Dexter Morgan
Üye
yüklemeye hazırlanıyor %6da kaldı yarım saattir. İlerler miEvet sonunda 9. yapıya zorda olsa ulaştım![]()

yüklemeye hazırlanıyor %6da kaldı yarım saattir. İlerler miEvet sonunda 9. yapıya zorda olsa ulaştım![]()

yüklemeye hazırlanıyor %6da kaldı yarım saattir. İlerler mi![]()
2. Güncelleme Yüklemeye hazırlanıyorda şu an, indirilirken internet koptu 11'den birden 100'e fırladı sıkıntı olacak gibi hissediyorum.![]()
Evet hata verdi8. yapıdan mı yükseltiyorsunuz?
Eğer 8. yapıdan geçiyorsanız, geçiş biraz sancılı ve sorunlu olabiliyor.
O yüzden WP8.1'e dönüp adım adım temiz kurulum yapmak en sağlıklısı.
O zaman direk 9.yapıyı (10536.1004'ü) yüklediği için sorunsuz bir şekilde takılmadan güncelleniyor.

Veri kaybetmek istemedim, o yüzden 8. yapıdan güncelliyorum evet. Güncelleme hazırlanıyor doldu şimdi, bir çarklardan sonrasına bakayım, bir sorun çıkmaz inşAllah.8. yapıdan mı yükseltiyorsunuz?
Eğer 8. yapıdan geçiyorsanız, geçiş biraz sancılı ve sorunlu olabiliyor.
O yüzden WP8.1'e dönüp adım adım temiz kurulum yapmak en sağlıklısı.
O zaman direk 9.yapıyı (10536.1004'ü) yüklediği için sorunsuz bir şekilde takılmadan güncelleniyor.
Yeniden dene dediğimde güncelleme bulmuyor. Şaka gibiEvet hata verdi![]()
45 dakikada çarklara geldim.Piston aşağı inince otobüs boşaldı, ortalık rahatladı tabi![]()
Ben şimdi böyle hızlı oldu filan diyorum da başka yapıyı yüklerse kafa atarım telefona 
Veri kaybetmek istemedim, o yüzden 8. yapıdan güncelliyorum evet. Güncelleme hazırlanıyor doldu şimdi, bir çarklardan sonrasına bakayım, bir sorun çıkmaz inşAllah.
630 kullanıyorum sorun çıkmadı1520, 930, 630 gibi modellerde pek sorun çıkmamış zaten forum geneline bakılırsa![]()
Çarklara kadar geldiyseniz güncelleme tamamlanır, ancak kullanım sürecinde herhangi bir sorun çıkar mı bilmiyorum.
Arkadaşlarımızdan bir tanesi Fotoğraflarda gezinirken yalnızca 1 kez reset attığını söylemişti.

Yeni yapıyı kurdum sıfırladım ama mesajlaşma halen var sorun yok yaniYeni yapıyı kurduktan sonra sıfırlama yapılınca mesajlaşma gidiyormuş
8.1 cyan a döndüm denimi yükledi falan şimdi uygulamaları güncellemesini bekliyorum bakalım
şimdi baktım da 8.1 güzelmiş aslında ya![]()