Windows Phone 8.1 yedeğini Windows 10 Mobile üzerine kurmayı ben tavsiye etmiyorum. Çünkü veriler ve uygulama dataları uyumsuzluk çıkarırsa "ki kuvvetle muhtemel" sorunlar yaşarsın.Ohaşu an durum nedir peki?
Hüseyin abi kurulum yaparken yüklü uygulama/oyunları kaldırıp da mı yaptın?
Ben şuan 8.1 kullanıyorum, yedeklemeyi gece indirdim Yükleme beklemede. Kurulumda temiz kurulum yapıp bitince cihazı sıfırlayıp yedeklemeyi 8.1'deki kayıtlı yedeği kursam sıkıntı çıkar mı? Yani 8.1'deki düzenim bu son Yapı'da olsun istiyorum.
Cihaz L1520
Modlarım siz de bilgi verirseniz sevinirim. önerileriniz neler?
@bulutsuzgece, @Sensation @papakudioflu
Bir iki saat bilemedin yarım gün40 dk da çarklara geldi. Çarklar ne kadar sürerki
bende toplam tüm güncellemeler iki saat sürdü.Ben 8.1 den geçiş yapıyorum sıfırlama yapmadan geçiş yamayı deneyeceğim bakalım olacak mı?Ohaşu an durum nedir peki?
Hüseyin abi kurulum yaparken yüklü uygulama/oyunları kaldırıp da mı yaptın?
Ben şuan 8.1 kullanıyorum, yedeklemeyi gece indirdim Yükleme beklemede. Kurulumda temiz kurulum yapıp bitince cihazı sıfırlayıp yedeklemeyi 8.1'deki kayıtlı yedeği kursam sıkıntı çıkar mı? Yani 8.1'deki düzenim bu son Yapı'da olsun istiyorum.
Cihaz L1520
Modlarım siz de bilgi verirseniz sevinirim. önerileriniz neler?
@bulutsuzgece, @Sensation @papakudioflu
Olmayan model yok artıkHome tuşuna basılı tutarak ekranı yarıya indirme 620'de bile var![]()

Yalnız açılamayan yedekte mesajlar, başlangıç düzrni filan var. Fotoğraflar varsa onedrive.live.com adresinde oluyorBen de geçen yıl Lumia 925 üzerinde aldığım yedeği sıfırlayıp Lumia 930'a yüklemeyi düşünüyorum. Belki eski resimleri kurtarırım ümidiyle.![]()
İşte ben telefonu 10. Katın asansör boşluğundan aşağıya düşürmeden önce fotoğrafların yedeğini OneDrive’a yüklememiştim. Şimdi bir ihtimal sistem yedeği ile birlikte Geri gelir diye ümit ediyorum.Olmayan model yok artık
Yalnız açılamayan yedekte mesajlar, başlangıç düzrni filan var. Fotoğraflar varsa onedrive.live.com adresinde oluyor

Maalesef sıfırlayınca Mesajlaşma siliniyor. Şurdan indirin:Bende mesajlar yok yahu bütün güncellemeleri yaptım telefonu sıfırladım mesajlar uygulaması uçtu gitti
Maalesef sistem yedeğine Fotoğraflar dahil değilİşte ben telefonu 10. Katın asansör boşluğundan aşağıya düşürmeden önce fotoğrafların yedeğini OneDrive’a yüklememiştim. Şimdi bir ihtimal sistem yedeği ile birlikte Geri gelir diye ümit ediyorum.![]()

Çok teşşekkür ederimMaalesef sıfırlayınca Mesajlaşma siliniyor. Şurdan indirin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone 8.1 yedeğini Windows 10 Mobile üzerine kurmayı ben tavsiye etmiyorum. Çünkü veriler ve uygulama dataları uyumsuzluk çıkarırsa "ki kuvvetle muhtemel" sorunlar yaşarsın.
Telefon arka planda çalışma yapıyordur.. Kendine gelmesini bekleyiniz..Sonunda lumia 920 ye kurdum da mağaza pert hiçbirşey indirmiyor swarm açılmıyor Groove müzikten başka bir müzik çalar çalmıyor ve üstelik Groove müzik şarkılarımı başta oynatmadı şimdi hepsinin artistlerini albümlerini silip açmaya başladı iki tane gösteriyor
Ben sıfırladım mesajlar gitmedi duruyorMaalesef sıfırlayınca Mesajlaşma siliniyor. Şurdan indirin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1e döndüm mecburOhaşu an durum nedir peki?
![]()