.1 candır
Arkadaşlar 9. Yapıdaki kasmalardan illallah geldi ve 8.1 e döndüm ve diyorum ki tp sürüm ömür törpüsüdür,8.1 candır
Daha da tp yüklemem(Bu konuyu takip ederken nasıl olacaksa..)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

alitpl

Üye
Daha da tp yüklemem(Bu konuyu takip ederken nasıl olacaksa..)
Arkadaşım bende 8.yapıdan geri dondum 8.1 e. 9.yapıdada şarj sorunu varmı yani hemen bitiyormu

salihoglu1

Üye
Arkadaşım bende 8.yapıdan geri dondum 8.1 e. 9.yapıdada şarj sorunu varmı yani hemen bitiyormu
Benim 820 için söylüyorum,9 u yükledikten sonra resetlememe rağmen dün bekleme modunda ısınmalar ve kasmalar yaşayınca 8.1 e döndüm.Ben 8.yapıdan geçmiştim belki de ondandır(Ulan şimdi 8.1 deyim bi de böyle mi denesem :) )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt