Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir an çarklar bitmeyecek sandım.

Telefon bomboş olmasına rağmen veri taşıma işlemi de her zamanki gibi epey bekletti. (24 aşama var)
Ve nihayet açıldı. Henüz yeni yüklendiği için telefonun kendisini toparlaması için biraz kendi haline bıraktım.
Bu arada mağazada 16 tane güncelleme yükleniyor şu an :tebessüm:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon bomboş olmasına rağmen veri taşıma işlemi de her zamanki gibi epey bekletti. (24 aşama var)
Ve nihayet açıldı. Henüz yeni yüklendiği için telefonun kendisini toparlaması için biraz kendi haline bıraktım.
Bu arada mağazada 16 tane güncelleme yükleniyor şu an :tebessüm:
Benimki de açıldı şimdi

Son düzenleme:
zaakaan

zaakaan

Üye
Güncelleme bitti nihayet. Bizim hücresel olmuş yine cellular data. :) Biraz takılsın telefon kendi köşesinde. Sonra biraz kurcalarım. :eller:

stockton

Üye
Arkadaşlar ben şu an 10536.1000'deyim, işyerinde wifi yok, bir sonraki güncelleme küçük diyordunuz sanırım, boyut konusunda bilgisi olan var mı? Eğer 100 mb'den küçükse data paketinden yükleyeyim diyorum.

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar 8.1 kullanıyorum tp sürüme bu zamana kadar hiç geçmedim.. İnsider uygulamasına girdiğimde daha eski sürümleri yükle diyor tıkladığımda 2 slow 1 fast sürüm var.. Nasıl bir yol izlemeliyim?

erhanercan

erhanercan

Üye
İkinci denememde nihayet hepsini yükledi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar 8.1 kullanıyorum tp sürüme bu zamana kadar hiç geçmedim.. İnsider uygulamasına girdiğimde daha eski sürümleri yükle diyor tıkladığımda 2 slow 1 fast sürüm var.. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Eğer şimdi W10 Mobil önizlemeye geçmek istiyorsan Fast'ı seçmelisin.
Bilgilendirmeyi kabul ettikten sonra ayarlama yapılacak ve yeniden başlatma isteyecek.
Bunları yaptıktan sonra telefon açılınca Ayarlar>Telefon Güncellemesi menüsüne gidip önizlemeyi yükleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: drangela61
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Fast olanı seçmelisin 9. yapı için sonra telefon yeniden başlayacak

• Beğen
Tepkiler: drangela61
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Güncelleme yüklemesinin zaman geçtikçe daha iyi sonuç verdiği görülüyor.
9 ncu yapı start verdiği andan bu ana kadar ki gelişmeleri özetleyecek ve değerlendirecek olursak.
Yeni yapıyı yüklemek için dünya genelinde büyük bir yığılma ve sunucular üzerinde yoğunlaşma olmuş görünüyor(Çin seddi resimlerini de görünce öyle anlaşılıyor)
Bu yüzden de sunucular üzerinden yükleme önemli ölçüde yavaşlamaya sebep oluyor, yüklenen verinin büyüklüğü de hesaba katılıras %0 da saatlerce beklemesi normal. :((
Bu yargıya mağazada yer alan Windows Hesap Makinası, Microsoft.Net. Nativ.. Mağaza uygulamalarının sabahtan bu ana kadar güncelleştirilememesinden vardım.
Sabırlı olursak önümüzdeki saatlerde sunucular rahatlayacak ve bizlerde biraz daha kolaylıkla yüklemeyi yapabileceğiz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
uzun bi süredir nerdeyse bitti kısmındayım 20. aşamada hadi bakalım
Ve güncelleştirme bitti.Telefon açıldı Herhalde en kısa sürenlerden biri benimkidir :D

oguone

Üye
Telefonum L820 W10 mobile 9. yapıyı 8. yapı dan yükledim sonun da messenger ve whatsapp yüklenmiyor uygulama yükleme yeri telefon olarak seçili yükleyen var mı acaba

m542tf

m542tf

Üye
İki dakika önce başladı inmeye 8.1 den geçeceğim bakalım nasıl bir geçiş olacak

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8.1'deki "Oyunlar" uygulaması W10'a da geçmiş :ehe @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, zaakaan ve Rock Ve Roll

fnldstntn

Üye
6 Ekimde etkinlik var, inşallah ozaman final sürümü duyurup bir tarih verirler...

@ErenMETE

@ErenMETE

Üye
Güncelledim fakat kilit ekranı haylen 8.1 ile aynı :hmmm Tlf 520

skynet

Üye
Home tuşuna basılı tutarak ekranı yarıya indirme 620'de bile var :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
W10 yedeğini 8.1'e yükledim başlangıç ekranı karıştı :ehe Şimdi 10'a geçince bakalım n'olacak. Çarklardayım.
Ben de geçen yıl Lumia 925 üzerinde aldığım yedeği sıfırlayıp Lumia 930'a yüklemeyi düşünüyorum. Belki eski resimleri kurtarırım ümidiyle. :ehe

m542tf

m542tf

Üye
805 mb indi yüklemek için hazırlanıyor %63 te

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
yüklemeye hazırlanıyor gece 4-5'ten beri %0 rekor bende :D

cihazınız güncel diyo lan telefon :D

Oha :D şu an durum nedir peki? :hmmm

Çok sorunsuz bir güncelleme oldu bu benim için,bu olayı 8.1 de olmama ve bütün programları kaldırıp cihazı rahatlatmama bağlıyorum ben.herkese kolay gelsin.

Hüseyin abi kurulum yaparken yüklü uygulama/oyunları kaldırıp da mı yaptın?
Ben şuan 8.1 kullanıyorum, yedeklemeyi yapıp yeni Yapıyı gece indirdim yükleme beklemede. Kurulumda temiz kurulum yapıp bitince cihazı sıfırlayıp yedeklemeyi 8.1'deki kayıtlı yedeği kursam sıkıntı çıkar mı? Yani 8.1'deki düzenim bu son Yapı'da olsun istiyorum.
Cihaz L1520

Modlarım siz de bilgi verirseniz sevinirim. önerileriniz neler?

@bulutsuzgece, @Sensation @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt